luni, 31 martie 2014

Feriha episodul 36 rezumat





Feriha plânge după plecarea mamei ei. Emir, care coborâse și o privea de la distanță, merge după ea să o consoleze cumva, dar este respins. Seher se bucură și nu pregetă să-i spună cumnatei sale că acum i s-a dus tot sprijinul și tot "parteneriatul" - crezând că Feriha și Zehra unelteau ca să pună mâna pe Emir. Apoi, chipurile drept sugestie și ajutor, o întreabă dacă nu cumva este și ea însărcinată, insinuând că de asta plânge așa de tare Feriha.

episodul următor: Feriha 37

Feriha episodul 36 rezumat
Sanem se apucă imediat de manageriatul în comun cu Unal al firmei. El este plăcut impresionat de această dovadă de seriozitate și îi spune asociatei sale că deși ea și Emir nu se suportă reciproc, pe el nu-l interesează viața ei personală, ci felul în care muncește în afacere. Cu toate acestea, ea va merge acasă la Emir încercând să aibă o discuție cu el, dar acesta îi amintește că ea nu e decât suplinitoarea lui Cansu până când va putea conduce o afacere.

Feriha episodul 36 rezumat
Seher merge la Sanem pentru a-i găti. Sanem o plătește (cu o sumă mică, din punctul lui Seher de vedere) și iese din casă. Seher începe să facă poze peste tot cu telefonul, gândind că trebuie neapărat să-i arate mătușii sale în ce lux stau unii. Apoi profită de absența stăpânei și fură un ruj, îi umblă prin haine, etc. Într-o altă zi umblă pe sub pernele patului lui Cansu și găsește poze din reviste cu Emir. Cansu o surprinde, iar ea minte că Sanem i-a spus să facă și ceva curățenie înainte de a termina mâncarea. În aceeași zi la ele vin în vizită Lara și Tulin, și atunci Sanem află că Seher este nora Zehrăi. Știind aceasta și având în vedere că familia ei nu mai era de mult în termeni amicali cu Zehra, o va da afară pe Seher sub pretextul că a angajat pe altcineva, dar aceasta, ca să nu rupă legătura cu o familie de bogați, va vorbi cu Cansu și se va oferi s-o ajute împotriva Ferihăi, spunându-i că este de partea ei și că știe câte a făcut Feriha și cum ea, Cansu, este nevinovată.

Feriha episodul 36 rezumat
Emir îl caută pe Levent la facultate să-l întrebe ce caută el acolo. Levent este sincer și îi spune în față că este interesat de Feriha și că a venit să-i fie alături în momentele grele prin care trece. În acest timp îi vede Hande care crede că Emir se ia de profesor și se grăbește să-i spună că a fost eliminat din facultate, următorul pas fiind exmatricularea. Lui Emir nu-i pasă, apoi stând de vorbă cu Hande, își dă seama că ea a fost aceea care a trimis pozele incriminatoare lui Haldun. Îi spune direct să-l lase în pace și să nu mai facă nimic pentru el (Hande motivase că pentru a-l apăra pe el făcuse pozele), apoi pleacă. Apare Cansu de la care Hande află că a doua zi este ziua de naștere a Ferihăi și imediat consideră că e cazul să-i strice aniversarea, având în vedere incidentul de la hotel, de acum un an, unde - zice ea - și Feriha i-a stricat ei petrecerea. Așa că, a doua zi, Feriha va fi întâmpinată la curs cu un mini-coș de gunoi legat cu fundiță. În timp ce ea pleacă fără să spună nimic, Levent și Emir caută vinovatul. Emir e sigur că Hande a făcut asta, dar Hande nu recunoaște iar el nu are nici o dovadă. Până la urmă Koray este cel care își dă seama că singurul care știa când e ziua Ferihăi era Emir, iar atunci înseamnă că o a doua persoană știa acea dată, și aceasta nu putea fi decât Cansu, care se împrietenise cu Hande. Oricum, Hande mai are de gând să facă o mârlănie, pentru că mai înregistrează un CD cu pozele făcute lui Sanem și Levent.

Feriha episodul 36 rezumat
Emir o găsește pe Feriha și încearcă să-i fie alături mergând cu ea acasă, cu autobuzul, dar deși cei doi își vorbesc, conversația este tensionată. Surpriza de ziua Ferihăi este acasă, unde o așteaptă toată lumea cu un tort, și unde a venit Rîza ca să-i facă o bucurie. După câteva zile, Cansu îl vede pe Levent prin facultate și, cu Hande fiind, îi spune surprinsă că acesta este iubitul Ferihăi. Hande îi explică cine-i Levent, apoi Cansu îi va spune și lui Emir că au un nou profesor care este, de fapt, iubitul Ferihăi, și același lucru i-l spune mamei sale, Sanem, care dându-și seama despre cine vorbește fiică-sa, se retrage foarte bulversată în camera ei. Episodul 36 de termină cu o nouă ceartă între Emir și Feriha, chiar în fața școlii, sub privirile colegilor care se opresc să-i vadă, ca la spectacol. Apar și Hande, Cansu, și Levent, iar la un moment dat, după ce Feriha îi reproșează lui Emir că se ține ca un cățel după ea și îi cere să-l asculte, el o sărută lung, lăsându-i pe spectatori uluiți, sau triști și înlăcrimați, după caz.

Acțiuni secundare în episodul 36:
- Hasan moare și chiar Rîza este cel care aruncă pământ pe mormântul acestuia.
- Aysun nu este de acord cu parteneriatul cu Sanem și cu toate că Unal îi explică faptul că el are în spate o experiență de afaceri mai mare decât vârsta fiului său, așa că sfaturi de la cineva care nu a avut vreodată de-a face cu munca, nu primește, Aysun nu poate să separe viața publică de cea privată și se ceartă cu Unal pe tema asta.
- vine în Istanbul mama lui Levent care se cazează la hotelul lui Sanem.


 Ultimele episoade:  32  33,  34,  35




sursa foto: capturi video de pe facebook

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Stele tv.



9 comentarii:

  1. Cagatay ulusoy e casatorit?nu in filme...

    RăspundețiȘtergere
  2. Răspunsuri
    1. Eu? :D poate el la mine... :))))) ca gurile rele zic ca are/avea o relatie cu impresara lui care e cu 10-15 ani mai mare decat el... Ii plac babaciunile, din cate vad (deh! ca sa-l propulseze in lumea artistica, ce nu o fi facut, saracu'! ). Dar acum am inteles ca e liber, poti sa-l iei :D

      Ștergere
  3. dar el are cunva o sotie sau altceva ca e foarte frumos

    RăspundețiȘtergere
  4. Arata bine....cum sa nu? Nu e casatorit! :-D YES!

    RăspundețiȘtergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.