joi, 3 noiembrie 2022

Setul de creme Age Perfect de la l'Oreal

Setul de creme Age Perfect de la l'Oreal



L-am luat mai demult si am folosit indeosebi crema de ochi si aceea de noapte. Dar azi impartasesc impresiile cu voi. Gama l'Oreal Age Perfect contine mai multe produse care pot fi achizitionate separat sau toate, sau cate doriti voi. Eu am gasit un set de 3 creme, de zi, de noapte si de ochi. Gama Age Perfect este destinata femeilor mature, de peste 40 sau 50 de ani, sau cu tenul foarte obosit si patat, imbatranit prematur.
Eu am ales setul destinat femeilor peste 50 de ani, adica acela alb inscriptionat cu auriu. Toate cele 3 creme sunt foarte spumoase si fine, de culoarea piersicii, au un parfum delicat si nu produc iritatii (eu sunt sensibila la anumiti compusi folositi in industria cosmetica). Borcanelele sunt din sticla alba mata, cu capac auriu, ambalate in cutii de carton celofanate.

Setul de creme Age Perfect de la l'Oreal
Crema de ochi vine intr-o cutiuta de 15 ml, se absoarbe foarte bine in piele si nu irita ochii, nu genereaza lacrimare, nu contine substante care sa atace in vreun fel ochiul. Ridurile fine dispar dupa cateva folosiri zilnice, iar pielea este matasoasa si bine hranita.

Crema de noapte, are 50 ml, se intinde foarte bine pe piele, este o crema mai untoasa si mai consistenta. De preferinta folosesc doar putin pe deget si masez bine tenul ca sa intre in piele, altfel, ramane o pelicula fina, mai uleioasa pe față, desi crema nu contine lanolina sau alti compusi uleiosi. Cu toate acestea catifeleaza pielea si ii reda elasticitatea pierduta, datorita extractelor din semintele de soia. Folosirea constanta, alaturi de crema de zi, reduce ridurile fine si atenueaza culoarea maronie a petelor datorate varstei sau problemelor de sanatate ale ficatului.

Setul de creme Age Perfect de la l'Oreal
Crema de zi (50 ml) hidrateaza foarte bine tenul si are acelasi efect de reducere a ridurilor fine si de decolorare a petelor datorate varstei. Crema de zi Age Perfect nu lasa pielea unsuroasa si intra foarte bine in profunzime, redand stralucirea tenului si supletea acestuia.

Recomandarea producatorului este ca produsele Age Perfect sa fie folosite o luna de zile pentru rezultate evidente. Eu le folosesc de cateva luni, nu constant, ci cand imi aduc aminte, de cca 2-3 ori pe saptamana, uneori mai rar, si pot sa spun ca efectul este acelasi, cel putin crema de ochi are un efect destul de rapid si de vizibil - pliurile fine de sub pleoapa sunt acoperite perfect (ori pielea se hidrateaza, se "umfla"si astfel liniile fine din piele se intind).

Setul de creme Age Perfect de la l'Oreal Setul de creme Age Perfect de la l'Oreal


Setul a fost cumparat dintr-un duty free din Germania, dar produsele l'Oreal din gama Age Perfect se gasesc si la noi, la fel ca si alte produse l'Oreal foarte asemanatoare.

In fotografiile de mai jos aveti lista de ingrediente si alte informatii despre cremele Age Perfect, in limba engleza.

Setul de creme Age Perfect de la l'Oreal





Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!

Facebook Share pin








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.