marți, 24 februarie 2015

De DragoBT, sarbatoreste romaneste!

Aseara, pe frigul ala si pe ceata aia de sa-ti bagi degetele-n ochi, am iesit in oras cu nepoatele mele, Carmen si sotul ei, Costin, Andreea si cu Mario, prietenul ei. Ei, Mario, de fapt il cheama Marius, dar pentru ca a lucrat o vreme in Italia, i-a ramas porecla Mario, adica Marius tradus in italiana. Am zis cu totii ca daca tot sarbatorisem Valentinul, care nu-i al nostru, hai sa sarbatorim si Dragobetele, care-i pur romanesc.

Dupa ce ne-am distrat, am mancat si am baut din toate cate ne-a poftit inima, iar baietii au si jucat o partida de biliard, a venit vremea sa platim si de obicei noi platim fiecare ce consuma. Am rosit prosteste, pentru ca din cauza buletinului meu in schimbare, nu putusem sa mai transfer niste bani online, pe card, si nu mai aveam pe el decat vreo cativa de lei, care nu acopereau nici pe departe nevoile mele financiare de aseara, nici de taxi nu erau, ce sa mai discutam.

Uitasem sa-i spun Andreei sa ma imprumute cu ceva lichiditati si acum nu stiam pe unde sa scot camasa. Ea mi-a facut un semn discret catre prietenul ei. Nu prea intelegeam... cum adica? Sa-l rog pe el sa-mi plateasca consumatia, sau ce? Nu mi se parea deloc in regula, si atunci am spus ce aveam pe suflet. Mario lucreaza la Banca Transilvania si cand mi-a auzit povestea, m-a intrebat de ce nu folosesc eu un card de cumparaturi, asa, just in case, bani albi pentru zilele negre care apar cateodata atunci cand ai mai multa nevoie de finante? Am dat din umeri a paguba si l-am lasat sa-mi spuna despre cardul pe care l-as putea obtine acum, in zilele astea doua (23 si 24 februarie), la cea mai noua oferta a bancii, oferta DragoBT, cu discounturi pe care oricine le-ar dori si cu produse destinate celor cu venituri asa, ca de profesor in Romania.

Mie mi s-au aprins beculetele auzind ce servicii are aceasta oferta: card de cumparaturi (pentru indragostitele de shopping online ca mine este cardul ideal), credite, mobile banking (si aici bifez un superok!) KidCont si pachet IMM. Din cauza buletinului a trebuit sa apelez tot la Mario sa ma ajute cu un card de cumparaturi, acum, ca sa nu ratez oferta. Vine luna martie cu pasi repezi si iar dau iama prin cele magazine online pentru cadouri.

Acum m-a scos Mario si DragoBT-le la liman, dar abia astept sa fiu in regula cu actele si merg sa vad ce alte servicii imi mai pot fi de folos. Sunt clienta veche a Bancii Transilvania, de ce sa nu profit cat pot de mult de pe urma ofertelor bancii mele de suflet?Un comentariu:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...