miercuri, 21 septembrie 2022

Doza de sănătate cu produsele Vitamix

Doza de sănătate cu produsele Vitamix



Îmi place când găsesc un site de unde pot alege din mai multe categorii de produse, pentru că îmi este mai ușor să îmi fac cont pe un singur site cu de toate decât pe mai multe magazine online. Un astfel de site este Vitamix, care reunește suplimente alimentare, alimente pentru toți inclusiv pentru cei cu diferite intoleranțe, produse de îngrijire personală și de uz casnic. De la ei mi-am ales următoarele produse.

Doza de sănătate cu produsele Vitamix

1. Șampon natural pentru purificarea părului, cu plante care cresc în taigaua siberiană: gura lupului de Baikal, usnea, melissa, limonnik, angelica, Sagan dalya și extract de arnică. Șamponul este incolor, vine ambalat într-un recipient transparent de 260 g, are consistența unui gel și miroase cumva a pădure de conifere și ierburi, adică exact combinația de arbori și plante caracteristice taigalei. Mirosul nu este prea accentuat, rămâne pe păr doar atât cât trebuie ca să-i dea prospețime si parfum discret. Lasă părul mătăsos, spală foarte bine și hrănește firul de păr având în compoziția sa mai multe vitamine.

Ca să înțelegeți de ce am ales acest șampon o să vă spun câteva lucruri despre taiga. Taigaua este o regiune geografică specifică emisferei nordice care ocupă zona de climă subpolară, zona de tundră. Așadar taiga avem și în Canada și în Rusia, în Siberia. Clima fiind aspră, iar solul destul de sărac în nutrienți, arborii și plantele care cresc acolo sunt din speciile cele mai rezistente și viguroase. De aceea extractele de plante din acest șampon ajută la regenerarea părului și la fortificarea lui, poate mai mult decât alte substanțe naturale.

2. Balsamul natural pentru purificarea părului completează acest duo pentru îngrijirea personală. Balsamul conține aceleași extracte de plante siberiene ca și șamponul, este cremos, lasă părul suplu și ușor de pieptănat și aș zice că se spală mai repede și mai ușor decât alte tipuri de balsam care necesită multă apă pentru a fi curățate bine de pe păr. Acest amănunt cred că nu este de neglijat, cel puțin în iarna care va urma :)

Aș mai menționa că atât șamponul cât și balsamul natural pentru purificarea părului fac parte din produsele brandului Bunica Agafia.

Doza de sănătate cu produsele Vitamix

3. Al treilea produs Vitamix este balsamul cu extract de ardei iute. Vine într-o cutiuță metalică argintie și conține 50 de ml de cremă. Extractul de ardei iute intensifică circulația sangvină în zona pe care este aplicat balsamul și astfel generează căldură locală diminuând durerile articulare. O să spuneți că și la farmacie se găsesc astfel de produse. Da, este adevărat, dar ca o cunoscătoare într-ale produselor pentru dureri articulare (când locuiești în zona de munte reumatismul face parte din viața ta încă din tinerețe), am dat banii degeaba farmaciilor de mai multe ori pe produse care aveau extract de ardei iute doar scris pe ambalaj. Balsamul de la Vitamix cu extract de ardei iute face parte din produsele brandului Zanna și costă mai puțin de 10 lei.

Doza de sănătate cu produsele Vitamix

4. Următorul produs din lista mea este crema catifelantă pentru picioare cu mure și afine. Vine într-un tub de 75 ml, și are protecție sub capac. Este o cremă albă care într-adevăr lasă pielea picioarelor moale și fină, înmoaie bătăturile, motiv pentru care înainte cu 30 de minute de ședința la pedichiuristă o aplic în zona călcâiului. Încă un motiv pentru care-mi place această cremă catifelantă pentru picioare este că intră bine în piele și nu rămâne talpa unsuroasă, astfel că nu alunec după ce o folosesc. Crema face parte dintre produsele brandului Bunica Agafia.

Doza de sănătate cu produsele Vitamix

5. Ultimul produs aparține brandului Adams și este un supliment alimentar cu colagen numit Collagen Complex. Vine într-un flacon de 90 de capsule, dar pe site-ul Vitamix găsiți și flacoane cu mai puține capsule, dacă doriți să le încercați. Colagenul este o substanță pe care organismul o produce singur cam până pe la 30 de ani, după care treptat, odată cu trecerea timpului, pielea, oasele și articulațiile pierd colagenul, de aceea apar ridurile și măcinarea cartilajelor mai solicitate, precum a genunchilor și a zonei lombare a coloanei. Pentru a preveni și întârzia pe cât posibil acest proces trebuie să suplimentăm din alimentație acest colagen și cum nu putem mânca o cantitate optimă de cartilaje, care prin prelucrarea termică oricum își pierd din proprietăți, este indicat să consumăm constant suplimente alimentare cu colagen.

Acest complex conține ingrediente naturale precum colagen de origine bovină și extract de aloe vera. Se iau maxim 4 capsule pe zi, după mese. În timp se observă o reducere a ridurilor, o îmbunătățire a fermității pielii dar și o fermitate mai mare a părului și a unghiilor.

Până acum nu am mai încercat astfel de suplimente alimentare, cu colagen, așa că voi reveni cu un update după ce termin flaconul. Produsul Collagen Complex provine din Statele Unite și costă 75 de lei flaconul cu 90 de capsule, pe care eu îl voi consuma într-o lună de zile.

Dacă voi ați cumpărat produsele Vitamix până acum, vă invit să-mi povestiți experiența voastră în comentarii!




Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!

Facebook Share pin






5 comentarii:

  1. Un supliment cu colagen ar trebui sa iau si eu, ar fi tare benefic.

    RăspundețiȘtergere
  2. stiu ca am mai luat produse de la ei acum ceva timp, ceva de la bunica agafia si produse springmarkt, printre care mai multe condimente si chestii sanatoase

    RăspundețiȘtergere
  3. Interesante aceste produse, nu stiam nimic de ele pana acum.

    RăspundețiȘtergere
  4. Produsele lor sunt de buna calitate! Am folosit si eu cateva!

    RăspundețiȘtergere
  5. Si eu folosesc ceva produse de la Vitamix. Mi-ai dat o idee super buna cu acele suplimente cu colagen

    RăspundețiȘtergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.