joi, 6 august 2015

Inima de frate * Kuzey Guney - episodul 10 rezumat (episoadele 24, 25, 26 pe Acasa TV)





Inima de frate * Kuzey Guney - episodul 10 rezumat (episoadele 24, 25, 26 pe Acasa TV)
Kuzey îi spune lui Cemre să nu plece de acasă, dar ea vrea să știe ce se petrece, apoi îl sună pe Guney care nu-i răspunde. Handan o sună pe Cemre și o întreabă de colet apoi Hande vrea și ea să știe dacă este ceva între ea și Kuzey. Handan o acuză pe fată că se bagă între cei doi frați și vrea să-i separe și îi cere să stea departe de amândoi. Până la urmă Handan și Cemre se ceartă la telefon iar fata închide enervată. Kuzey se duce în bazar la Ali crezând că ar știe ceva despre colete și cercei, dar Ali habar nu are despre ce este vorba. Atunci Kuzey merge mai departe să-l găsească pe Ferhat La vila Sinaner Venus și Barîș discută despre niște modificări în casă iar Banu e supărată că n-a știut dinainte despre așa ceva, iar Barîș îi cere lui Banu să se poarte cu respect față de logodnica sa. După acest incident, Venus îl anunță pe Barîș că ea nu vrea să locuiască alături de Banu.

Cemre, Ali și Guney sunt îngrijorați de Kuzey că nu răspunde la telefon și se tem să nu fi pățit ceva, dar el se află în taxi, în drum spre locul unde știe că-l poate găsi pe Ferhat, care însă nu apare când el îl strigă. Mai târziu Kuzey și Ferhat se bat, amintindu-și că Sami i-a dat foc magazinului lui Ferhat mai demult. Kuzey îi cere să stea deoparte de familia lui și de prietenii lui. Însă Ferhat crede că este vremea ca unii să plătească pentru pagubele lui și decide ca Kuzey să se bată iar el să profite financiar. Kuzey nu este de acord să fie sclavul lui. În acest timp telefonul continuă să sune. Ferhat răspunde la un moment dat și vorbește cu Sami, care după discuție le spune lui Guney, Handan, Cemre și Gulten ce s-a întâmplat dar din cauza neînțelegerilor cu pachețelul și biletul de dragoste, se iau la ceartă cu toții. Kuzey și Ferhat se despart după ce Ferhat spune că Kuzey trebuie să lupte ca să-și recupereze pierderile și că dacă moare, asta este.

Inima de frate * Kuzey Guney - episodul 10 rezumat (episoadele 24, 25, 26 pe Acasa TV)
Simay este la serviciu unde o sună Merve ca să afle că nici nu i-a spus lui Kuzey despre sarcină și nici n-a renunțat la copil. Simay ar vrea ca Merve să treacă pe la ea seara s-o ajute să-i spună adevărul lui Kuzey, dar Merve nu dorește să se implice. Mai târziu Banu o vizitează pe Simay să-i dea niște haine pe care nu le mai poartă iar Simay o roagă să stea de vorbă cu ea. Cemre o vede pe Gulten vorbind cu cineva la telefon - tatăl ei - și începe să vrea să afle cine-i persoana, pentru că Gulten vrea să-i ascundă adevărul. Când Gulten vede cerceii pe care îi poartă Cemre, îi cere să-i arate nota de plată iar fata minte că a aruncat-o. Dincolo, la casa Tekinoglu, Sami și Handan discută despre ziua lui Guney și-și propun să organizeze deschiderea celei de-a doua brutării cu aceeași ocazie. Kuzey și Ali își petrec noaptea într-un club, până dimineața. Guney și Cemre știu că a venit vremea să se despartă dar și propun să rămână prieteni. Ferhat îi trimite lui Kuzey filmul cu incendierea magazinului.

Tatăl lui Cemre o caută la adresa la care locuiește. Guney merge la școală și se hotărăște să se apropie de Banu. În acest timp, la vila Sinaner, Attila face un atac de cord. Barîș și Venus se află acolo și îi dă primul ajutor apoi o anunță pe Banu care plânge și iese împreună cu Guney de la ore grăbindu-se către casă. Simay se hotărăște și-i spune lui Kuzey că este însărcinată și că e prea târziu să mai avorteze.



sursă foto: capturi de ecran de pe youtube


Pentru alte episoade din acest serial vă rog accesați pagina








Un comentariu:

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.