marți, 1 aprilie 2014

Feriha episodul 37 rezumat





Feriha episodul 37 rezumat
În urma scenei cu sărutul dintre Emir și Feriha, Cansu pleacă la toaletă și plânge în hohote, supervizată de Hande. Feriha crede că Emir a făcut acest gest doar ca s-o pedepsească, din spectacol, sau din cu totul alte motive decât faptul că o iubește foarte mult. Levent, deși îi vine greu s-o facă, îi sugerează că Emir o iubește, și o întreabă ce are de gând? Să se întoarcă la el sau să meargă mai departe? Feriha recunoaște că se află într-un moment de stagnare, ar alerga către Emir, dar nu poate. Levent îi spune că orice ar fi, trebuie să iasă din această stare și să facă așa cum simte, să meargă într-o direcție, oricare ar fi aceea, dar să nu stea pe loc. Pe de altă parte, și el se apucă de dat ca temă studenților de anul 2 un proiect în care să fie ajutați de studenții din anul 4, și o pune pe Feriha în echipă cu Emir, pe motivul că anul școlar trecut au făcut un proiect excelent împreună, un nou prilej pentru cei doi să stea de vorbă și pentru Cansu să fie mâhnită.

episodul următor: Feriha 38

Feriha episodul 37 rezumat
Sanem îl caută din nou pe Levent la hotel, dar află că acesta s-a mutat și nu a lăsat nici o adresă. Într-o zi îl caută la facultate și-l ceartă cum de a putut să se uite la o retardată precum Feriha, fiind evident că pentru ea a devenit el profesor acolo. Hande, nerușinată cum este, ascultă discuția dintre cei doi de dincolo de ușă, deschizând interfonul. Levent o repede pe Sanem și o pune la punct destul de dur. Sanem se arată foarte apropiată de Nerbahar, mama lui Levent, care se mută la ea la hotel împreună cu celălalt fiu al ei, un tip rebel și plin de resentimente la adresa rudelor lui sau a prietenilor mamei lui. În ceea ce privește treburile casei, o găsește într-o zi pe Seher în baia lor, unde aceasta se dădea cu o cremă de mâini. O întreabă cum de a putut face o așa măgărie, să intre la ei în casă profitând de faptul că au cheia de la apartament, iar Seher nu prea știe pe unde să scoată cămașa. O salvează Cansu, care în clipa aceea venea acasă și auzise cearta de pe hol. Cansu spune că ea a chemat-o pe Seher și că pe ea n-o deranjează că este nora Zehrăi, dimpotrivă, amândouă o urăsc pe Feriha. Atunci Sanem acceptă prezența lui Seher în casa lor, dar ori de câte ori aceasta vine la treabă, Sanem pleacă de acasă.

Feriha episodul 37 rezumat
Are loc inaugurarea noului club Hills de la hotelul lui Haldun. În toiul petrecerii, apare Levent care este încolțit imediat de Emir, Hande, Koray și Sanem. Unal se apropie și el, la fel și Aysun. Levent le spune că nu a venit decât să o vadă pe mama lui. Așa că nu are loc nici un conflict, iar Sanem îl conduce la ușa apartamentului deținut de dna Nerbahar. A doua zi în ziarele mondene apar poze cu Cansu, Sanem și Emir, poze pe care Cansu le arată la toată lumea prin facultate, bucuroasă că, în sfârșit, este și ea băgată în seamă de presă. Acasă, îi dă un exemplar lui Seher spunându-i să facă în așa fel încât Feriha să vadă pozele și articolul respectiv.

Feriha episodul 37 rezumat
Episodul se încheie când Feriha, chemată de Gulsun, nu mai găsește cheia de la ușa lor și pleacă lăsând-o întredeschisă, cu niște papuci în prag. În acel moment Emir cobora scările și îi aude pe doi vecini spunând că atunci aveau și ei nevoie de Rîza, care nu-i acasă, dar a lăsat ușa deschisă. Emir coboară la subsol și pătrunde în apartament, apoi merge în camera Ferihăi unde îi ia perna s-o miroasă și s-o strângă la piept. Așa-l găsește Feriha când revine acasă.

Feriha episodul 37 rezumat
Alte acțiuni în episodul 37:
- Rîza, care rămâne în casă pt a continua să lucreze la firmă, se mută pe patul din hol ca să-i lase pe Mehmet și Seher să doarmă în dormitorul mare.
- mătușa lui Seher se mută la ei. Hatice și Gulsun rămân în blocul unde ele sunt portărese.
- Sofia se întâlnește cu Unal și plătește datoria lui Mehmet.
- Koray se desparte de Hande.

  Ultimele episoade:  33,  34,  35 36,


sursa foto: capturi video de pe facebook

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Stele tv.



8 comentarii:

  1. Oana , ma bucur mult ca ai postat 2 episoade unu dupa altul :) Felicitari pentru munca depusa !!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Iarasi D.Oana ne-a facut o bucurie si a posta 2 ep.FELICITARI!

    RăspundețiȘtergere
  3. Mai apare Zehra? Am impresia canu, nu a mai filmat, din cauza bolii de care a suferit atunci (cancer la sin, in ultimele episoade apare mereu cu..basma!) Am citit ca, oentru a face campanie, actrita a preferat sa fie peste tot cheala (in urma tratamentului , asa apare si intr-o fortografie cu echipa, la ziua actritei din rolul YFerihei). Din fericire, o sa putem urmari chiar sinbata asta, in ep. 108-Suleyman- in rolul Hurrem. Zic fericire, fiind imi place foarte mult de actrita. O consider Meryl Streep al Turciei! ultuim, OANA! Sarbatori binecuvintate!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Deocamdata nu mai apare, nici macar cu vocea - se aude intr-un singur episod, dupa ce pleaca la tara, cand vorbeste la telefon, dar dupa aceea nici vocea in telefon nu i se mai inregistreaza. Nu stiu mai incolo, dar pana la episodul 42 Zehra nu apare "pe sticla".

      Sarbatori fericite cu lumina in suflet!

      Ștergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.