sâmbătă, 9 august 2014

Dragoste la prima vedere episodul 26 rezumat





Dragoste la prima vedere episodul 26 rezumat
Arestarea lui Hakan șochează pe toți. Ziariștii sar pe el și pe Umut pentru declarații dar nu află nimic. Cea care va da unele explicații presei va fi Asude. Ruzgar este alături de Umut în aceste zile dificile. Înregistrarea făcută de Ozan înainte să cadă în mare este făcută publică, pentru ca să vadă toți cine este cu adevărat Hakan. Dar toate acestea sunt intenționat făcute pentru ca Ozan și Umut să divorțeze.

Acasă la Umut vine poliția și percheziționează întrebând de Yelda, dar mai ales de Zafer. Apar gemenele, Zeliha și Ali, polițiștii pleacă dar toată lumea e îngrijorată. Apoi își amintesc cum Zafer l-a amenințat pe iubitul Yeldei.

Dragoste la prima vedere episodul 26 rezumat
La închisoare Musa, violent din fire, îl bate pe un coleg de celulă și îl amenință. Ozan vine acasă. Emel se enervează când vede că nu reușește să-l influențeze pe fiul ei. Ragîp vorbește la telefon cu o tânără foarte atrăgătoare căreia îi spune că o iubește, vorbind în șoaptă atent să nu-l audă Emel.

Mete îi trimite lui Asude un ceas drept cadou. La proces, Hakan este condamnat. Ruzgar face o criză de nervi iar Mete îl ține în frâu. Singura care jubilează este Duygu, care l-a denunțat pe Hakan din gelozie, dându-și seama că el o iubește pe Umut. La închisoare Hakan nimerește în aceeași celulă cu Musa și cum se văd, cum se amenință reciproc.

Dragoste la prima vedere episodul 26 rezumat
Ozan și Umut se întâlnesc la tribunal și semnează actele de divorț. După ce ies din sală, Ozan îi întinde mâna fostei sale soții. Ea, cu inima grea, refuză gestul și pleacă. În timp ce el o privește abătut, primește un telefon oarecum suspect ... 






Dragoste la prima vedere episodul 26 rezumat Dragoste la prima vedere episodul 26 rezumat Dragoste la prima vedere episodul 26 rezumat


Dragoste la prima vedere episodul 26 rezumat Dragoste la prima vedere episodul 26 rezumat












 episodul următor: Dragoste la prima vedere ep. 27 


sursa foto: capturi video de pe startv.com

Pentru alte episoade din acest serial 
 vă rog accesați pagina Stele tv.






Un comentariu:

  1. poate cineva sa-mi spuna,va rog,cum se numeste melodia care ruleaza in min 40-50 in episodul 26???
    va rog mult

    RăspundețiȘtergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.