miercuri, 31 iulie 2013

Iffet, ep. 26

În episodul precedent Cemil o jignește direct pe Iffet spunându-i că s-a însurat cu Betul și cu Nil pentru că ele sunt femei serioase, nu ușuratice. Iffet înlemnește auzind așa ceva, pleacă acasă, sparge oglinda din perete și, tăiată fiind la mână, mânjește bucata de oglindă rămasă cu sânge. După ce se odihnește, se schimbă într-o rochie provocatoare, se machiază strident și ies la un restaurant toți patru, ea cu Ali, Cemil și Nil. Acolo discută despre dorința aparentă a celor două cupluri de a avea un copil. La un moment dat Iffet merge la baie, unde se șterge de ruj.

episodul următor: Iffet, ep. 27

O sună Nimet, schimbă câteva cuvinte - Nimet pare bucuroasă legat de Orkun - apoi Iffet închide și iese. În hol scapă telefonul pe care i-l ridică un bărbat care o remarcase și când intrase la toaletă. Acesta îi vrea numărul de telefon, presupun, Iffet insistă să-și ia mobilul înapoi, totul petrecându-se sub ochii lui Cemil care plecase și el de la masă. Iffet ia telefonul din mâna insistentului ei admirator și pleacă în sală. Cemil îl bate pe acesta în toaletă, apoi o ia pe Nil și părăsesc restaurantul în grabă. Ajunși la vilă, Nil se ceartă cu Cemil, în schimb Iffet și Ali Ihsan nu-și petrec noaptea împreună, Ali mergând la Yasemin.

Concurs pentru cititorii blogului, premii in filme: CONCURS

Iffet a doua zi merge în camera lui Cemil și îi îmbrățișează hainele din dulap, apoi se întinde pe pat imaginându-și că el este acolo, cu ea. Saime intră brusc, Iffet se ridică de pe pat, dar îi cade un nasture sau un cercel pe jos, fără să observe nici una dintre ele. Saime o dojenește. După scurt timp, Emine găsește nasturele, pe care îl ridică și îl pune pe măsuța oglinzii, acolo găsindu-l Nil. Când află că este al lui Iffet are loc o ceartă între cele două care se termină doar prin apariția lui Cemil.

Arif continuă s-o curteze pe Dilek, merg la restaurante, în parc, la un picnic, dar ea îi cere constant să scape de Cemil dacă dorește prietenia ei. Arif nu vrea să renunțe la Cemil care-i este devotat, mai ales că în ultimul timp avusese loc un atac armat asupra lui, la care era de față și Cemil.

Orkun iese din spital dar are capul bandajat încă. Berkay și Șule observă că el și Nimet au devenit mai apropiați.

Doi zdrahoni îl vizitează pe Ahmet la măcelărie, ca și cum ar fi doi clienți, apoi, noaptea îl atacă având glugile trase pe ochi. Ahmet rămâne căzut în mijlocul drumului. 

Erhan vine la vilă și le spune fraților lui că se va căsători. Pregătește apoi o seară care ar fi trebuit să fie frumoasă, Betul vine la el acasă, Erhan îi dă un inel de logodnă apoi apar Dilek și Ali Ihsan. După câteva cuvinte de prezentare Dilek începe scandalul, recunoscând în Betul pe fosta soție a lui Cemil. Betul se supără, pe bună dreptate, se ridică și pleacă. A doua zi Erhan vine la ușa ei cu o geantă de lucruri, probabil, și este primit doar la insistențele lui Asuman.

Iffet se află într-o depresie și neștiind ce să mai facă, într-o noapte se gândește să-l omoare pe Ali Ihsan cu propriul lui pistol. Acesta profită de o clipă de slăbiciune și reușește s-o dezarmeze. Ea văzând că nu are șanse să scape de Ali Ihsan, scrie o scrisoare, apoi, seara, pleacă în oraș și ajunge la un hotel unde ia o cameră la ultimul etaj. Însă Cemil o urmărește și vede unde intră. Iffet lasă scrisoarea și inelul de logodnă pe pat, apoi iese în balcon pregătindu-se să se arunce în gol. Cemil iese din mașină și merge sus la camera unde era Iffet. Bate la ușă, ea vine și îi deschide, dar după câteva replici, se preface că dă un telefon (la poliție?) dacă Cemil nu iese afară. El nu insistă și închide ușa în urma lui, dar își amintește că a văzut scrisoarea și inelul puse pe pat. Rămâne pe loc, gândindu-se că Iffet vrea să facă o prostie.
Episodul se termină cum Cemil apasă din nou clanța ușii încercând să intre înapoi în cameră.

