miercuri, 8 octombrie 2014

Suleyman Magnificul episodul 137 rezumat





Suleyman Magnificul, sezonul 4, rezumatul episodului 137 (126 turcesc)


Până la urmă Cihangir moare din cauza drogului. Intrigile de la palat reintră în normalitate, însă acum Nurbanu este aceea care le țese.


Hussein și Atmaca împreună cu ceilalți răsculați o urmează pe Mihrimah ajunsă la palat. În scurt timp lumea furioasă cere capul lui Rustem și a lui Hurrem. Baiazid își face apariția în fața mulțimii și vorbește despre pierderea suferită. Lumea îl cere pe Rustem. Baiaizid le spune că a fost pedepsit de Suleyman prin demitere, dar că fiind ginerele dinastiei el nu-i poate face rău. Apoi le spune că el nu vrea răul celor care-l iubesc pe Mustafa și că ar trebui să plece, pentru că prințul lor nu și-ar fi dorit să fie vărsare de sânge. Răsculații se împrăștie unul câte unul.

Suleyman Magnificul episodul 137 rezumat
Medicii găsesc sticla de opium goală și se panichează. Cihangir, oarecum înviorat de supradozele de drog, îl invită pe Suleyman la o plimbare și într-un loc anume se oprește spunând că acolo îl așteaptă pe Mustafa. Sultanul se hotărăște și-l pune pe Selim să-l ducă pe Cihangir în capitală. Până la urmă Cihangir moare dintr-o supradoză de sirop de opium, sub ochii tatălui său. Hurrem, care primise o scrisoare despre starea băiatului ei cel mic, vine la locul unde a murit acesta și când vede sicriul cere să fie deschis, îl plânge pe Cihgangir apoi leșină.

Următorul rezumat: Suleyman Magnificul episodul 137
Are loc ceremonia înmormântării lui Cihangir. Suleyman trăiește o perioadă de rugăciune și austeritate. Lângă trupul fratelui mort, Baiazid și Selim au timp de o scurtă înfruntare, în care al doilea își arată siguranța că el va fi urmașul lui Suleyman la tron. Hurrem își recunoaște păcatul și cere pedeapsă de la Dumnezeu, dar nu vrea să-i fie pedepsiți copiii, pe care ea îi consideră nevinovați. Mai târziu, când cei doi frați încep să se certe iar, Mihrimah este aceea care îi potolește.

Sinan este supărat pe fratele lui, Rustem, pentru că nu l-a salvat. Mihrimah se interesează la Selim despre starea lui Suleyman, dar acesta îi spune că este încă în depresie. Rustem poruncește gărzilor să-l mai caute pe Atmaca, iar aceștia spun că au primit ordin să nu mai asculte de el. Rustem îl caută pe Sokollu și îl ia la întrebări despre acest fapt, iar Sokollu îi spune că el, Rustem, nemaifiind mare vizir, gărzile nu mai primesc ordine de la el. Nurbanu și Canfeda se întâlnesc în secret cu Gazanfer și astfel află despre căsătoria lui Baiazid cu Huricihan și se bucură că au un atu împotriva fratelui lui Selim. Nurbanu îl sfătuiește pe prinț să nu le spună lui Hurrem sau Mihrimah că a aflat despre căsătoria fratelui mai mic, pentru că cele două l-ar proteja pe Baiazid.



sursa foto si text: pagina de facebook Halit-Ergenc-fans-PASSIONATED

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Stele tv.

Ultimele episoade: 133, 134, 135, 136, Kanal D.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.