luni, 31 august 2015

Un destin la rascruce - episodul 12 rezumat





Un destin la rascruce - episodul 12 rezumat
Macit și Neriman discută în contradictoriu, ea neștiind de ce se află el acolo. Apare Inci iar Macit i se adresează cu apelativul "mamă", explicându-i lui Neriman că ea este mama lui și o cheamă Arcaoglu, dar nu folosește acest nume ca pictoriță. Atunci, Neriman înțelege greșit totul și se exprimă dur spunând că ea nu are nevoie de o bursă dată la intervenția cuiva - a lui Macit, crede ea - ci doar dacă ar fi avut talent. Pleacă luându-și mapa cu lucrări lăsându-i perplex pe amândoi, mamă și fiu, Inci comentând că e o fată dificilă. Șinasi tocmai intrase să o caute, pentru că-și uitase mapa de lucru la el, și îl vede pe Macit ieșind în grabă și intrând în mașină.


Un destin la rascruce - episodul 12 rezumat
Macit o urmărește pe Neriman care ajunge la un debarcader aproape de casa ei și aruncă mapa cu care câștigase bursa, pe apă. Acasă, ea se sfătuiește iar cu Șaika și cu Fahriye, dar își menține părerea, că Macit a intervenit pentru ea și că nu are talent la desen. Pelin o sună pe Inci, iar aceasta e nerăbdătoare să-i spună că Neriman nu-l vrea pe Macit și că ar trebui să stea liniștită că fiului ei sigur îi va trece această iubire neîmpărtășită. Dar Pelin crede că verișoara ei săracă este șireată și prefăcută. Într-o zi, Pelin, profitând de faptul că Duygu era la calculator, cu căști la urechi învățând limba spaniolă, intră tiptil în camera sorei ei cu un telefon nou în mână și copiază de pe telefonul lui Duygu numărul de telefon al lui Neriman. După ce iese, imediat îi trimite un mesaj ca din partea lui Macit, că și-a schimbat numărul și de acum de aici vor comunica. Mai târziu îi spune că o așteaptă la locul știut. Neriman se duce pe terasa de pe malul Bosforului și așteaptă, după care primește un alt mesaj, cu scuze că el nu mai vine din cauza unor treburi foarte urgente și importante. Fără să-și dea seama că nu Macit îi trimite mesajele, Neriman se lasă manipulată o vreme de Pelin.

Un destin la rascruce - episodul 12 rezumat
Neriman va fi dată peste cap de o poză dintr-o revistă mondenă, în care Macit și Pelin se pupă. Dezorientată, ea se întâlnește din nou cu Șinasi încercând să revină la el. Kerim insistă la fiul lui să se căsătorească cu Pelin, indiferent pe cine iubește, susținând că n-are decât să se culce cu cine vrea, dar să se însoare cu Pelin. Blonda când vine la birou dimineața, o recunoaște pe Șaika drept fata care i-a deschis ușa când a fost acasă la Neriman și face tărăboi că ea nu vrea s-o vadă acolo, apoi îl întreabă pe Macit cum de a putut s-o angajeze pe fata asta la ei în firmă? El se disculpă spunându-i că Onur a angajat-o.


Zehra, Nezahat și Șinasi merg în vizită la Aslî și socrii ei. La un moment dat Emre îi cere să-i aducă un pahar cu apă. Șinasi, când vede ce repede se execută sora lui înțelege cam care este statutul ei în acea casă. Imediat Șinasi îl prinde pe Emre la bucătărie și închide ușa după ei aplicându-i o bătaie, pentru că sora lui nu este servitoarea lor. Este chemată poliția iar Zehra începe să se păruiască cu Kader în stradă, cearta lor continuând și la secție. Șinasi îl cheamă pe Faiz la poliție să dea declarație despre el, ca și vecin. Până la urmă cei doi se împacă pentru ca lucrurile să nu evolueze. Afară, Șinasi o ia pe Aslî acasă la ei, iar Emre nu poate zice nimic, deocamdată.

Un destin la rascruce - episodul 12 rezumat
A doua zi la firmă este o întâlnire importantă cu reprezentanții unei alte companii de textile cu care se dorește semnarea unui contract foarte avantajos. Pelin iarăși îi trimite un mesaj lui Neriman, în numele lui Macit, ca să se întâlnească la el la birou. Ea e deja sătulă de întâlnirile astea anulate în ultimul moment și se îmbracă să plece, să-i spună să nu se mai joace. Fahriye o însoțește. Pelin, în timpul întâlnirii cu reprezentanții celeilalte companii, îi trimite lui Neriman un alt mesaj, că se află într-o ședință importantă și nu se mai pot vedea, dar Neriman este deja pe drum. Ajunsă la firmă, se ceartă cu Burcu, secretara lui Macit, care nu vrea s-o lase înăuntru, iar discuția se aude din birou. Onur se uită cu subînțeles la Pelin care zâmbește satisfăcută. Macit se ridică să iasă pe hol, dar în acel moment intră Neriman, care trecuse de Burcu, și îi spune răstit că ea nu este jucăria lui. Macit o privește uluit pentru că e conștient că o asemenea scenă este de natură să-i facă pe partenerii lor să anuleze semnarea contractului ...

sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Stele tv.








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.