marți, 15 decembrie 2020

Prizoniera destinului episoadele 6-10 rezumat

Prizoniera destinului episoadele 6-10 rezumat

6. Zeynep și Mehdi își încep relația pe o nouă cale. Acum, nu numai că își vor asuma responsabilitatea pentru ei înșiși, ci și pentru Kibrit. Vestea că un nou membru se va alătura familiilor de acasă creează un „efect de bombă”. Stabilirea unui nou model de viață nu va fi așa de ușor cum cred ei. Lucrurile se complică pe măsură ce la această scenă a fost martor auditorul care sosește acasă pentru a inspecta noua reședință a lui Kibrit. Despărțirea va fi foarte grea. Zeynep și Mehdi nu știu că fiecare din ei merge pe o frânghie subțire cu secretele pe care le ascund unul de celălalt. Odată ce secretele vor fi expuse, nimic nu va mai fi la fel.

7. Când Sakine renunță în cele din urmă la Bayram, relația ei cu Zeynep este afectată într-un mod care va fi greu de reparat. Muniția pe care o îndreaptă împotriva fiicei sale începe să-și piardă efectul asupra lui Zeynep. Zeynep a ajuns la punctul de a renunța la viitorul ei. Cu toate acestea, pasul pe care îl face Mehdi îi oferă curajul și sprijinul pentru a merge mai departe pe propriile picioare. Cărțile despre viața ei, pe care Müjgan le închisese brusc și neașteptat, se redeschid. Viața începe să testeze și punctele slabe ale lui Müjgan. În timp ce Zeynep pregătește o surpriză pentru Mehdi, ea se confruntă cu o surpriză mult mai mare.

8. Lumea lui Zeynep se tulbură odată cu mărturisirea de dragoste a lui Mehdi. Deși nu știe unde în inima ei ar trebui să plaseze ceea ce tocmai a auzit, începe și ea să-și înfrunte propriile sentimente. Benal decide să părăsească cartierul pentru bebelușul ei. Cu toate acestea, această plecare se dovedește costisitoare. Nermin organizează o petrecere de casă nouă. Chiar dacă Zeynep și Mehdi încearcă să ignore că sunt de fapt doi oameni foarte diferiți, acest adevăr apare mereu la suprafață. Zeynep și Mehdi se grăbesc la fermă în urma unui apel telefonic de urgență de la Nermin. Ușa deschisă duce la începutul unei căutări de secrete.

9. Mehdi este foarte surprins să-l vadă pe Benal acasă la Nermin. Acum, el este încolțit împotriva secretelor pe care le ascunde de Zeynep. În timp ce Zeynep o consolează pe Nermin, ea se confruntă treptat cu propriul adevăr. Înțelege prin propria experiență că nu ar trebui să spună vorbe mari despre ceea ce aduce viața. Cercul în care rămâne Ekrem se micșorează. Este timpul să aleagă între Nermin și Meltem. Emine crede că se îndreaptă spre salvarea ei, dar nu știe că se confruntă cu și mai mult întuneric. Iubirea lui Zeynep și Mehdi este testată dureros. Un imens obstacol stă în calea reuniunii lor.

10. Starea lui Mehdi este foarte critică. Zeynep trece prin cele mai dificile teste ale vieții - totuși nu poate face nimic, deoarece mâinile îi sunt legate. Emine se trezește într-o dimineață fericită și este martoră la o scenă la care nu se aștepta niciodată. Toată lumea este mobilizată și gata să facă orice pentru recuperarea lui Mehdi. Cu toate acestea, o mână de ajutor este întinsă de cineva neașteptat. Benal, neputând să se aducă la spital, face ca tensiunea cu Zeynep să devină și mai puternică.

Acest rezumat se referă la durata unui episod turcesc, de cca 130 de minute fără reclame.


a fost: Prizoniera destinului ep. 1-5                          urmează Prizoniera destinului ep. 11-15;

sursa foto: facebook

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Rezumate seriale.


Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!

Facebook Share pin tweet











Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.