Pentru alte episoade din serialul Iffet, accesați pagina Stele tv.

sursa foto: capturi video de pe youtube






14 comentarii:

  1. Am aflat cum moare Nil. Deci..ea moare in aceasi zi cu Ali Ihsan. Ali Ihsan, incercand sa il impuste pe Cemil, a fost impuscata Nil din greseala.Deny

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ea nu moare atunci . El se impusca dar inainte pune pistolul in mana lui Iffet fix cand ajunge politia ( asa ajunge Iffet la inchisoare ) . Nil ajunge la spital si supravietuieste .

      Ștergere
  2. Buna! Am o rugamninte la tine: ai putea posta descrierea episodului 27 pana duminica te rog! Ms de intelegere!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De regula postez episodul de martea, in weekend. Asadar, da, sambata sau duminica postez ep. 27.

      Ștergere
  3. Atunci Ali Ihsan cum moare? Oare chiar il impusca Iffet? La cat era de disperata dupa Cemil cred ca ar fi capabila sa-i faca rau sotului ei.Trebuie sa recunosc faptul ca mi-a placut cand Cemil a catalogat-o ca fiind "usuratica".Chiar asa este. Pa-pa! Simona

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu stiu cum moare, dar daca mai vine cineva sa spuna ce se va intampla in serial, eu cred ca n-o sa mai postez nici un episod, ca imi piere cheful de a-l mai vedea daca stiu dinainte cam tot ce se mai intampla :) s-)

      Ștergere
    2. Pacat ca te deranjeaza discutiile acestea.Dar, ma rog este blogul tau si asta este. Oricum tu postezi frumos si cu lux de amanunte. Simona

      Ștergere
    3. Simona, nu ma deranjeaza discutiile, daca as putea sa nu le citesc, nu le-as citi, dar nu am cum :) Eu am spus ca sunt genul care isi pierde interesul cand stie dinainte despre ce-i vorba intr-un film, carte, serial, etc. Asa cum unii vor sa stie si sunt curiosi, altii dimpotriva, daca afla ce se intampla cu eroii si cu firul principal al actiunii, devin total dezinteresati de subiect.

      De ce crezi ca nu mai scriu la Suleyman? Doar pt ca nu sunt prea multi cititori? Sau pt ca m-am plictisit deja? :-SS

      Ștergere
  4. si iffet se arunca de la etaj?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ar mai fi avut serialul 46 de episoade daca Iffet s-ar fi aruncat? :) Nu, dar ep. 27 se anunta interesant, cei doi tipi care-l batusera pe Ahmet au fost platiti de Orkun, Emine incearca un santaj asupra lui Iffet, iar la urma Ali Ihsan si Iffet au de sarbatorit nush ce, probabil un an de la casatorie, merg la casa de vacanta iar Cemil ii urmareste plin de nervi si de bautura in cap...

      Ștergere
    2. pai scrie rezumatul la ep 27

      Ștergere
    3. Daca as avea bucatari, ca Ali Ihsan, menajera ca Iffet, si cameristi-asistenti medicali la parintii mei, ca sa nu trebuiasca sa mai fac nimic altceva, as scrie cate 5-6 postari zilnic, sau chiar mai mult! w-)

      Ștergere
  5. Eu nu gasesc incepind de la ep 3..alte pepisoade traduse..ma puteti ajuta sa le gasesc? Multumesc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca va referiti la episoadele video, nu va pot ajuta, chiar n-am idee unde le-ati mai putea gasi pentru ca eu nu sunt interesata de fisierele video si nu stiu unde ar putea fi urcate pe net. Daca este vorba de rezumate, la mine pe blog sunt rezumatele la toate episoadele acestui serial.

      Ștergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.