joi, 7 ianuarie 2021

Înnebunit/ă după cafeaua cu gust cum rar mai întâlnești? O găsești la Centrul de Cafea!

Înnebunit/ă după cafeaua cu gust cum rar mai întâlnești? O găsești la Centrul de Cafea!


Centrul de cafea, cu site-ul oficial cafeaplus.ro, este furnizorul tău de cafea pentru dimineți pline de savoare. De foarte mult timp activează pe plan fizic, dar și în mediul online, pentru a-ți satisface ție toate preferințele în materie de cafea.

Fă în așa fel încât dimineața să ai parte de câteva minute de liniște, doar tu cu tine. O cafea bună te poate acompania în acest sens. Știi prea bine că dimineața este un pilon descriptiv pentru felul în care va arăta ziua ta. Atunci de ce să nu faci ca aceasta să fie una excelentă? Ai nevoie doar de o ceașcă de cafea preparată cu cafeaua de pe cafeaplus.ro ce va atrage de la sine doar gânduri constructive.

Centrul de Cafea înseamnă cafea plus aparate de cafea!


Pentru spațiile horeca sau pentru clădirile de birouri, Centrul de Cafea are în oferă și aparate de cafea noi, dar și second hand. Ele sunt capabile să prepare o cafea cu un gust de care sigur ți-e dor. Secretul nu stă doar în tipul cafelei folosite, ci și în felul în care este reglată râșnița.

Bine, dacă folosești cafeaua de la Centrul de Cafea pentru consum casnic probabil nu te interesează să cunoști neapărat aceste aspecte. Gândești greșit, căci ai nevoie de un reglaj profesional și în acest sens. Doar așa poți savura pe deplin gustul unei cafele aromate.

Dacă activezi în mediul horeca sau ești om de afaceri, atunci trebuie să cunoști detaliile de reglaj pentru a avea clienți mulțumiți, respectiv angajați productivi. Oferă-le tot ce e mai bun. Personalul Centrului de Cafea îți poate veni în ajutor cu suport și sfaturi utile.

Dacă ești în Suceava, Botoșani, Neamț sau Iași, personalul Centrului de Cafea se poate ocupa de tot ce ține de reglajul aparatului. Ei vor face totul în funcție de specificațiile tale, de nevoile tale. Va fi luat în calcul numărul de cafele, cu aproximație, preparate pe zi, timpul de consum, raportul cofeină/aromă și așa mai departe.

Ceaiurile Greenfield - în oferta cafeaplus.ro


Dacă preferi ceaiul în detrimentul cafelei sau pur și simplu ești în căutarea unui nou sortiment, atunci află că pe cafeaplus.ro îți sunt puse la dispoziție numeroase ceaiuri Greenfield. Este un brand îndrăgit în lumea iubitorilor de ceai, motiv pentru care cu siguranță va reuși să îți satisfacă și ție gusturile.

Doar accesează cafeaplus.ro pentru a află în detaliu despre ce este vorba. Îți las aici și datele de contact ale personalului Centrului de Cafea:

Strada Ștrandului, Nr. 20, Suceava
comercial@cafeaplus.ro
Tehnic@cafeaplus.ro
Vânzări aparate: 0754 417 342
Vânzări Piese: 0744 298 362



Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!

Facebook Share pin tweet








8 comentarii:

  1. Interesantă recomandare, mai ales pentru iubitorii de cafea din Suceava. :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu trece nicio zi fara sa fac cafea. Cateodata in timpul zilei am chef de un espresso, alteori ristretto, dar sigur ziua mi-o incep cu o cafea la ibric.

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu prefer cafeaua si o beau oriunde si oricand.

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu sunt dependenta de cafea. La esspresor imi place cel mai mult.

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu nu beau cafea, dar prietenul meu sigur ar fi încântat de un astfel de aparat.

    RăspundețiȘtergere
  6. Am si eu in plan sa-mi iau un espressor nou de cafea. Deocamdata sunt la capitolul documentare

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu vorbesc in articol despre expresoare, ci despre un nou mod de a fi cafenea!

      Ștergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.