luni, 24 martie 2014

Feriha episodul 34 rezumat



Feriha episodul 34 rezumat
Emir o ia pe Feriha la el în apartament pt că Mehmet venea acasă și avea să-i vadă împreună. El o întreabă ce-i cu scrisoarea, ea îi spune cum s-a întâmplat de a citit-o mai întâi Aysun, apoi îi lasă inelul în palmă și pleacă. Mehmet și Seher observă că nu poartă inelul și fac remarci acide pe seama acestui lucru. Mai târziu, Aysun care îi face curat în apartamentul fiului său, găsește inelul și-l duce înapoi la magazin, dar vânzătorul observă că este fals. Când vine să-l anunțe pe Emir despre această înșelăciune, Feriha, care se află în preajmă, aude și imediat merge la Seher, o bruschează, insistând să-i dea înapoi inelul cel adevărat. Seher iese pe hol și ascultă o conversație dintre Mehmet și Emir despre plata ultimei tranșe a datoriei sau evacuarea din casă. Abia atunci începe să-și facă griji cu adevărat în legătură cu situația lor.
La școală, Emir este penalizat din cauza bătăii cu colegul său și a absențelor, iar Hande o amenință voalat pe Feriha că propriile fapte vor fi la baza exmatriculării ei din facultate.

  episodul următor: Feriha 35

Feriha episodul 34 rezumat
Sanem consultă un avocat referitor la averea lui Haldun și află că cea mai mare parte, inclusiv președinția afacerilor îi aparțin lui Cansu, prin lege. Sanem spune că fata are tulburări mintale și nu poate să conducă o afacere, mai ales că nici nu are vârsta legală pentru așa ceva. În timp ce încearcă să-și rezolve problemele, află de la paznicul de la chei că Levent a vândut iahtul și că i-a scris Ferihăi un bilet cu numele hotelului în care locuiește acum, dar nu și-l mai amintește. În schimb Feriha se duce într-o zi pe la căpitan să-l mustre pt că a vrut să-i plătească datoria și să mai stea de vorbă cu el, plângându-se că toată lumea o bârfește și se simte singură. Levent ajunge din nou la Hills, dar este văzut de Emir și are loc un schimb de replici tăioase, căpitanul sugerându-i lui Emir s-o lase în pace pe Feriha, din moment ce nu mai face parte din viața ei. Până la urmă Sanem află unde îl poate găsi și merge să-i spună că acum e liberă și pot fi împreună. Levent este confuz, nu o dorește în viața lui, dar nu vrea nici s-o jignească, mai ales având în vedere trauma prin care trece acum. Așa că deși îi dă de înțeles că nu mai este interesat de ea, Sanem îl întreabă dacă este așa, atunci pentru ce s-a mutat pe uscat și își ia o slujbă? Levent îi răspunde că nu pentru ei doi a făcut asta, ci doar pentru el și viitorul lui. Sanem pleacă, dar îi spune din ușă că discuția între ei nu este terminată.

Feriha episodul 34 rezumat
Feriha, care este într-o stare jalnică de multe zile și refuză să mănânce, leșină în fața lui Emir pe când voia să-i spună că ea nu a dorit nici o clipă să vândă inelul cel adevărat. El la început crede că se preface, dar apoi o duce la spital, unde discută despre ceea ce a fost între ei. Feriha îl întreabă dacă tot iubire s-a chemat și când s-a mutat în apartamentul de deasupra, și când i-a cerut să plătească datoria lui Mehmet într-o noapte. Peste câteva zile, Seher, sfătuită de mătușa ei, merge cu inelul în bazar să-l vândă. Din fericire, el era lucrat de un bijutier cunoscut, Ali, care-și lăsase semnătura pe inel. Astfel, vânzătorul de la magazinul de aur unde se oprise Seher, recunoaște poansonul de meșter (așa se numește în arta bijuteriei marcajul unic al unui meșter bijutier, pe care-l imprimă pe bijuteriile lucrate de el - notă O.D.) și îl sună, spunându-i că un inel lucrat de el e pe cale să fie vândut de o femeie. Ali îi spune s-o facă pe femeie să aștepte, apoi îl sună pe Emir și-i spune că s-a găsit inelul cumpărat de el, la cineva care a venit să-l vândă la bazar. În timp ce Seher e mințită că trebuie să mai stea, până scot banii din bancă, apare Emir - care se așteptase s-o găsească pe Feriha acolo.

