marți, 11 august 2015

Inima de frate * Kuzey Guney - episodul 11 rezumat (episoadele 27, 28 pe Acasa TV)





Inima de frate * Kuzey Guney - episodul 11 rezumat (episoadele 27, 28 pe Acasa TV)
Simay se hotărăște să avorteze deși medicii îi spun că este prea târziu, dar ea minte că dacă află taică-său, o omoară și că trebuie neapărat să scape de copil. Kuzey nu este hotărât dacă să se însoare cu ea sau nu, dar nu este de acord ca ea să avorteze.

Banu și Guney merg la spital la Attila, care este într-o stare critică după atacul de cord. Banu crede că Barîș ar dori să preia compania dacă Attila nu se reface. El însă, se simte rău și vorbește despre faptul că nu mai are mult de trăit și trebuie să lase lucrurile în ordine înainte de a părăsi această lume. Kuzey este sunat de Ferhat și e solicitat la un meci de noapte, dar va trebui să lupte legat la ochi. Pentru așa fel de meci, dorește să se pregătească și solicită ajutorul unuia pentru care a mai luptat în trecut, antrenamentele făcându-le mai ales pentru a-și ascuți auzul.

Inima de frate * Kuzey Guney - episodul 11 rezumat (episoadele 27, 28 pe Acasa TV)
Can îi oferă lui Cemre un loc de muncă la magazinul lui Huseyin. Ea merge la Huseyin și vorbește cu fiica acestuia care urmează să vină din Italia peste o săptămână. La spital, Banu se întâlnește cu Simay care i povestește prin ce trece, îi spune că nu are încredere în Kuzey și nu știe dacă să lase copilul sau nu. Banu o sfătuiește să renunțe la copil. Vine noaptea și Kuzey începe meciul, dar adversarul său este un tip masiv care îl pune la pământ de câteva ori. Cu toate acestea, Kuzey câștigă meciul și Ferhat banii, din care o parte îi dă și lui Kuzey, care este rănit și ajunge la un hotel unde este îngrijit de oamenii lui Ferhat.

Inima de frate * Kuzey Guney - episodul 11 rezumat (episoadele 27, 28 pe Acasa TV)
Acasă, nici Sami nici Guney nu știu nimic despre el din ziua precedentă, dar Guney presupune că o fi la spital, pentru că probabil a aflat despre moartea lui Attila Sinaner. Simay îl tot sunase și ea pe Kuzey, care fiind în timpul meciului, nu a putut să-i răspundă, dar ea înțelege greșit acest fapt și a doua zi se duce la doctor și până în ultima clipă îl sună pe Kuzey care încă nu poate răspunde. Însă el merge la Ali și îi spune că ar avea nevoie de un loc de muncă, apoi intră într-un magazin cu hăinuțe pentru copii mici.

Gulten merge să-l vadă pe fostul ei soț, tatăl lui Cemre, care n-o găsește acasă când vine din oraș, dar e surprinsă să vadă că telefonul mamei ei este în sufragerie. Gulten și fostul soț se ceartă pentru că ea nu-l dorește înapoi în viața lor după atâta vreme. Când Gulten se întoarce acasă, în mașina fostului soț, Cemre îi vede pe fereastră și aruncă cu pietre după ce mama ei intră în casă, strigând după taică-său că știe ea cine este el, crezând că e Ferhat. După aceea Gulten îi povestește totul și îi spune că era vorba despre tatăl ei.

Kuzey intră și la magazinul de bijuterii și cumpără un inel de logodnă apoi o sună pe Simay să-i spună de ce nu i-a răspuns la telefon, dar ea deja terminase cu avortul. Când ajung să se vadă, Kuzey îi dă inelul și îi tot vorbește, nelăsând-o pe ea să-i spună că deja a scăpat de sarcină. El crede că Simay vrea să-l avertizeze că părinții ei nu vor fi de acord cu nunta, dar Kuzey speră că totul va fi în ordine și că ei îl vor accepta. În tot acest timp Simay plânge neîntrerupt și nu-i mai poate spune despre avort.

Inima de frate * Kuzey Guney - episodul 11 rezumat (episoadele 27, 28 pe Acasa TV)
Banu pregătește înmormântarea tatălui ei și este vizitată de Barîș și de mama lui ca să-și prezinte condoleanțele. El o sfătuiește pe Banu să nu mai ia tranchilizante dar ea crede că el și mama lui pun ceva la cale împotriva voinței ei. Peste câteva zile este ziua lui Kuzey și primește cadouri și un tort și prietenii îi pregătesc o surpriză pentru acea seară la un restaurant. Handan se întreabă dacă nu cumva acum Guney va fi avansat, dacă Attila a murit, bucuroasă că Banu este și ea prezentă, cu Guney, la ziua fiului lor cel mare. Simay nu este acolo pentru că nu știe că e ziua iubitului ei, deși s-au căsătorit exact în această zi, mai dimineață. Handan primește un buchet de flori din partea lui Ferhat. La restaurant apare și Huseyin care o aduce pe Zeynep, fata lui venită din Italia. Kuzey n-o vede pentru că stă cu spatele, deși vorbește pete umăr cu ea până când Huseyin n-o prezintă și când întoarce capul spre ea, rămâne uimit. Se ridică și fac cunoștință, iar el o privește pe Zeynep cu lacrimi în ochi. 




sursă foto: capturi de ecran de pe youtube


Pentru alte episoade din acest serial vă rog accesați pagina









Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.