marți, 4 noiembrie 2014

Tradarea episodul 32, rezumat




Tradarea episodul 32, rezumat
Aylin este pe pat, acasă și se trezește, alături de ea fiind Murat și Soner. Mai târziu apar Cemile și frații ei care se bucură s-o vadă că este vie și nevătămată. Însă după câteva minute apare și Mesude, prefăcându-se că e preocupată de starea ei de sănătate. Carolin vine la închisoare să-l viziteze pe Ali. Mete, după ore, merge s-o vadă pe Inci care este sedată, iar o asistentă îl dă afară pentru că nu era oră de vizită. Cemile află de la Hasefe că Ali știe de sarcina ei și nu-i convine acest lucru. Ahmet este cât pe ce să fie descoperit din ascunzătoarea lui din magazie, pentru că Osman scapă mingea exact înăuntru și Hasefe vrea să deschidă ușa cu o rangă să-i dea mingea.

Tradarea episodul 32, rezumat Tradarea episodul 32, rezumat Tradarea episodul 32, rezumat


Carolin scoate o sumă de bani din seiful pe care îl are la bancă știindu-se așteptată de un om de afaceri într-o mașină. După ce urcă pe bancheta din spate, vede că omul de afaceri era de fapt, Ekber, care o și amenință arătându-i arma de la șold. După aceea o forțează să meargă la hotel și îi scoate banii din poșetă, apoi îi arată un document de identitate fals (?). Carolin îl minte că banii sunt pentru a-l scoate pe Ali din închisoare.

Tradarea episodul 32, rezumat
Ali face scandal avocatului care nu poate să rezolve lucrurile așa cum ar vrea el. Până la urmă Soner va fi contactat de avocat și vor discuta termenii cauțiunii pentru Ali. În timp ce Inci este bolnavă, soțul ei se distrează în discoteci cu prietenii. Mesude îi face zile fripte lui Aylin care nu și-a revenit complet de pe urma medicamentelor luate. Ali vine acasă și văzând că soția lui nu e acolo, o sună la hotel, dar ea este cu Ekber care o ține mereu sub amenințarea pistolului. Ali merge la Cemile ca să-i spună să lase copilul, dar ea reacționează isteric și țipă mereu să n-o atingă. Ahmet, care aude, dar nu înțelege ce se petrece, la un moment dat deschide ușa magaziei și îl ia la bătaie pe Ali. Astfel, va fi nevoit să-i explice lui Cemile ce căuta el în magazia încuiată. Soner o răzbună pe Aylin și după ce în joacă pune un măr pe capul lui Mesude, scoate pistolul și trage, lucru care o sperie groaznic pe fată. Episodul se termină cu Ali căutând-o pe Cemile și găsind-o acasă la o moașă împreună cu Hasefe.


 episodul următor: Trădarea ep. 33

Pentru alte episoade din acest serial 
 vă rog accesați pagina Stele tv.





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.