miercuri, 19 mai 2021

De ce să cumperi saboți medicali

De ce să cumperi saboți medicali

Dacă vreți un răspuns foarte scurt, aș spune pentru că sunt din piele. Cel puțin, ăsta este motivul pentru care și eu, prin casă și nu numai, port saboți medicali. Dar dacă vreți versiunea extinsă a răspunsului, iată:

Ce beneficii au papucii medicali față de alt tip de încălțăminte?


Acest tip de pantofi, saboții medicali, sunt făcuți anume pentru lucrătorii din domeniul sănătății, care trebuie să suporte ore întregi petrecute în picioare, plimbându-se pe holuri și prin saloane, și uneori făcând chiar sprint în situații de urgență. Cerințele jobului pot avea un impact major asupra corpului, inclusiv picioarele, genunchii și spatele.

  • Din fericire, papucii medicali au susținere cu amortizare de calitate ceea ce poate ajuta la atenuarea durerilor musculare datorate poziției ortostatice.
  • Saboții medicali clasici au talpă cu spumă care se adaptează picioarelor pentru a oferi confort sporit și personalizat. Această spumă este realizată prin tehnologii care determină pantoful medicinal să absoarbă cu o treime mai mult la impact, decât spuma de încălțăminte tradițională.
  • Saboții medicali sunt confecționați din materiale rezistente la mirosuri și sunt ușor de curățat cu apă și săpun, sau chiar se pot spăla la mașină, dacă există program pentru spălare încălțăminte, cu un detergent ușor.
  • De asemenea talpa exterioară este întotdeauna din material rezistent la alunecare, știindu-se că pardoselile unităților spitalicești sunt netede și lucioase, ceea ce ar putea favoriza cu ușurință alunecarea și accidentele nedorite.

Cum să alegeți saboții medicali?


Dacă aveți un buget mai redus, ar trebui să încercați să investiți într-o pereche de saboți medicali de înaltă calitate pe care îi puteți purta în fiecare zi față de câteva perechi de papuci mai puțin costisitori. Un pantof de calitate, chiar dacă e purtat zilnic, va ține mult mai mult decât unul ieftin.

Dacă doriți papuci medicali confortabili, un sfat de ajutor este să vă cumpărați papucii cu un număr mai mari decât purtați în mod obișnuit. Stând în picioare sau pe scaun mult timp, gambele, gleznele și laba piciorului se umflă și veți fi recunoscători că măcar papucii îi puteți scoate și pune la loc cu ușurință, chiar și în aceste condiții.

Tipul de material al pantofului dvs. trebuie să fie de calitate, de regulă piele, deoarece lucrați într-un mediu cu substanțe chimice, care se pot vărsa. Căutați pantofi ușor de curățat și dezinfectat sau chiar aruncați la spălare. Dacă suferiți de fasciită plantară sau alte dureri de picior, căutați o pereche cu un branț cu spumă cu memorie pentru a vă ajuta să vă susțineți și să vă amortizați picioarele.

De ce să cumperi saboți medicali

 

Acestea fiind zise, mai adaug doar că saboții medicinali se pot purta și în casă, ori vara, în loc de sandale. Eu am două perechi de astfel de saboți, una dintre ele este marca Loop, din care câteva zeci de modele se găsesc și în magazinul online Medicstore.ro. Dacă doriți amănunte, accesați site-ul și alegeți perechea sau perechile dorite. Pentru detalii sunați la numărul de telefon de pe site sau scrieți-le pe adresa de email contact@medicstore.ro.



Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!

Facebook Share pin








10 comentarii:

  1. Si mama mea are saboti medicali pe care ii poarta vara si e tare incantata de ei.

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte utili sunt. Eu am la job nevoie si sunt foarte confortabili.

    RăspundețiȘtergere
  3. Un articol de ajutor pentru cine are nevoie de saboti medicali!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Toata lumea are nevoie de ei, se pot purta ca papuci de casa ori in loc de sandale, vara, sunt mult mai calitativi si mai confortabili!

      Ștergere
  4. Și eu îmi tot propun să-mi cumpăr saboți medicali pentru sănătatea picioarelor și a coloanei, dar până acum nu am reușit. Poate acum cu infomațiile primite, mă voi ocupa și voi reuși.

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu nu am purtat, dar sunt tot mai tentată să îmi iau o pereche pentru momentele în care trebuie să stau mult în picioare.

    RăspundețiȘtergere
  6. Mie mi-au facut bine dupa operatia de picior.

    RăspundețiȘtergere
  7. Soacra mea este asistenta medicala si mereu ne zice cat de importanti sunt niste saboti medicali de calitate si cat de mult ajuta la sanatatea picioarelor.

    RăspundețiȘtergere
  8. Am și eu o pereche acasă si chiar imi sunt de ajutor. ��

    RăspundețiȘtergere
  9. Nu am purtat pana acum saboti medicali, dar chiar mi-ai dat o idee buna.

    RăspundețiȘtergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.