marți, 24 noiembrie 2020

Nemilosul Istanbul ep. 31-39 rezumat

Nemilosul Istanbul ep. 31-39 rezumat

31. În timp ce Cenk și Cemre se luptă să supraviețuiască, Cenk îi mărturisește adevărul lui Cemre ca fiind ultimele sale cuvinte. Miscarea eroică a lui Nedim în ultimul minut le oferă lui Cenk și Cemre a doua șansă.
Agah îi prinde pe bărbații care au răpit-o pe Cemre. Pe măsură ce aceștia sunt interogați, este doar o chestiune de timp până când vor dezvălui ce a făcut Seniz. Pe de altă parte, Cemre este hotărâtă să-i spună lui Cenk și Nedim că sunt frați. Seniz se pregătește s-o lovească pe Cemre sub centură folosindu-se de cei dragi. În ceea ce îl privește pe Cenk, el nu vrea s-o piardă pe Cemre pentru a doua oară, așa că planifică ceva care o va surprinde.
Între timp, Ceren nu suportă sentimentul de remușcare și ia măsuri pentru a-i spune surorii sale adevărul despre bebelușul ei. Oya creează un plan minunat pas cu pas. Există un oaspete misterios care se va muta la conac în viitor.

32. Planul Oya funcționează foarte bine. Ea reușește să aducă bebelușul la conac.
Cemre începe să caute un loc de muncă pentru a o lua de la capăt. Este hotărâtă să se descurce singură pe această cale. Ea dă peste o prietenă la care ține foarte mult și acest lucru o încurajează să-și urmeze visele. Dar află despre un fapt care o împiedică să împărtășească veștile despre noul ei loc de muncă cu familia ei.
Văzând că Seniz îi arată lui Cemre filmarea din camera de hotel, Ceren retrăiește traumele sale legate de Seniz. Chiar dacă Seniz crede că a redus-o la tăcere pe Cemre cu privire la faptul că Cenk și Nedim sunt frați, adevăratul pericol vine de la cineva la care nu se așteaptă, Ceren. Mișcarea lui Ceren este începutul unui punct de neîntoarcere pentru Seniz și Agah. Această mișcare afectează profund viața lui Cenk și Nedim în același timp. Între timp, planul Oya funcționează foarte bine. Ea reușește să aducă bebelușul la conac. Va reuși Ceren să-și dea seama că bebelușul de lângă ea este propriul ei copil?

33. Nedim este destul de confuz după ce a aflat că Oya este sora lui. Oya este hotărâtă să dezvăluie totul pentru a nu-l pierde pe Nedim. Agah se simte pustiu după ce a aflat adevărul. Seniz nu știe că Agah a ascultat înregistrarea vocală, așa că vrea să-l aducă la disperare. Cu toate acestea, Agah nu mai este afectat de nimic. Între timp, Ceren urmărește cu plăcere căderea lui Seniz, dar prezența bebelușului în conac crează confuzie. Nedim este destul de tulburat după ce a aflat că Oya este sora lui. Oya este hotărâtă să dezvăluie totul pentru a nu-l pierde pe Nedim. Dar lovitura reală pe care o va lua Nedim este să audă că unchiul său Agah a aflat despre trădare. Cenk își dă seama că ceva este ciudat la tatăl său și pleacă după el. Este doar o chestiune de timp înainte să afle despre cel mai mare secret al vieții sale. 

34. Sfârșitul îngrozitor care o așteaptă pe Seniz!
Cenk și Damla sunt îngroziți când își văd mama căzând în fața ochilor lor. Agah își asumă întreaga responsabilitate și încearcă să treacă peste trădare. Damla și Cenk se confruntă cu Agah în timp ce Seniz se află într-o bătălie pe viață și pe moarte.
Ceren află un secret care va schimba viața lui Nedim și Cenk pentru totdeauna, preluând controlul din mâinile lui Neriman de data aceasta. Cemre este hotărâtă să verifice ceea Damla a spus accidental. În timp ce Cemre urmărește faptele, ea aude mărturisirea lui Cenk când se așteaptă mai puțin.
În timp ce Seniz luptă pentru viața ei în spital, nu este conștientă de sfârșitul îngrozitor pe care i l-a pregătit destinul.

