vineri, 7 august 2015

Prizoniera dragostei, episodul 4 rezumat





Prizoniera dragostei, episodul 4 rezumat
Iclal scapă jos verigheta când aude împușcătura. Toată casa e alertată. Yigit e rănit la umărul stâng și este dus la spital pentru îngrijiri. În acest context Iclal se enervează și începe să pună întrebări despre verighetă, dar nu primește nici un răspuns concret. Aytül, mătușa lui Yigit, își dă seama că Nazan a adus verigheta în calea lui Iclal și se duce și-o scuipă în ochi de față chiar cu soțul lui Nazan, adică propriul ei fiu. Yigit revine acasă rana nefiind gravă.

Prizoniera dragostei, episodul 4 rezumat
A doua zi Iclal îl provoacă pe fostul ei soț la o discuție privată în camera ei cu gândul să-l întrebe de verighetă, dar la început se ceartă pentru faptul că ea nu-i poate spune lui Mert pe nume ci îi spune "copilul", ca și cum ar fi un străin. După ce îl întreabă de ce verigheta găsită de ea seamănă cu aceea de pe inelarul lui, Yigit se pregătește să-i răspundă dar apare Aytul care preia controlul dialogului și o minte pe fata ei, apoi o constrânge pe Nur să nu cumva să-i spună lui Iclal adevărul. Aceasta, umilită constant și presată să tacă, își va dori din ce în ce mai mult să plece și să se despartă de cel pe care-l iubește, mai ales că vede cât de neputincios a devenit el și cum nu-i poate spune fostei sale soții că s-a recăsătorit.

Prizoniera dragostei, episodul 4 rezumat
Aytul și Nazan se aliază și încearcă să afle câte ceva despre trecutul lui Nur, vreun amănunt cu care s-o poată șantaja ca să o alunge de la fermă. Soarta le surâde, pentru că un anume Cemal, un bărbat cu care Nur fusese nevoită să se cunune religios înainte de moartea tatălui ei, o caută și ajunge în preajma fermei Kozan. De două ori Nur îl vede în împrejurimile casei și leșină amintindu-și de el. Până la urmă Cemal, deși fusese urmărit de Yigit prin pădure, când e sigur pe el, îndrăznește să se apropie și o strigă pe Nur căreia îi este teamă de el. Când acesta îi spune să vină acasă, Yigit își dă seama că Nur are și ea secrete ale trecutului pe care el nu le cunoaște ...


sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial 
 vă rog accesați pagina Stele tv.







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.