vineri, 11 septembrie 2015

Prizoniera dragostei, episodul 14 rezumat





Prizoniera dragostei, episodul 14 rezumat
Iclal vrea să afle cât mai multe amănunte despre sarcina lui Nur în ideea de a o ajuta, dar Nur, firesc, nici nu vrea să discute despre așa ceva. Iclal insistă, o întreabă cine este tatăl și dacă el e însurat, apoi îi spune că ea crede că este vorba despre bărbatul din jurnal. Nur tot repetă că nu vrea să vorbească despre asta. Iclal îi mai spune că vrea s-o ajute să avorteze. Bineînțeles că Nur refuză. Aytul, care o căuta pe fata ei, deschide ușa și aude o parte a dialogului lor, dar o închide la loc și după aceea îi reproșează lui Nur că are ea ceva în minte din moment ce i-a spus lui Iclal despre sarcină, apoi o jignește (insinuând că Nur s-a culcat cu altul decât cu soțul ei) spunându-i că fiica ei va afla cine-i tatăl copilului și după aceea îi va spune lui Yigit.

Prizoniera dragostei, episodul 14 rezumat
După aceasta conversație din care nu află nimic, Iclal vorbește cu una dintre servitoare să o urmărească pas cu pas pe Nur, iar aceasta confirmă că așa va face. Yigit o ia la întrebări destul de dur pe Elmas. Degeaba încearcă ea câteva stratageme, că nu-i reușesc. Amândoi stau de vorbă pe un drum ceva mai încolo de fermă, iar Yigit o face să-și recunoască toate păcatele, în schimb, crezând că poate scăpa de pedeapsă, Elmas spune că a făcut toate astea pentru că îl iubește și este foarte îndrăgostită de el, iar pentru că nu l-a putut avea, l-a acceptat pe "amărâtul de Cahit". Această parte a convorbirii lor este auzită și de Cahit, care venea pe drum și a oprit văzând mașina fratelui său. Yigit nu marșează la această minciună, sau poate tocmai din cauza ei, și o dă afară pe Elmas și de la fermă și de la companie, apoi pleacă lăsând-o plângând în mijlocul drumului.

Prizoniera dragostei, episodul 14 rezumat
Disperată, Elmas se închide în camera ei și ia două tuburi de pastile. Emin forțează ușa și este chemată salvarea, astfel că ea scapă cu viață. În vilă, Yigit le povestea lui Aytul și Nur ce a făcut Elmas, omițând unele amănunte iar Aytul se duce în anexe nervoasă, spunând c-o omoară pe Elmas, dar tocmai atunci este descoperită tentativa de sinucidere. Seara, Yigit, Iclal, Nazan și Aytul merg la o licitație de automobile unde vin reporterii revistelor mondene să-i fotografieze, și unde Iclal are ocazia să păruiască o doamnă divorțată dar cu reputația că se dă la bărbați însurați. Acasă, Fîrat o abordează pe Nur și din nou o întreabă despre dorința de a deveni model, dar primește același răspuns, că pe ea n-o interesează așa ceva. La început, o parte a discuției este ascultată de servitoarea pusă de Iclal, care aude ceva despre împărtășirea aceluiași secret. Când află Iclal despre asta, începe să pună cap la cap niște informații scăpate de Fîrat despre viața lui personală și deduce că Nur ar fi iubita lui.

Prizoniera dragostei, episodul 14 rezumat
După aceea se duce să vorbească cu Aytul, care la început râde de ideea fiicei sale, că Nur ar fi făcut copilul cu Fîrat, dar imediat se agață de această idee și construiește un adevărat scenariu plauzibil. Însă de fapt, vrea să poată să-i provoace un avort lui Nur cu un cocktail de pastile. În seara în care are loc licitația, Cahit este la un restaurant și bea până nu mai poate să se țină pe picioare și vine acasă cu un taxi. Aici stă de vorbă cu Yigit afară și discutând despre cum Elmas, Nur, care era în grădină, aude partea în care Cahit îl întreabă pe fratele lui ce a simțit când Elmas îi declara iubire? Auzind asta, Nur se supără pe soțul ei și consideră că nu merită să-i spună că este însărcinată.

Prizoniera dragostei, episodul 14 rezumat
Mert se joacă cu zmeul făcut de tatăl lui, dar jucăria se agață într-un copac. Mert se urcă pe scară și de acolo pe creanga de copac unde este zmeul, dar nu ajunge la el. Nur îl caută pe copil și se urcă și ea pe scară, dar Mert scapă creanga din mână și amândoi cad jos. Mert nu pățește nimic, în schimb Nur este inconștientă. Yigit o duce la spital unde află uimit că Nur este bine, dar a pierdut sarcina. Acasă, din paharul pregătit de Aytul pentru Nur, bea Iclal și cade jos fără suflare ...



urmează: Prizoniera dragostei, ep. 15

sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial 
 vă rog accesați pagina Stele tv.







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.