Feriha episodul 34 rezumat
Seher se sperie, minte de-a valma, dar îl roagă pe Emir să n-o denunțe la poliție. Acesta însă scoate telefonul, o sună pe Feriha și doar îi spune să vină la bazar. Când o vede pe Seher acolo, Feriha se repede la ea înfuriată, amenințând-o că-i smulge tot părul din cap. Emir le conduce pe amândouă cu mașina, dar Feriha este la fel de furioasă ca și până acum. La un moment dat, îi cere să oprească și o dă jos din mașină pe Seher, jignind-o în fel și chip. Emir, ca să mai aplaneze lucrurile, încearcă să le despartă, apoi merge cu Feriha câțiva pași, până pe malul mării și îi spune că oricum nu a purtat niciodată inelul, ce rost are atâta tărăboi. Ea îi amintește că a spus că-l va purta când îl va merita, și că până acum, nu consideră că l-a meritat vreodată și că, după toate aparențele, nici în viitor nu-l va merita. Atunci Emir scoate inelul din buzunar și îl aruncă în mare, (aș băga mâna în foc că e cel fals! :)) ) fază la care Seher țipă și se agită, frustrată că s-au dus 45.000 de dolari în apă. Feriha e mâhnită, dar nu zice nimic...

Feriha episodul 34 rezumat
Ajunsă acasă, Seher întoarce foaia și le amenință pe Zehra și fiica ei că dacă nu se poartă bine cu ea, le va spune lui Mehmet și lui Rîza totul despre inelul cel adevărat și relația Ferihăi cu Emir. Apoi vorbește cu mătușa ei și îi spune că mai trebuie să stea o vreme în apartamentul socrilor ei.
La școală Emir intră în sala de curs unde era Feriha și colegii ei așteptând profesorul, și îi spune să meargă afară că are ceva de vorbit cu ea. Feriha își ia haina și geanta cu gând să plece de tot din sală, dar Emir o oprește și încearcă s-o forțeze să stea de vorbă cu el. Atunci de pe hol apare Levent. Cei doi se uită foarte mirați la el, în timp ce el îi spune lui Emir "Sarrafoglu, ieși afară de la cursul meu ... "

Feriha episodul 34 rezumat
Zehra, într-o dimineață când este singură acasă, o sună pe Sofia și se interesează de boala lui Hasan. Sofia îi spune că este vorba despre o boală de plămâni specifică minerilor (probabil antracoză, sau plămân negru - notă O.D.). Conversația este scurtă iar Zehra o roagă pe Sofie să nu o caute la telefon. Episodul 34 se termină când Hasan face o criză severă și cade la pat. Sofia o sună totuși pe Zehra și o roagă să vină acasă la ei, pentru că poate ar fi ultima oară când ar mai putea sta de vorbă cu Hasan. Zehra vine și îl vede pe Hasan întins pe pat ...

Ultimele episoade: 30,  31 32  33, 


sursa foto: capturi video de pe dizicafe.net

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Stele tv.




7 comentarii:

  1. Mersi mult de episod.Abia asteptam sa aflu ce se mai intampla!
    Ionela:* :*

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumim de episoadesa fii sanatoasa si fericita

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumim mult pentru rezumat Oana!Multa sanatate si timp liber sa ne mai poti face rezumate la fel de frumoase!Lavi :):):)

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumim Oana pt rezumat,a fost chiar foarte interesant!<3

    RăspundețiȘtergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.