duminică, 9 noiembrie 2014

Pe 16 voteaza Raw

Nu e o noutate că multă lume, mai ales doamnele care țin la aspectul lor exterior, preferă alimentația bio și pe aceea raw, adică alcătuită din crudități. Adepții alimentației raw susțin că prin fierbere enzimele și vitaminele conținute de legume se distrug, iar organismul are o nevoie vitală de aceste elemente. Pe de altă parte, consumul de alimente gătite excesiv de mult produce toxine în organism, iar o dietă vegetariană cu un aport consistent de crudități curăță organismul de toxine, reduce alergiile, ameliorează durerile de cap, întărește imunitatea, memoria și poate ajuta unele boli să stagneze, precum diabetul de tip 2.

Cine a ținut la viața lui vreo dietă vegană, știe ce efecte a avut, știe cum s-a simțit și ce s-a întâmplat. Organismul ajunge la starea lui normală de sănătate, slăbește, dacă este cazul, se fortifică, iar persoana se simte mai bine decât înainte. Uneori, singura problemă este procurarea alimentației raw. Există producători specializați, restaurante cu meniuri specifice dietelor vegane, producători care comercializează produse bio. Dacă ar fi un loc unde să afli cine ce oferă și toate astea să fie la un loc, te-ai duce? Eu zic că da. Locul unde poți găsi de toate și de unde poți afla cum să procuri anumite ingrediente este la o expoziție de alimente raw.

Astfel, eu vă recomand să mergeți duminică 16 noiembrie prin pavilioanele Romexpo, H1 și H2, să intrați pe la poarta A dacă sunteți pe jos, sau pe la poarta E dacă sunteți cu mașina, și să vizitați expoziția cu vânzare Raw Generation Expo ediția a-VIII-a. Organizatori sunt Ligia si Raoul Pop, care se ocupa de alimentația fără foc din 2009, Ligia având și numeroase cărți publicate în domeniu, pe care le veți regăsi și la expoziție.

Expoziția va fi deschisa publicului larg intre orele 9-19. Website-ul oficial unde se pot găsi toate detaliile este: www.rawgenerationexpo.ro/. Acolo veți găsi nu doar produse alimentare vegane precum uleiuri presate la rece sau semințe ci și aparatele electrocasnice necesare pentru a prepara diverse rețete: storcătoare, blendere, etc. În afară de acestea vor mai fi prezentate produse cosmetice bio, haine hand made, bijuterii lucrate manual. Expoziția Raw Generation se desfășoară de la ora 9.00 la ora 19.00 iar între orele 11.00 și 17.00 organizatorii au invitat diverse personalități să conducă workshopuri, să facă prezentări diverse, să vorbească cu dv. despre sănătate.

Cine dorește să "voteze" raw pe 16 noiembrie, este rugat să vină cu această invitație printată în mână. Eu deja mi-am anunțat prietenii din București. Voi?


6 comentarii:

 1. poate dupa vot dam o fuga sa votam si raw-ul

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Mai ales daca e vreme frumoasa chiar merita aruncat o privire. Mie imi pare rau ca nu sunt mai aproape de capitala. Cu mare drag as fi mers.

   Ștergere
 2. Hai ca m-ai facut curioasa cu expozitia asta. Niste cosmetice vreau. Te pup!

  Scuze, nu-mi merge openID-ul de la yahoo :((( semnez anonima :D
  (Angi Maxim)

  RăspundețiȘtergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.