vineri, 6 ianuarie 2023

Apartamente la standarde europene. În Sebeș.

Apartamente la standarde europene. În Sebeș.



Acasă este locul în care inima noastră își găsește liniștea. Și liniștea noastră depinde de multe caracteristici importante cu privire la locul în care stăm. De aceea, atunci când oamenii își fac casă ori caută un apartament bun, întreabă întotdeauna de anumite facilități moderne, care sporesc confortul dar și care reprezintă niște standarde minime de locuire în ziua de azi.

Imaginați-vă că locuiți într-un apartament superb, cu o vedere frumoasă spre oraș. Sună bine, nu? Dar dacă apartamentul tău este la etajul 4 și e într-o clădire unde nu există lift? Trebuie să urci scările în fiecare zi și dacă nu mai ești chiar la anii tinereții, vei renunța la toate avantajele din cauza acestui impediment.

Prin urmare, înainte de a cumpăra un apartament, faceți o listă cu cerințele pe care le doriți în casa dvs. Indiferent că vreți să locuiți dv. acolo, sau aveți de gând să cumpărați o locuință în vederea închirierii ulterioare, aceasta ar trebui să aibă diverse tipuri de facilități, cum ar fi: parcare în imediata apropiere, securitate nonstop, poziționare către sud sau către est, structură de țevi pentru gaz și apă rezistente, noi sau recent înlocuite, vecini buni, etc.

Ce facilități ar trebui să aibă un apartament

1. Parcare auto

Dacă dețineți o mașină, știți cât de dificil este să vă păstrați mașina în siguranță. Parcarea ar trebui să fie prima prioritate pentru tine. Trebuie să verificați cu zona și pentru că la unele blocuri de apartamente spațiul de parcare este prea mic pentru a încăpea toate vehiculele locatarilor, darămite să mai fie loc și pentru mașinile oaspeților.

2. Lift

Dacă apartamentul pe care dorești să-l cumperi este într-o clădire cu mai mult de 4 etaje, asigură-te că ai un lift și că acesta este modern și funcțional. Lifturile vechi se strică des, și nimănui nu-i place să trebuiască să urce multe scări de câteva ori pe lună.

3. Loc de joacă

Familiile cu copii vor căuta casă într-un loc cu spații deschise de joacă pentru copii. Acestea ar trebui să fie relativ departe de stradă, să aibă multă verdeață, bănci, leagăne și alte accesorii specifice, eventual să fie un spațiu înconjurat de un gard înalt, și să nu fie animale comunitare în zonă. Adulții ar putea folosi și ei acest spațiu pentru jogging, relaxare, sau pentru o partida de șah ori table, vara.

4. Terasă

Oricât de mult îți place să stai în casă, există momente în care vrei să te relaxezi, dar nu chiar în afara blocului. Dacă ai o terasă confortabilă te poți bucura de priveliștea orașului, de cerul nopții, de ziua ploioasă sau doar iți faci timp pentru tine. Un penthouse poate avea o terasă generoasă, unde poți amenaja o mică grădină de apartament și poți pune chiar mobilier de grădină, ca să servești cafeaua în diminețile senine de vară.

5. Siguranță

Incidentele neplăcute se pot întâmpla oricând și oriunde. Nu putem prevedea dacă vreun eveniment nefericit va avea loc sau nu. Cu toate acestea, putem preveni daune majore luând măsuri de siguranță adecvate. Fiecare apartament ar trebui să aibă o alarmă de incendiu și o cale de evacuare, iar blocurile pot fi prevăzute cu un chioșc la parter unde să stea o persoană, un agent de pază, plătit de către locatari care să asigure o minimă pază pe timp de noapte și de zi.

Apartamente la standarde europene. În Sebeș.

 
Găsirea apartamentului ideal care să îndeplinească toate cerințele nu este chiar atât de dificilă cum pare. Unii ar zice că e mai bine să îți construiești propria casă. Dar dezvoltarea unui proiect necesită mulți bani, o perioadă lungă de timp, gestionarea procedurilor legale, executarea planului și multe altele.
De aceea există companii imobiliare rezidențiale care construiesc apartamente eficiente și moderne. Aceste proprietăți la prețuri accesibile oferă cele mai moderne facilități, luând în considerare nevoile rezidenților. Dezvoltatorii imobiliari construiesc la cheie toate tipurile de apartamente, de la unul nuclear la unul spațios, de la cele cu design moderat, la acelea de lux. Puteți alege după preferință, opțiunile de plată sunt și ele flexibile.

Astfel, dezvoltatorul Atmosphere-Residence din Sebeș oferă apartamente cu două până la patru camere și penthouse-uri cu toate facilitățile de mai sus, plus următoarele:
- sistem de încălzire în pardoseala
- țevi și instalație electrică de cupru
- izolație naturală cu celuloză
- izolație exterioară cu polistiren
- apartamentele sunt dotate cu centrală electrică
- zona rezidențială deține spații de joacă, de agrement, pentru picnic și grătar, piste pentru bicicliști, salon de înfrumusețare, bistro, cafenea.
- în imediata apropiere există stație de autobuz către centrul orașului.

Cine dorește detalii suplimentare, poate accesa site-ul atmosphere-residence.ro, pagina lor de instagram sau are la dispoziție adresa de email office@atmosphere-residence.ro, telefon 0751353784



Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!

Facebook Share pin






7 comentarii:

  1. Dar chiar imi place cum arata, pacat ca nu locuiesc in Sebes!

    RăspundețiȘtergere
  2. mi-ar placea sa locuiesc intr-un apartament nou, cu toate facilitatile!

    RăspundețiȘtergere
  3. Facilitatile au devenit parte importanta dintr-un astfel de complex de apartamente!

    RăspundețiȘtergere
  4. Complexul Rezidențial oferă - în principiu- apartamente cu toate aceste faciități. Dar, da, trebuie să avem în vedere aspectele pe care le-ai evidențiat.
    Îmi place cum arată, păcat că nu-mi pot cumpăra un apartament în Sebeș.
    Mulțumesc!

    RăspundețiȘtergere
  5. Mi-ar placea un apartament la un etaj mai jos si sa dispun si de spatiu verde in jur. Desigur si confortul potrivit. Parcarea e foarte importanta, momentan ne chinuim cu ea.

    RăspundețiȘtergere
  6. Imi place ca tot mai mult se pune accentul pe calitate in noile ansambluri.

    RăspundețiȘtergere
  7. Am vazut si eu cateva apartmente foarte frumoase pe care le voi lua in calcul daca ajung in zona

    RăspundețiȘtergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.