marți, 24 februarie 2015

De DragoBT, sarbatoreste romaneste!

Aseară, pe frigul ăla și pe ceața aia de să-ți bagi degetele-n ochi, am iesit în oraș cu nepoatele mele, Carmen și soțul ei, Costin, Andreea și cu Mario, prietenul ei. Ei, nu Mario, de fapt îl cheamă Marius, dar pentru că a lucrat o vreme în Italia, i-a ramas porecla Mario, adică Marius tradus în italiană. Am zis cu toții că dacă tot sărbătorisem Valentinul, care nu-i al nostru, hai să sărbătorim și Dragobetele, care-i pur românesc.

După ce ne-am distrat, am mâncat și am băut din toate câte ne-a poftit inima, iar băieții au și jucat o partidă de biliard, a venit vremea să plătim și, de obicei, noi plătim fiecare ce consumă. Am roșit prostește, pentru că din cauza buletinului meu în schimbare, nu putusem să mai transfer niște bani online, pe card, si nu mai aveam pe el decât vreo câțiva lei, care nu acopereau nici pe departe nevoile mele financiare de aseară, nici de taxi nu erau, ce să mai discutăm.

Uitasem să-i spun Andreei să mă împrumute cu ceva lichidități și acum nu știam pe unde să scot cămașa. Ea mi-a făcut un semn discret către prietenul ei. Nu prea înțelegeam... cum adică? Să-l rog pe el să-mi plătească consumația, sau ce? Nu mi se părea deloc în regulă, și atunci am spus ce aveam pe suflet. Mario lucreaza la Banca Transilvania și când mi-a auzit povestea, m-a întrebat de ce nu folosesc eu un card de cumpărături, așa, just in case, bani albi pentru zilele negre care apar câteodată atunci cand ai mai multă nevoie de finanțe? Am dat din umeri a pagubă și l-am lăsat să-mi spună despre cardul pe care l-aș putea obține acum, în zilele astea două (23 și 24 februarie), la cea mai nouă ofertă a băncii, oferta DragoBT, cu discounturi pe care oricine le-ar dori și cu produse destinate celor cu venituri așa, ca de profesor de Romania.

Mie mi s-au aprins beculețele auzind ce servicii are această ofertă: card de cumpărături (pentru îndrăgostitele de shopping online, ca mine, este cardul ideal), credite, mobile banking (și aici bifez un super-ok!) KidCont și pachet IMM. Din cauza buletinului meu expirat și aflat la poliție, a trebuit să apelez tot la Mario să mă ajute cu un card de cumpărături, acum, ca să nu ratez oferta. Vine luna martie cu pași repezi și iar dau iama prin cele magazine online pentru cadouri.

Acum m-au scos Mario și DragoBT-le la liman, dar abia aștept să fiu în regulă cu actele și să merg să văd ce alte servicii îmi mai pot fi de folos. Sunt clientă veche a Băncii Transilvania, de ce să nu profit cât pot de mult de pe urma ofertelor băncii mele de suflet?Un comentariu:

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.