duminică, 19 decembrie 2021

Cursuri de limba germană online cu Twinklestar.ro

Cursuri de limba germană online cu Twinklestar.ro



Nu știu dacă ați observat, dar în ultima vreme se caută mai mult cursurile de limbă germană și profesorii care predau germană decât cei de engleză. E adevărat că engleza este limba internațională cea mai vorbită în lume, de aceea o și învățam în școală, ca să ne putem descurca onorabil, la un nivel satisfăcător, în orice situație uzuală. Însă pentru cei care pleacă la muncă în Germania, stăpânirea limbii germane este obligatorie, chiar dacă au trecut de mult vremurile în care nemții, dintr-un soi de orgoliu naționalist, nu voiau să învețe limbi străine. Acum și ei vorbesc engleza în mod curent, chiar generațiile mai vechi, dacă este necesar, dar atunci când ai nevoie de un loc de muncă în Germania, devine necesară învățarea limbii germane.

Eu m-am confruntat cu câteva persoane care aveau nevoie de profesori de germană în ultimele două-trei luni, ori pentru ore suplimentare, sau pentru cineva care este într-un post de conducere la filiala românească a unei firme nemțești, cât mai ales pentru varianta căutării de lucru în Germania. Și știți ce? Nu e ușor de găsit profesori de germană, cel puțin în zona județului meu, pentru că din câte cunosc, doar la un singur liceu din județ se predă și germana, doar la câteva clase. Așa că, dacă sunteți în căutarea unor cursuri de germană, cea mai eficientă și sigură soluție este aceea online.

Un astfel de site cu o bogată ofertă de cursuri de limbi străine este twinklestar.ro/ . O să spuneți că altfel înveți germana, de exemplu, cu un profesor față în față, și altfel dintr-un curs sau o carte tipărită. E adevărat, o limbă străină se învață cu un interlocutor alături, nu numai din cărți, dar pandemia ne-a învățat ceva - că un curs se poate desfășura și online, nu doar fizic. Iar dacă la copii poate că nu este chiar atât de ușor să facă ore online și au nevoie de o anumită supraveghere, un adult se adaptează foarte bine acestei metode inovative de a învăța cu profesor.

De ce să alegi cursurile online?   


  • În primul rând un curs desfășurat online este mult mai comod atât pentru profesor cât și pentru cel care studiază. În confortul casei tale, altfel te simți, delimitat de constrângerile inerente dintr-o clasă normală: ținută adecvată, timiditate față de persoanele străine, teama de a răspunde greșit la o întrebare adresată de profesor, etc. În online, aceste limitări dispar, unele total - poți să iei curs și stând în vârful patului sau într-un fotoliu foarte comod, faptul că în sesiunea video sunt și alte persoane nu te mai deranjează atât de mult, comunicarea cu profesorul sau cu colegii de grupă este mai ușor de realizat decât într-o clasă fizică, la fel cum interacțiunea pe rețelele de socializare o facem mult mai dezinvolt decât în offline.
  • Pe de altă parte, costul unor cursuri de limbi străine online este mai mic decât la un curs clasic, pentru că nu mai este nevoie de închirierea unui spațiu adecvat susținerii orelor și nici nu este necesară achiziționarea de table, flip-chart-uri sau table magnetice, pentru că toate aceste resurse se mută în online unde există Jamboard, fișiere Power-Point, clipuri youtube elaborate de vorbitori nativi și alte resurse online, care elimină necesitatea unor investiții suplimentare de către firma organizatoare a cursurilor.
  • Evaluarea durează mult mai puțin, testele pot fi integral online și atunci aveți rezultatul instantaneu la finalul testului, ori profesorul poate organiza testul sub formă de chestionar google, și corectarea se poate face într-un timp foarte scurt, decât dacă ar trebui ca profesorul să ia acasă testele fizice și să le corecteze când are un pic de timp liber, de regulă în câteva zile de la ziua testării.


Cursuri de limba germană online cu Twinklestar.ro


Așadar, pe twinklestar.ro poți învăța germana la orice nivel ai nevoie. Site-ul oferă cursuri pe nivelurile europene: A1 începător, A2, elementar, B1 intermediar, B2 intermediar-avansat, C1 avansat, C2 nativ. Cursurile sunt clasificate și pe vârste, de la copii preșcolari la adulți, de la germană, sau engleză generală, la cursuri specializate, mai ales pe afaceri. TwinkleStar organizează cursuri atât pentru persoane fizice cât și pentru companii. Pentru fiecare curs sunteți informat cât durează, cât ține o ședință, care este prețul anual.

TwinkleStar a început ca o firmă de cursuri pentru examenele de limbă engleză Cambridge și a continuat cu oferta variată care se regăsește azi pe site. Au experiență de peste 12 ani în domeniu, un colectiv de profesori tineri și entuziaști, ale căror prezentări le găsiți la fiecare secțiune lingvistică de pe site, cu fotografia fiecăruia și câteva cuvinte din partea dumnealor.

Cursuri de limba germană online cu Twinklestar.ro


Cu TwikleStar te poți pregăti și pentru examenul Cambridge, dacă ai nevoie de acel certificat pe viață, pentru a lucra într-o țară de limbă engleză sau pentru a avea acces la o universitate din Marea Britanie, care cere obligatoriu certificat Cambridge la înscriere.

Dacă dorești să iei legătura cu cei de la TwinkleStar și ești din Iași, firma se află pe Șoseaua Națională nr. 5, la parter. Adresa de email a rămas pe numele vechi al site-ului office@examenecambridge.ro, iar la telefon îi găsești la numărul 0371 504 305. Iar dacă vrei să discuți online, intră pe pagina lor de facebook.



Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!

Facebook Share pin






4 comentarii:

  1. Ce frumos ca s-a dezvoltat si mediul online!
    Au facut cursurile pentru limba germana mult mai accesibile.

    RăspundețiȘtergere
  2. Și eu am început sa fac pentru limba engleza tot online, doar ca nu am reușit să le termin.

    RăspundețiȘtergere
  3. Mi-ar placea in 2022 sa invat o limba noua. Poate incerc germana si prietena mea tot germana ar dori. Si desigur sa mai aprofundez japoneza de care ma apucasem mai demult...

    RăspundețiȘtergere
  4. Mi-as dori tare mult sa invat o limba straina noua si cred ca germana ar fi o limba foarte potrivita

    RăspundețiȘtergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.