miercuri, 26 mai 2021

Reamenajarea casei cu ajutorul Unic Spot

Reamenajarea casei cu ajutorul Unic Spot


Sezonul cald a venit, deci curățenia de primăvară - vară bate la ușă. Ce ai spune dacă odată cu această curățenie schimbi puțin și elementele de prin casă? Viața este prea scurtă să trăiești într-un loc care arată mereu la fel. Dacă te încântă ideea poți afla că sunt anumite elemente minore care pot schimba complet o cameră. Nu este nevoie să renunți la toată mobila și la toate decorațiunile pentru asta, pentru că ar fi un proces destul de costisitor.

Pentru a schimba totuși câteva aspecte ale casei, pentru că vine vara și parcă totul prinde viață, Unic Spot te poate ajuta să găsești cele necesare, care pot fi chiar elemente utile la casa omului în diferite situații.

Elemente din casă care necesită schimbate


Pentru camera copilului, toate elementele trebuie să fie cât mai colorate și vesele. Totuși, alături de fiecare jucărie și joc din cameră sunt și anumite elemente de mobilier care îmbogățesc aspectul complet al camerei. Printre acestea se enumeră și scaunul pentru birou.

Acesta trebuie să fie cât mai comod pentru ca celui mic să îi facă plăcere să își petreacă timp la birou când desenează sau scrie temele și să nu îl incomodeze. Poți alege de la Unic Spot diverse tipuri de scaune. Dacă ai o fetiță și totul în jur este roz, poți comanda pentru aceasta un set birou pentru copii, de aceeași culoare. Cu siguranță va deveni locul ei preferat din casă.

Totuși, alături de camera copilului poți aduce elemente noi și în celelalte încăperi. Poți opta, spre exemplu, pentru un tablou din plută pentru bucătărie pe care poți agăța în fiecare sezon detalii specifice sărbătorii care vine, precum și mesaje drăguțe pentru soț sau copii, alături de poze cu voi. Acesta nu va fi niciodată plictisitor pentru că poți schimba mereu ce se află pe el.

Dacă ai mai mereu musafiri care rămân peste noapte precum rude sau prieteni, dar apartamentul sau casa nu sunt suficient de mari, Unic Spot are soluția pentru tine. Optează pentru un pat pliant care este varianta ideală. Acesta poate fi strâns și deschis foarte ușor și îl scoți doar atunci când ai nevoie, fără prea mare deranj.

Grădina nu trebuie lăsată la o parte


De fiecare dată când este cald, majoritatea preferă să petreacă timpul în grădină. Dacă ai poate un gard inestetic sau perete care strică mereu decorul grădinii tale și nu ești încă pregătit să îl repari, poți opta oricând pentru un gard artificial. Acesta poate aduce chiar un plus de culoare și cu siguranță va fi mai frumos din punct de vedere estetic.

Pentru mai multe produse de acest gen accesează oricând site-ul, de unde poți chiar plasa o comandă.

Contact:
comenzi@unicspot.comDacă ți-a plăcut, dă mai departe!

Facebook Share pin
10 comentarii:

 1. As avea nevoie de cel puțin un pat pliant. Am făcut destul de multe schimbari in casa si ar fi de ajutor pentru serile în care raman prietenii la mine.

  RăspundețiȘtergere
 2. Un pat pliant ar fi util. Ultimul dormitor nu il am amenajat,si chiar ar fi bun pentru musafiri

  RăspundețiȘtergere
 3. Eu as vrea sa schimb patul din camera copilului cu doua paturi supraetajate ca sa obtinem mai mult loc si biroul cu unul mai mare si colorat.

  RăspundețiȘtergere
 4. Multumesc pentru recomandare, a venit la fix!

  RăspundețiȘtergere
 5. Mi-ar plăcea să îmi las casa pe mâna unor prifesioniști, să mi-o transforme. :)

  RăspundețiȘtergere
 6. Mulțumim pentru recomandare și pentru toate informațiile utile despre reamenajarea casei. :) Din când în când e nevoie și de un refresh.

  RăspundețiȘtergere
 7. Dacă ai grădină e păcat să o ignori. Nu stiam site-ul.

  RăspundețiȘtergere
 8. Bine de stiut! Si noi am vrea sa ii amenajam o camera celui mic.

  RăspundețiȘtergere
 9. Amenajez baia si caut tot felul de accente dragute si viu colorate. Poate le gasesc aici.

  RăspundețiȘtergere
 10. Si eu am in plan sa organizez putin sufrageria si sa fac un fel de curatenie generala si reamenajare

  RăspundețiȘtergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.