joi, 2 septembrie 2021

Pentru bebelușul tău îți dorești produse de calitate, iar asta găsești aici pe papabebe.ro

Pentru bebelușul tău îți dorești produse de calitate, iar asta găsești aici pe papabebe.ro





Când devii părinte toată lumea ta se schimbă. Realizezi că puiul de om pe care l-ai creat merită tot ce e mai bun pe lumea asta. Îți dorești să crească sănătos, să nu-i lipsească nimic, să se dezvolte cât mai armonios. Din dragoste pentru bebeluși, cei de la papabebe.ro și-au format un catalog de produse de calitate ireproșabilă, inovatoare, pentru a proteja sănătatea celui mic, dar și pentru a face viața părinților mai ușoară.

Pe lângă produsele pentru diversificare și pentru igiena bebelușului, aici mai găsești și cărți senzoriale Piqipi realizate manual din fetru care este un material non-toxic. Aceste cărți interactive sunt durabile și rezistente la rupere și ajută la dezvoltarea celui mic. Iată câteva avantaje ale unei astfel de cărți.

Cartea senzorială cu maimuțică de la Papa Bebe


În primii ani ai vieții bebelușii sunt ca niște bureți. Rețin imediat informații și învață foarte rapid. De aceea, este bine să te axezi mult pe dezvoltarea sa intelectuală și fizică în această perioadă. Conform unor studii, deprinderile pe care le dobândesc copiii în prima parte a vieții, până la vârstă de 9 ani, le vor avea pentru tot restul vieții. O astfel de carte senzorială îl va ajuta să-și dezvolte motricitatea fină și dexteritatea. Atingând și trăgând cu degetele de șnururi, nasturi, materiale, fermoare își va exersa flexibilitatea degetelor.

Înăuntrul cărții se află o maimuțică, dar poate descoperi și vietățile mării precum crabi, pești, steluțe de mare și animăluțe precum zebra, elefantul, leul în jurul unui circ. Fiecare pagină are o poveste diferită și noi moduri prin care copilul o poate explora. Poate descoperi lumea gastronomiei, existând o pizza mare, palmieri cu banane, frigiderul cu înghețate colorate ce trebuie puse fiecare în spațiul corespunzător. Cartea îl ajută să descopere nuanțele, articolele vestimentare și chiar și florile.

Cu ajutorul acestei cărți senzoriale copilul își dezvoltă memoria, logică, vocabularul și capacitatea de concentrare. Fiecare pagină are activități gândite și aprobate de un educator ce folosește metoda Montessori pentru educarea copiilor. Metoda Montessori a fost dezvoltată de Maria Montessori, care la începutul secolului XX a fost prima femeie medic, dar în același timp era și pedagog. Această metodă de educare a copiilor are ca scop susținerea independenței copilului, oferindu-i libertatea de a experimenta și explora curiozitățile, fără să fie forțat să facă ceva ce nu îi este pe plac, dar totuși cu niște limite bine stabilite.

Aceste cărți senzoriale sunt ideale de introdus încă de la vârste fragede în educația copilului. Accesează site-ul papabebe.ro și descoperă întreagă colecție.

Contact:

0755 161 298




Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!

Facebook Share pin






6 comentarii:

  1. Într-adevăr, copiii merită e este mai bun pentru dezvoltarea lor în mod sănătos și armonios. Nu știam de acest site, dar abia aștept s-l vizitez și să descopăr lucruri potrivite ”buburuzei” noastre.
    Mulțumesc!

    RăspundețiȘtergere
  2. Mi se pare foarte utilă pentru călătorii.

    RăspundețiȘtergere
  3. Sunt super! Am avut și noi când erau copiii mici.

    RăspundețiȘtergere
  4. Momentan nu e cazul dar e bine sa știu pentru prieteni și rude.

    RăspundețiȘtergere
  5. O recomandare buna pentru mamicile cu copii mici!

    RăspundețiȘtergere
  6. Intotdeauna mi-au placut carticelele astea... Nu cumva se gasesc si handmade, pe comanda?

    RăspundețiȘtergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.