marți, 19 august 2014

Dragoste la prima vedere episodul 30 rezumat

Pentru a vedea ultimele articole accesați pagina ACASĂ
Kanal D va transmite serialul turcesc ”Kosem” începând din 23 ianuarie, de luni până joi, de la ora 20.00. // Serialul Yaman incepand cu data de 28 ianuarie va fi difuzat sambata si duminica de la ora 13:30. In cursul saptamanii in locul lui Yaman va incepe sezonul 2 din Bravo ai Stil.Episodul începe cu discuție aprinsă dintre Ruzgar și Hakan. Umut intră în birou tocmai când fratele producătorului îl întreba care sunt urmările dacă ea va afla. Aceasta intervine, întrebând ce ar trebui să afle. Hakan inventează o minciună, iar Ruzgar pleacă nervos. Acasă la Ozan are loc pomana lui Emel la care participă și Melis.

Hakan vrea să ascundă de Umut faptul că Ruzgar a lovit-o cu mașina pe Emel. Umut își face un nou plan pentru cariera sa, iar Hakan o sprijină spre nemulțumirea lui Asude. Ozan este zguduit profund de moartea mamei sale și vrea să afle de la tatăl său ce vroia să mai spună Emel după ,,Tatăl tău.. După atâția ani..” . El nu este decis dacă trebuie să-i spună fiului său de relația cu Ozen. Ruzgar încearcă să-i despartă pe Umut și Hakan, dar nu reușește.

Ozan vrea să se răzbune pe Hakan. Asude îl sprijină, cei doi semnând un contract. Viitorii miri se pregătesc pentru importantul eveniment. Episodul se termină cu Ozan care vine și-i spune lui Hakan ceva care-l deranjează.


preluare de pe blogul Pasiunile mele,  http://cosminlazar2000.wordpress.com/2014/08/21/dragoste-la-prima-vedere-episodul-30-vineri-22-08-2014/


 episodul următor: Dragoste la prima vedere ep. 31

Pentru alte episoade din acest serial 
 vă rog accesați pagina Stele tv.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va multumesc pentru vizita si comentarii!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...