35. Mărturisirea lui Cenk despre bebeluș cade ca o bombă!
Cemre este devastată de mărturisirea lui Cenk și este, de asemenea, zdruncinată până la capăt de faptele pe care le află ulterior. Faptele vin peste Cemre ca pe un coșmar, făcând-o să vrea să se împace cu ei. În timp ce Nedim încearcă să câștige încrederea lui Cemre, Cenk se confruntă cu propriile greșeli.
Damla vrea răspunsuri de la mama ei neputincioasă, deoarece îi este rușine să pună aceste întrebări tatălui ei. Cenk aude conversația ceea ce duce la noi incidente. În timp ce Ceren încearcă să le spună despre situația lui Cemre și Seher, Cemre și Nedim vor lansa bomba.

36. Când Basak se întoarce înapoi la conac cu copilul, Ceren experimentează cel mai mare șoc din viața ei.
Nedim și Cemre sunt uimiți de adevărul cu care se confruntă. Când Basak se întoarce înapoi la conac cu copilul, Ceren experimentează cel mai mare șoc din viața ei. Înainte ca Ceren să-și poată ține copilul, Basak dispare cu el.
Cenk se duce la tatăl său imediat după ce a auzit un secret despre mama sa. Agah crede că de acum înainte, se vor sprijini reciproc ca tată și fiu, dar care va fi reacția lui Cenk? Este ultima picătură pentru Agah care va face o mișcare total neașteptată ce îi va împietri pe locuitorii conacului.

37. Va putea Cemre să o oprească pe sora ei să distrugă viața familiei Karacay?
Mișcarea lui Agah zguduie din temelii conacul. Ceren se găsește brusc în situația de a fi dată afară, iar Seher și Cemre protestează vehement. Ceren este hotărâtă să se răzbune pe Karacay. În timp ce Cemre încearcă să ducă copilul la sora ei, ea află despre planul deja pus la punct.
În timp ce Cenk se simte pierdut, el are o confruntare cu Nedim. Acest lucru duce la o situație pe care niciunul dintre ei nu și-ar fi imaginat-o. Cemre face eforturi pentru a o opri pe sora ei să distrugă viața familiei Karacays, deoarece anumite adevăruri, care vor stârni furtuni, sunt pe cale să fie dezvăluite.

38. Ceren scoate la lumină raportul ADN în ciuda eforturilor lui Cemre și îi uimește pe toată lumea.
Inima lui Agah nu suportă faptul că Cenk nu este de fapt fiul său și el moare. Nedim nu-l poate ierta pe Cemre pentru că a cunoscut și a ascuns adevărul. După ce vorbește cu Özge, Cemre începe să pună la îndoială sentimentele proprii și ia o decizie. Ea explică decizia luată, dar se confruntă cu un obstacol pentru care nu cunoaște motivul și este respinsă. Frăția dintre Cenk și Nedim este testată cu o situație complet nouă. Această nouă situație îi determină pe amândoi să ia decizii nedorite. Deciziile pe care le vor lua vor afecta viețile lui Ceren și Cemre. Ceren se întoarce la conac după moartea lui Agah. Secretul pe care l-a aflat în noaptea în care s-a întors va provoca evenimente care vor cutremura conacul.

39. Viața lui Ceren și Seniz se termină îngrozitor. Familia Yilmaz este zdruncinată de o nouă agendă, fără să poată să o jelească pe Ceren. De această dată, un mare secret este dezvăluit. Cemre este derutată de faptul că mama ei se ascunde de ea de ani de zile. Nedim va fi cel mai mare susținător al ei pe acest drum, chiar dacă sunt încă în termeni neamicali. După ce Cenk își pierde părinții unul după altul, el decide să-și petreacă restul timpului cu fiul său. Boala sa are un rol semnificativ în această decizie. Civan decide să intre în armată după ce au trecut el și familia sa. Această plecare va duce probabil la o mare împăcare.


*** S F Â R Ș I T U L   S E R I A L U L U I ***


Acest rezumat se referă la durata unui episod turcesc, de cca 130 de minute fără reclame.


a fost: Nemilosul Istanbul ep. 26-30    

sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Nemilosul Istanbul, prezentare.


Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!

Facebook Share pin tweet











Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.