luni, 10 noiembrie 2014

Tradarea episodul 35, rezumat




Tradarea episodul 35, rezumat
Cemile este dusă la spital cu hemoragie puternică. Hasefe este disperată că nimeni nu-i spune nimic despre ce se întâmplă cu fosta ei noră și reușește să-l cheme pe Ali prin telefon, care vine deși Carolin se împotrivește. La spital Carolin este pe urmele lui Ali și ascultă ce vorbește cu medicii. Când Ali dă cu ochii de ea, încearcă s-o scoată afară de acolo. Aylin înfruntă situația și vine să discute cu soțul ei despre înțelegerea prenupțială semnată cu Soner. Mete vine la rezerva în care se află Inci. Imediat ei i se face rău și Mete încearcă s-o ajute. Punându-și mâinile prin păr, Inci vede după aceea în palmele sale șuvițe întregi desprinse și intră în panică amândoi. Soțul lui Inci intră pe ușă și îi găsește îmbrățișați, dar rămâne și el stupefiat văzând șuvițele de păr pe pat. Derutat, iese din încăpere lăsând-o pe soția sa în compania lui Mete.

Tradarea episodul 35, rezumat
Osman este acasă la Hikmet iar Selma se joacă mereu cu el comportându-se tot mai normal. Inci este tunsă și rasă în cap cu acordul medicilor, apoi Mete este scos din rezervă. Mergând așa pe holuri, o găsește pe Hasefe și află că Cemile este internată. De la el află Aylin și apoi toată familia, inclusiv pescarul, despre faptul că Cemile este în spital. Se agită toată lumea și pe hol, în fața salonului ei, Ali și Hikmet se iau la bătaie, Hikmet amenințând. Scandalul se potolește imediat prin intervenția lui Soner, deși toți rămân pe loc, așteptând. Berrin refuză ajutorul financiar pe care Ali vrea să i-l dea.

Tradarea episodul 35, rezumat
Murat are o criză de nervi și îl alungă pe Suleyman apoi aruncă fața de masă cu mâncarea pe jos. Suleyman pleacă la spital și îi roagă pe Soner și Aylin să vină acasă. Carolin începe să se intereseze de ce stă Cemile în spital, dar căutarea nu-i este ușoară. Află adevărul de la un asistent din spital la care se interesează mințindu-l că este o persoană apropiată. Încă uimită, merge sigură de sine la Ali, care împreună cu ceilalți așteaptă pe hol, apoi începe să se certe cu el, deși acesta se arată prudent. Carolin dezvăluie tuturor că Cemile era însărcinată ... se iscă o bătaie generală pe holul spitalului pt că Mete vrea să sară s-o bată pe Carolin. Un medic vine să-i potolească și anunță că Cemile ar putea pierde copilul. Mete se ia de pescar, și atunci Ali recunoaște că era copilul lui.

Tradarea episodul 35, rezumat


 episodul următor: Trădarea ep. 36

Pentru alte episoade din acest serial 
 vă rog accesați pagina Stele tv.





18 comentarii:

  1. Postati si voi rezumate mai repede.
    .cam ku 4-5 inainte

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ar fi bine sa fie niste "voi". Sunt doar eu, si timpul liber pe care il am la dispozitie este extrem de limitat. Iar cand este, face nazuri conexiunea internet :( Imi pare rau ca nu iti pot implini asteptarile, fac ce pot.

      Ștergere
  2. Răspunsuri
    1. Si Murat, si Aylin parca, si Ali (la sfarsitul sezonului 2). Si Hikmet, impuscat de Ali.

      Ștergere
  3. Răspunsuri
    1. serialul se gaseste pe foarte multe site-uri, nu doar pe unul singur.

      Ștergere
  4. aaaaa am gasit stiu doar jumatate din turca

    RăspundețiȘtergere
  5. daca vrei pot sa te ajut cu rezumatele am vz pana la ep 40

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc tare mult pentru oferta, dar deocamdata nu-mi doresc colaboratori. Cand voi simti cu adevarat nevoia, voi spune.

      Ștergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.