miercuri, 9 septembrie 2015

Prizoniera dragostei, episodul 13 rezumat





Prizoniera dragostei, episodul 13 rezumat
Aytul este foarte bulversată de vestea că Nur e însărcinată. Aproape că nu-i vine să creadă și ar vrea să i se spună că totul a fost o greșeală și că de fapt, Nur nu are nici o sarcină. Nervoasă, iese afară din cabinetul în care doctorița îi arată lui Nur ceea ce se vede la echograf. La firmă, funcționarii, dar mai ales doamnele, au găsit un nou subiect de bârfă, pentru că toată lumea acum vede filmulețul în care șeful lor, Yigit, rupe afișele reclamei la șampon cu Nur.
Prizoniera dragostei, episodul 13 rezumat
Aytul își va ascuți ghearele în lupta cu Nur nesuportând ideea că Yigit va avea un copil cu ea. Elmas, încă plină de vânătăi și semne ale bătăii recente, își privește bijuteriile pe care le ascunde în dulap, sub niște haine. A doua zi mama ei care venise să-i aranjeze patul, când să-i pună pijamaua în dulap, vede că hainele sunt în dezordine și găsește cutia cu bijuterii a lui Elmas apoi și amintește vorbele spuse de Nazan despre fiica sa și faptul că este amanta lui Cahit. Yigit se duce să vadă ce CD nu putea deschide Iclal și descoperă filmulețul cu el rupând afișele. Împreună cu Cahit încearcă să afle cine i-ar fi putut trimite lui Iclal acel CD.

Fîrat începe să discute cu contactele lui despre reclama pentru mașini despre care vorbise cu Yigit, unde Nur va fi modelul care va prezenta mașinile. Nur, care ori de câte ori vine pe la firmă i se face rău și merge la baie, este surprinsă într-unul din aceste momente de Iclal care o întreabă ce se petrece cu ea, dar Nur nu-i spune că este însărcinată.

Elmas este întrebată de maică-sa despre proveniența bijuteriilor, dar ea nu vrea să discute acest subiect, apoi se iau la ceartă din cauza asta, iar în scurt timp bătrâna cade jos, apoi Elmas cheamă o ambulanță. În acest timp, Yigit, care merge pe firul unor înregistrări video, ajunge la o sală de internet unde verifică înregistrările și o vede pe Elmas care venise să pună filmulețul pe CD-ul trimis apoi lui Iclal. În drum spre casă, în mașină cu Iclal și Nazan, lui Nur i se face iarăși rău și o roagă pe Iclal să oprească mașina.

Prizoniera dragostei, episodul 13 rezumat
Nur vrea să-i spună soțului ei că este însărcinată și îl abordează într-un moment când este singur, dar discuția alunecă înspre subiectul cu agenția de modele și ea nu apucă să-i spună de ce a venit la el. Bulversat de intrigile lui Elmas, Yigit nu mai știe ce să creadă și o face pe Nur să plece în camera ei plângând, unde Aytul vine să mai arunce niște săgeți otrăvite. Când apare Mert în casă, Nur se duce cu el și deschide ușa camerei lui Yigit unde Iclal, care de când și-a amintit mai multe amănunte din viața ei de dinainte de accident, vrea să-l cucerească pe fostul ei soț, îl ține strâns îmbrățișat pe Yigit. Când o văd pe ea, cei doi foști soți se depărtează, apoi Mert merge în camera lui cu Nur, care plânge.

Când Elmas o aduce pe maică-sa de la spital, o lasă în grija lui Emin pentru că Yigit o cheamă la el s-o întrebe de ce a trimis CD-ul lui Iclal. Nur adormise cu poza echografiei în mână și Iclal, care era în cameră la Mert, pregătit de plimbare, se duce s-o trezească pe Nur, văzând astfel că ea este însărcinată.



sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial 
 vă rog accesați pagina Stele tv.







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.