miercuri, 12 august 2015

Inima de frate * Kuzey Guney - episodul 12 rezumat (episoadele 29, 30, 31 pe Acasa TV)





Inima de frate * Kuzey Guney - episodul 12 rezumat (episoadele 29, 30, 31 pe Acasa TV)
Simay se răzgândește și nu mai vrea să-i spună lui Kuzey că a pierdut copilul. Se sfătuiește cu Merve, i spune că doar datorită copilului a luat-o el de nevastă, și ar vrea ca ea s-o susțină în această minciună, dar Merve nu este de acord. Simay se pregătește de călătorie și să-și schimbe locuința. Cemre se duce la serviciu pentru o probă, apoi se întâlnește cu tatăl ei care o pândește de mai multe zile. El îi cere doar 10 minute să-l asculte și să stea de vorbă cu el.



Kuzey face rost de numărul de telefon al lui Zeynep de la Ali, care i-l dă pe motiv că fata numai despre el vorbește de când l-a cunosut și că dacă el vrea, drumul către ea este deschis. După aceea, Kuzey se convinge într-adevăr că Zeynep îi face avansuri, când nimeresc amândoi în același taxi și ea îi spune că l-a visat și că-l știa deși nu-l văzuse niciodată. Kuzey îi respinge avansurile. Banu este preocupată de testamentul tatălui ei și se gândește dacă i-o fi lăsat ei averea sau l-a inclus și pe Guney în moștenire. Ea și mama ei au de gând să-l invite pe Guney la cină. El se arată surprins de invitație și mai mult curios să afle motivul decât că ar fi fost interesat să meargă la Banu.

Inima de frate * Kuzey Guney - episodul 12 rezumat (episoadele 29, 30, 31 pe Acasa TV)
Kuzey și Cemre sunt pe un ferry-boat iar Cemre îi povestește cum tatăl ei a lăsat-o pe maică-sa gravidă apoi s-a însurat cu alta. Kuzey, la rândul lui, îi spune că s-a însurat cu Simay, că e însărcinată. Zeynep obține un job și de bucurie, ea și tatăl ei se gândesc să dea o mică petrecere la care să le invite și pe Gulten cu Cemre. Zeynep are numărul lui Kuzey tot de la Ali și începe să-l sune și să-i ceară întâlniri. Kuzey o scoate la restaurant, Zeynep vrea să plătească ea, dar el n-o lasă și îi spune că data viitoare este rândul ei.

La agenție, Cemre află de la Barîș că acesta va prelua frâiele companiei și se vor muta de acolo. După aceea ea vorbește cu Can despre jobul ei, dacă va mai rămâne angajată sau nu. El o încurajează și îi spune să nu-și facă griji. Când ajunge acasă Cemre îi povestește lui Gulten despre întâlnirea cu taică-său și ea se supără, mai ales că și Kuzey știe despre asta. Simay și Kuzey sunt în autobuz în drum către familia lui Simay. Ea se teme că părinții ei nu-l vor accepta pe Kuzey.

Inima de frate * Kuzey Guney - episodul 12 rezumat (episoadele 29, 30, 31 pe Acasa TV)
Guney se duce la cină la Banu, Barîș cântă la pian, atmosfera e plăcută, conversațiile decurg lin pe subiecte de interes general. Kuzey și Simay ajung acasă la părinții ei și într-adevăr, tatăl fetei, Mehmet, devine iritat când îl vede pe Kuzey și este de-a dreptul șocat când fiica lui le spune că s-a măritat și el este alesul. Mehmet se înfurie de-a dreptul când aude că e vorba și de un copil. Mama fetei o pălmuiește și apoi amândoi însurățeii sunt dați afară din casa socrilor. Tatăl lui Simay ia pistolul și iese pe scările blocului după ei, apoi odată ajuns în stradă, trage un glonte...


a fost: Inimă de frate*Kuzey Guney, episodul 11
urmează: Inima de frate*Kuzey Guney episodul 13

sursă foto: capturi de ecran de pe youtube


Pentru alte episoade din acest serial vă rog accesați pagina








8 comentarii:

  1. multumim mult de rezumat,un serial ce ma tine cu sufletul la gura!

    RăspundețiȘtergere
  2. am citit pe'' pagina de media'' ca serialul va fi oprit ....din cauza audientei scazute...mare pacat. parerea mea ca acasa tv greseste in primul rind ca da cite un episod mult prea scurt in fiecare zi si astefel nu reuseste sa capteze definitiv atentia publicului

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Intr-adevar, pacat, daca s-ar intrerupe, ratingul este scazut si datorita vacantei! In ceea ce priveste dimensionarea, mie mi se pare mai potrivit un episod de 40 de minute (fara reclame) decat unul de doua ore, dar aici turcii ar trebui sa lucreze. Parerea mea este ca unele lungiri inutile - melodii, scene si dialoguri care nu-si aui rostul, filmari de personaje care doar fac cate ceva, asa ca sa treaca timpul, etc - sunt acelea care scad interesul publicului spectator. De aceea eu prefer serialele americane (unele, sigur ca nu toate), unde nu gasesti atatia timpi morti intr-un episod.

      Eu as zice ca principalele actiuni la un episod turcesc incap intr-o ora, doua mie mi se pare mult, n-am rabdarea sa stau 2 ore in fata televizorului/monitorului, de multe ori vad episoadele pe parti, in zile diferite, cand trebuie sa le rezum. Dar fireste, nu toata lumea e la fel.

      Ștergere
  3. De Luni vad ca nu se mai difuzeaza serialul !! De ce ? Am urmarit la diferite ore ,dar degeaba !! Pacat ,era un subiect destul de bun !! Il urmarea cu mare placere ,numai ca intra-devar,era prea multa publicitate ,prea mult !!

    RăspundețiȘtergere
  4. In concluzie ,se mai difuzeaza sau nu ?...si la ce ora ,in cazul in care il mai putem vedea !!

    RăspundețiȘtergere
  5. Au decis sa-l suspende din cauza ratingului foarte mic. Mai multe, nu am aflat, deocamdata.

    RăspundețiȘtergere
  6. Vrem INIMA DE FRATE inapoi! Semnati petitia! http://www.petitieonline.net/petitie/nu_vrem_ca_inima_de_frate_sa_fie_scos-p39083152.html

    RăspundețiȘtergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.