miercuri, 5 noiembrie 2014

Tradarea episodul 33, rezumat




 Tradarea episodul 33, rezumat
Cemile stă speriată pe un pat iar din camera alăturată apare moașa care urma să-i facă avortul. Ali, care aflase despre asta, o alungă pe femeie și încearcă s-o convingă pe Cemile să nu dea afară copilul. O ia pe sus, Cemile țipă, o duce într-un taxi, împreună cu Hasefe, și de acolo merg toți 3 acasă la el, unde din nou o ia cu binișorul s-o convingă să păstreze copilul. După aceea el o închide în cameră și vorbesc pe după ușă, fiecare plângând și regretând fapte din trecut. Dar de fapt, Ali o sechestrează pe Cemile. La un moment dat apare Ahmet și încearcă s-o scoată de acolo, dar pentru că apar vecinii în stradă, atât Ali cât și Ahmet încetează scandalul. Până la urmă Ali îi dă cheia camerei respective lui Hasefe care o eliberează.

 Tradarea episodul 33, rezumat
Inci se simte tot mai rău. Se pare că tratamentul nu dă rezultate. Inci este slăbită și are cearcăne adânci. Mete o sună de la un telefon public și ea îi spune că nu este bine, apoi el se duce imediat la ea la spital. Acolo află de la un medic despre starea ei și plâng amândoi îmbrățișați. Mete pleacă și se duce să-l aștepte pe soțul lui Inci căruia îi spune în față că nu l-a interesat ce face soția lui, că n-o merită. Ajuns acasă, este luat pe sus de polițiștii care veniseră după Ahmet. Mete deschide ușa și toți ai casei sunt obligați să ridice mâinile sus în timp ce Ahmet este percheziționat corporal și apoi încătușat și dus sub privirile lui Berrin și mai târziu și ale lui Hakan.

 Tradarea episodul 33, rezumat Selma, acasă, își pune un disc de patefon și își amintește cum l-a cunoscut pe Hikmet când erau tineri. Ea, era pianistă, iar el venise s-o vadă la un mic concert privat. Între timp un om de încredere îi aduce lui Hikmet vești despre Cemile. Soțul lui Inci vine s-o vadă la spital, fără să se arate prea afectat de starea ei. Mesude depășește orice limită și îl enervează pe Soner care sare literalmente la gâtul ei s-o sugrume. Suleyman intră peste ei și îi desparte, conducând-o pe Mesude acasă. Între timp, Soner, enervat la culme, sparge lucruri și distruge mobila din camera în care se afla tăindu-se la mână foarte tare. Aylin care aude zgomotul, intră și îl convinge să ia mașina și să-l ducă la spital, dar pe drum se opresc, el se șterge la mână și constată că sângerarea s-a oprit. Cei doi se îmbrățișează tandru.

 Tradarea episodul 33, rezumat
Ali se duce la Carolin la hotel, chemat de ea la telefon, De fapt, ea și Ekber au un alt plan de a-i lua banii. După ce ajunge în cameră, Ekber care era după ușă îl amenință cu pistolul.


 episodul următor: Trădarea ep. 34

Pentru alte episoade din acest serial 
 vă rog accesați pagina Stele tv.





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.