marți, 4 noiembrie 2014

Suleyman Magnificul episodul 148 rezumat




 Suleyman Magnificul, sezonul 4, rezumatul episodului 148 (134 turcesc)


Nurbanu revine de la sangeac lăsându-l pe Murat singur. Mihrimah rămâne însărcinată, iar Rustem se întâlnește cu Gracia. Hurrem se simte tot mai rău, își ia rămas bun de la toată lumea, iartă pe toți inclusiv pe Ibrahim, găsindu-i mormântul, și apoi își cheamă fiii și nepoții să-i mai vadă odată .... 


Următorul rezumat: Suleyman Magnificul episodul 149


 Suleyman Magnificul episodul 148 rezumat
După ce ajunge la palat, Hurrem își cere iertare de la Sumbul pentru că îl certase cu câtva timp în urmă, apoi îi spune că aproape mereu, noaptea, aude fâlfâit de aripi, dar nu e nimic care să se arate. Mihrimah observă că lucrurile nu sunt în regulă și merge la sultan să-l întrebe ce se petrece, iar acesta îi spune că tot ceea ce mai pot face pentru Hurrem este să se roage. Rustem întreabă medicul și află că sultana se apropie tot mai rapid de ultima sa zi din viață.

 Suleyman Magnificul episodul 148 rezumat
Baiazid se întreabă de ce copilul Defnei vine mai devreme, iar Ayșe a aflat că după ce se va naște frățiorul sau surioara ei, Defne va muri. La Manisa Selim revine după lupta cu Baiazid iar Nurbanu îi iese în întâmpinare, deși ar fi trebuit să fie în sangeac cu Murat. Suleyman se interesează de starea moscheei pe care Sinan pare că nu o mai termină. Mihrimah se interesează dacă frații ei au fost anunțați să vină s-o vadă pe mama lor iar Sumbul confirmă că s-a trimis de veste.

Defne naște un băiat dar medicul spune că din cauză că s-a născut prea devreme are probleme de respirație. Ayșe se împrietenește cu Anne. La Manisa, Nurbanu se întreabă cum de Selim s-a dus la luptă cu fratele său când știa că putea să fie omorât? La palat, Hurrem cere un calmant pentru a putea sta o noapte cu Suleyman, apoi îi cere lui Sumbul să afle unde este mormântul lui Ibrahim. Baiaizd merge să-și vadă fiul, pe care îl botează Mehmet, iar Defne îl roagă s-o lase să-l alăpteze și apoi poate s-o omoare. Mihrimah începe să suspecteze că Rustem se întâlnește cu Gracia Mendez. Și într-adevăr, marele vizir se vede tot mai des cu negustoreasa, iar într-una din zile îi povestește despre boala sultanei Hurrem.

 Suleyman Magnificul episodul 148 rezumat
După ce își amintesc de trecut și de ziua în care s-au întâlnit, Hurrem și Suleyman vorbesc despre faptul că sufletele lor au fost create să-și aparțină unul altuia. A doua zi Hurrem află de la Sumbul unde este mormântul lui Ibrahim. Suleyman merge la moscheea neterminată încă și îl găsește pe Sinan bătând la o tobă ca să verifice acustica sălii. În acest timp, Hurrem cu Sumbul, în pădure, își cere iertare de la Ibrahim și îi mulțumește pentru că el a adus-o în haremul lui Suleyman. Revenită la palat, din nou ia remedii pentru calmarea durerilor, apoi îi cere lui Sumbul să-i facă rost de niște cafea în ciuda interdicțiilor legii.

Baiazid amână pedeapsa pentru Defne, văzând că bebelușul s-a mai înzdrăvenit datorită laptelui matern. Fahrie îi tot amintește lui Selim că locul lui Nurbanu este lângă Murat, nu la palatul de la Manisa, dar sultana îl influențează și Selim poruncește ca ea să rămână cu el, iar la sangeac să meargă una dintre gărzi. Mihrimah are o discuție cu Rustem pe seama nopților în care el lipsește de acasă, dar ei i se face rău, iar Rustem o ironizează că din cauza dorului de Pedro se simte ea rău. Apoi una dintre servitoare remarcă faptul că Mihrimah nici o cană cu apă nu bea fără ca mai apoi să n-o verse.

 Suleyman Magnificul episodul 148 rezumat
Sumbul face rost de cafea de la Yakup, care cunoaște o traficantă. Discutând cu ea Sumbul află că lumea știe despre boala sultanei. Mihrimah află că este însărcinată și o anunță pe Hurrem care spune că nu știe dacă va trăi să-i vadă copilul. Baiazid o iartă pe Defne. Suleyman intră la Hurrem exact când Sumbul îi făcea o cafea, dar el se preface că nu observă, apoi aud cu toții zumzet și când ies pe terasă, jos, o mulțime de femei veniseră să o aclame pe sultana Hurrem și să-i ureze sănătate. Noaptea, Suleyman și Hurrem dorm, iar pe pereți se reflectă silueta păsării Phoenix. Prinții primesc vestea că trebuie să ajungă cât mai repede în capitală, cu copiii lor. Hurrem primește daruri de la mai-marii Europei, dar pe ea o interesează doar darurile lui Suleyman.

 Suleyman Magnificul episodul 148 rezumat
Trec zilele iar starea ei se înrăutățește. Baiazid și Selim cu suitele lor ajung la palat. În timp ce prinții merg s-o vadă pe Hurrem, Nurbanu și Defne se amenință reciproc, acum că Defne este favorită. Apoi are loc o veritabilă confruntare între Nurbanu și Hurrem, în care Nurbanu îi spune sultanei că ea îi va lua locul, că într-o zi palatul imperial va fi al ei.


surse foto: capturi video de pe youtube.com si pagina FB Halit Ergenc fans passionated

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Stele tv.

Ultimele episoade: 144, 145, 146, 147, Kanal D.

2 comentarii:

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.