duminică, 30 august 2015

Yaman episodul 44 rezumat





Yaman episodul 44 rezumat
Yaman este furios când îl vede pe Orkun îmbrăcându-se la Mira și ea ieșind din baie. Cum lucrurile par a fi foarte clare, el se înfurie și aruncă tot de pe masă jos, apoi iese din casă. Mira se ceartă cu Orkun pentru că i se pare foarte clar că a făcut el ceva de s-a enervat Yaman, dar Orkun spune că n-a schițat nici un gest. La facultate, toate fetele află despre ceea ce s-a petrecut și bârfesc că Mira este din nou cu Orkun. Mert este pe mare și îl prinde o furtună. Din fericire întâlnește o ambarcațiune de pescari și apoi îl sună pe Yaman să-l ajute.


Yaman episodul 44 rezumat
Sude merge la Asîm la închisoare și îi cere să-i dea ei autorizare să-i conducă afacerile, și nu lui Sedef. Asîm acceptă deși nu chiar cu inima deschisă. Sedef se duce la cel care a câștigat o licitație împotriva tatălui ei (deoarece a avut acces la documentele furate) și amândoi se înfruntă și se amenință reciproc. După ce ea pleacă, omul de afaceri îl anunță pe Nadir, care fusese în spatele tranzacției, și îi spune că sunt în pericol, că Sedef știe totul. Convorbirea este auzită întâmplător de Leyla, care după ce mafioții pleacă precipitat, merge în birou și ia la verificat niște dosare de pe masă. După ce găsește un fax în germană, îl sună pe Yaman și îi spune că a găsit un document care vorbește despre o firmă din Germania care să preia acțiunile lui Asîm. Yaman își dă seama că în acest fel acțiunile bătrânului scăzuseră considerabil. Leyla îl roagă să nu spună la nimeni despre cele discutate pentru că îi este frică de Nadir și de oamenii lui, care ar putea s-o omoare fără să clipească.

Yaman episodul 44 rezumat
Yaman însă, îl sună pe Selim și îl informează despre cele dezvăluite de Leyla. La ziar, Deniz îi pune șefului ei demisia pe masă, dar acesta o rupe și îi spune noutățile: că a mai fost cineva acolo la Sinan și că altcineva decât Asîm este criminalul. Apoi îi dă niște fotografii făcute de un vecin de-al lui Sinan, din dreptul unei a doua intrări în casa ziaristului. Deniz vine la Selim și la Sedef cu pozele date de șeful ei, iar avocatul începe să se ocupe de caz. Când se ajunge la problema autorizării pentru conducerea companiei lui Asîm, Sedef și Sude se ceartă, dar Sude câștigă lupta pentru că are mai multe acțiuni decât Sedef și își susține bine punctul de vedere.

Yaman episodul 44 rezumat
Yaman, Eylul, Elif și Mira ajung pe insula unde se află Mert și se hotărăsc să mai rămână o vreme, ca să sărbătorească acolo ziua lui Eylul. Elif se supără pe Yaman și pleacă înapoi. Orkun vrea să vină și el pe insulă ca să-l împiedice pe Yaman să fie cu Mira, dar Hale, care nu are interesul ca el să plece, îl sună pe Kenan și îi cere o favoare, să-l țină ocupat pe Orkun în așa fel încât să nu poată pleca, dar Orkun tot ajunge acolo. Pe insulă tinerii intră în contact video cu tatăl lui Eylul care o felicită de ziua ei. Mira și amintește cum a sărbătorit ea propria aniversare în spital, cu Orkun care-i adusese o prăjitură.

urmează: Yaman episodul 45

Sedef și Selim iau cina la restaurant relaxându-se după o zi plină. Pe insulă se aduce un tort mare și cu toții îi urează la mulți ani lui Eylul. Apoi ies afară și se bagă sub o fântână arteziană. Eylul spune către Mert că acceptă să se căsătorească cu el, apoi hotărăsc că trebuie să le facă păprinților o surpriză și să se căsătorească mai întâi în secret. După aceea pun la cale un plan. După câteva zile Mert îl sună pe Yaman și îi spune că Mira se mărită cu Orkun. Yaman ajunge primul într-o sală de curs unde Eylul și Mert au chemat ofițerul stării civile să încheie cununia lor, dar mai au nevoie de un martor. Ușa amfiteatrului se deschide....

Daca ți-a plăcut, dă și la alții:




sursă foto: capturi video de pe trailere youtube

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Stele tv.






5 comentarii:

  1. Multumim mult! Ma bucur ca te-ai tinut de cuvant. Astept cu nerabdare episodul 46!
    Faci o treaba xtraordinra si cu siguranta nu sunt singura care cred asta FELICITARI!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, Andreea! :) :-f ma gandesc sa pun saptamanal cate un episod din Yaman. Am inteles ca abia la anul se va relua difuzarea lui, in iarna. Zice lumea ...

      Ștergere
    2. Eu ma gandeam ca va incepe in ianuarie dupa ce se termina Un detin la rascruce ... Eh asta este...Ma bucur macar ca l-au inlocuit cu un film la fel de frumos ca el.
      Multumim pentru stradania ta!!!

      Ștergere
    3. da, asa voiam sa zic si eu, dar ianuarie este iarna si este in 2016 adica la anul :)

      Ștergere
    4. M-as bucura enorm sa fie asa! Oricum nu o sa-i simt foarte mult lipsa, si Un destin la rascruce este o poveste frumosa cu actori frumosi Imi place foarte mult. Il astept cu nerabdare in fiecare seara, aproape la fel de mult ca pe Yaman.

      Ștergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.