marți, 25 martie 2014

Feriha episodul 35 rezumat





Feriha episodul 35 rezumat
Zehra stă de vorbă cu Hasan ca și cum ar fi pentru ultima oară. Într-adevăr, starea acestuia se va înrăutăți, deși aceasta nu se arată în episod. Sofia îl va trimite în locurile lui natale, iar ea va avea de gând să plece înapoi în Belgia (părerea mea este că Hasan moare, dar nu se arată explicit în episod - notă O.D.). Feriha îi reproșează lui Levent faptul că a devenit profesorul ei, iar acesta se va confrunta și cu răutatea lui Hande, căreia de asemenea îi va fi profesor de management. Emir se enervează și începe să se întrebe la modul serios, ce caută Levent în facultate, dacă iubita lui era, de fapt, Sanem?

   episodul următor: Feriha 36

Feriha episodul 35 rezumat
De altfel Emir este la fel de nervos ca și până atunci și provoacă scandal pe scară când vine Mehmet să ia gunoiul și îl vede pe Koray acolo - pe care îl recunoaște din revista unde erau pozele comandate de Hande - în continuare nu o acceptă pe Sanem ca parteneră de afaceri și îi explică lui Unal că nu poate avea încredere într-o femeie care își înșală soțul. Degeaba îi spune Unal că pe el nu-l interesează viața personală a femeii, Emir îl jignește amintindu-și că și el a înșelat-o la rândul său pe Aysun, deci e firesc să nu considere asta un defect.

Feriha episodul 35 rezumat
În casă la Cansu locuiește pentru o vreme și mătușa ei venită din Canada la înmormântarea fratelui. Femeia nu are nici un cuvânt bun pentru Sanem și o înțeapă ori de câte ori are ocazia. La un moment dat ar vrea s-o ia pe Cansu cu ea, dar aceasta nu va fi de acord - probabil din cauza lui Emir. Înainte să plece înapoi în Canada, o jignește pe Sanem spunându-i că nu e o mamă bună decât pentru fiica ei, Pelin, dar nici pentru ea, și îi demonstrează aceasta arătându-i frigiderul plin cu conserve și mâncare semipreparată, reproșându-i că nu știe să gătească. După ce pleacă, Sanem își dă seama că bătrâna are dreptate, pt că ei nu i-a plăcut niciodată să fie gospodină, și o roagă pe Tulin să o ajute recomandându-i pe cineva care să vină să-i gătească. Tulin vorbește cu Seher pe care o găsește măturând în fața blocului și aceasta acceptă bucuroasă să vină să gătească în casa aceea, pentru că vrea să afle și mai multe lucruri despre Feriha și viața ei de până atunci, despre care Seher nu înțelege prea multe, deși este martoră la o conversație dintre Emir și Cansu.

Feriha episodul 35 rezumat
În familia Yilmaz apar probleme noi. Micuțul Omer începe să fure obiectele de valoare ale colegilor săi, apoi Rîza îl surprinde lângă școală luând droguri de la un vânzător de covrigi. După un fel de consiliu de familie, se hotărăște ca el împreună cu Zehra să meargă înapoi în satul de unde provin, astfel fiind ținut departe de tentațiile marelui oraș Istanbul. Hotărârea este grea, Zehra plânge întruna, dar este cel mai bun lucru de făcut pentru fiul ei cel mai mic, pe care poate l-a neglijat în ultima vreme. Episodul 35 se încheie cu această scenă lacrimogenă, în care ea pleacă și o lasă în urmă pe Feriha plângând.

Alte acțiuni din episodul 35:
- Aysun vrea s-o cunoască pe Tulin și să-i propună un parteneriat.
- Levent se pare că-i spune Ferihăi că a plătit datoria (nu sunt sigură, deoarece bucata respectivă lipsește din filmul subtitrat în engleză - notă O.D.)
- Emir este alungat de la școală de un profesor, pe motiv că nu are voie să intre în incinta facultății pe timpul suspendării lui.
- Koray începe să se apropie ușor de Gulsun, pentru că Hande îl respinge

Feriha episodul 35 rezumat
Feriha episodul 35 rezumat
Feriha episodul 35 rezumat
Feriha episodul 35 rezumat
Ultimele episoade:  31 32  33,  34,



sursa foto: capturi video de pe dizicafe.net

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Stele tv.



14 comentarii:

  1. Multumesc mult pentru episod!Iubesc blogul asta!Oana esti o femeie de treaba !Succes in continuare!
    Ionela:)) :*

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumim mult pentru munca depusa! Ne auzim la urmatoarea postare. :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna..nu Levent plateste datoria...ci Sofia merge la Hills si plateste! Asta a rugat-o taicasu sa faca inainte sa moara,sa-i rezolve problema aceasta Zehrei !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna! Multumesc pentru informatie :) o sa modific in articol!

      Ștergere
  4. Felicitari pentru munca ta ! :*

    RăspundețiȘtergere
  5. Va multumesc tuturor pentru cuvintele frumoase! Ma straduiesc sa fiu pe masura asteptarilor voastre!

    RăspundețiȘtergere
  6. Felicitari pt munca depusa!asteptam urmatoarele episoade...sa aveti succese!COSMIN

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, Cosmine! Saptamana asta nu cred ca mai public la Feriha, poate in weekend (desi suntem cu casa in varuiala si alte imbunatatiri, dar sper eu sa ma descurc cumva, pe genunchi, si tot postez :)) ). Seara frumoasa!

      Ștergere
  7. Buna Oana! Frumos rezumat. Apropo.. stii cand o iarta Emir pe Feriha?

    RăspundețiȘtergere
  8. in ep 42 cand sunt rapiti de halil

    RăspundețiȘtergere
  9. Ştiaţi că în episodul 52 vor face pentru prima dată dragoste?<3

    RăspundețiȘtergere
  10. TAREEEEEEEEEEEEEEEEEEE IUBESC FILMUL

    RăspundețiȘtergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.