joi, 11 februarie 2021

Unic Spot dă culoare curții tale în orice anotimp


Unic Spot dă culoare curții tale în orice anotimp

Locuitul la casă poate fi un vis pentru mulți și o mulțumire pentru alții care deja o fac. Totuși la nivelul avantajelor care vin odată cu locuitul la casă, vin și anumite atribuții în plus și griji de care trebuie să te ocupi pentru ca spațiul din curte să arate bine și să fie plăcut.

Petrecerea timpului în natură, în aer liber este unul dintre avantajele cele mai mari în vederea deținerii unei curți. Totuși, pentru ca spațiul la fie unul demn de relaxare și să confere sentimentele de liniște mult căutate, adăugarea a cât mai multe elemente care duc cu gândul la natură ar trebui să decoreze spațiul.

Plante deosebite, care nu necesită îngrijire săptămânală


Lipsa timpului este o problema majoră pentru oricine în anul 2021. Totul se întâmplă în fugă și lucrurile complexe sunt din ce în ce mai evitate. Plantele vii sunt frumoase, dar trebuie îngrijite în detaliu. Pentru a aduce aportul de plante în spațiul tău personal, dar fără grija udatului acestora, Unic Spot are soluția. Utilizarea unui gard artificial care poate fi poziționat oriunde și poate reda senzația de natural și plăcut.

Acest gard veșnic verde este rezistent la ploi și la vreme rea. Ceea ce Unic Spot aduce diferit, este varianta de gard „fall”, care este în totalitate un mov plăcut la vedere. Pentru persoanele cărora le place diversificarea, aceasta este una dintre opțiuni.

Aceste garduri pot acoperi orice suprafață care se vrea ascunsă. Gardurile, balcoane, pereții, toate pot fi înfrumusețate cu unul dintre aceste garduri, deoarece oferă un aspect plăcut. Poate fi un bun background pentru realizarea unor poze.

Utilitatea acestor garduri artificiale se combină cu imaginea de ansamblu pe care o conturează. Totuși, pot fi utilizate și pentru a feri privirile indiscrete spre spațiul tău personal, deoarece au un grad ridicat de opacitate. Sunt rezistente la condițiile meteo prea ridicate și nu se decolorează.

Cadrul de vis chiar la tine acasă


Ce poate fi mai plăcut decât o priveliște de vis, curată și aranjată, cu gardul artificial în decor, cu sentimente ca de vacanță, dar să fii la tine în curte.

Unic Spot poate aduce concediul chiar în curtea ta datorită gamei variate de produse care pot amenaja atât grădina, cât și casa. Alături de gardul artificial se poate adaugă o masă și niște scaune confortabile care să se potrivească perfect în decor și cadrul de vis este zilnic lângă tine.

Când vrei să iei o pauză de la agitația zilei, se poate savura o cafea în liniște, în grădină, pentru a te deconecta de probleme. O gură de aer proaspăt și o schimbare de peisaj ajută mereu.

Pentru a vizualiza toată gama, puteți accesa site-ul. Adresa lor de e-mail este comenzi@unicspot.com.


Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!

Facebook Share pin








6 comentarii:

  1. Plantele dau culoare oricarei case. Imi plac cele care nu necesita ingrijire deosebita.

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu eram fan al unor astfel de garduri pana le-am vazut si atunci mi-am schimbat parerea.

    RăspundețiȘtergere
  3. Mi se par foarte frumoase!! Curtea noastra ne poate oferi o stare de bine asa ca e fain sa o decoram cat mai cu gust.

    RăspundețiȘtergere
  4. Am văzut expuse astfel de panouri și mă gândeam cât de bine dau, mai ales pentru fotografii.

    RăspundețiȘtergere
  5. Ce idee faina cu un astfel de gard! Chiar ar arata curtea perfect mereu.

    RăspundețiȘtergere
  6. Chiar ca schimba decorul. Am sa-i propun si mamei sa foloseasca genul asta de plante

    RăspundețiȘtergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.