vineri, 11 septembrie 2015

Un destin la rascruce - episodul 23 rezumat





Un destin la rascruce - episodul 23 rezumat
Neriman rămâne cu el câteva minute afară, apoi stabilesc ca a doua zi să meargă la atelier împreună. Dimineața, Ruya vine cu un contract la semnat la Șinasi și pleacă să ia micul dejun amândoi, Faizal trimite o cutie cu diverse acte lui Selim prin Duygu, iar Cihan o însoțește pe Șaika o bucată de drum, ca s-o apere de Nihat. La birou, Șaika primește un nou pachet de la Nihat, o mască de clown cu lacrimi de sânge proaspăt pe ea, împachetată în hârtie neagră.


Un destin la rascruce - episodul 23 rezumat
Neriman, la atelier, vede o pictură adusă pentru Inci, și spune că deși nu recunoaște pictorul, acolo este multă suferință din iubire. Inci este tulburată și o trimite pe Neriman să lucreze. În acest timp vecinele Zehrăi plănuiesc s-o cupleze pe Bezahat cu un tip divorțat cu copil, doar pentru că e liber și are casă și mașină. Faizal sună la firmă (pe un contabil angajat de ei acolo) și cere situația financiară a familiei Demirhan (adică ale lor probabil crezând că Selim pune bani deoparte pentru Neriman), dar îl roagă să nu spună nimănui. Figen, amanta lui Kerim și directorul financiar al firmei, totuși află și îi spune lui Kerim ce i s-a cerut crezând că probabil suspectează ceva și că în curând vor fi descoperiți.


Pelin începe ședințele foto pentru posterele firmei. Macit o ia pe Neriman de la atelier și merg la fermă unde el face de mâncare, aprinde șemineul și pun să asculte discuri de vinil cu Chopin apoi dansează. Între timp, Kerim îl caută la birou iar Pelin îi spune că nu e acolo și are telefonul închis, și că el și așa nu are nimic de spus în calitate de director al firmei. Kerim zâmbește prefăcut.

Vine seara și Neriman este adusă de Macit, după ce-i dăruiește un colier fin. Fahriye era deja pe la ea, iar Gulter și Faiz discutau despre Nezahat și o eventuală căsătorie a ei. Șinasi și Cihan termină treaba și se gândesc să meargă la moș Osman pe terasă, dar după ce ies în stradă vreo cinci-șase bandiți îi înconjoară. Imediat apar bărbații din împrejurimi cu ciomege și cuțite. Bătaia e gata-gata să se încingă, apar Macit și Neriman cu mașina, dar el nu vrea să oprească. Cihan se apropie de unul din bandiți și îl sfătuiește să plece ca să nu pupe locul unde a căzut patronul lui, Nihat. Bandiții pleacă, apoi vine Șaika și îi propune lui Cihan să stea de vorbă în timpul cinei.

Un destin la rascruce - episodul 23 rezumat
Aslî, forțată de Kader să-o ridice ca să-o ducă pe un scaun, se forțează și o scapă jos, apoi pleacă la baie ținându-se de burtă. Emre vine să-și ajute mama, care mai toarnă niște venin în urechile fiului său, cum că Aslî și rudele ei vor s-o omoare. Emre bate nervos la ușa băii unde Aslî plânge ghemuită de durere. Acasă la Gulter, toată lumea este trează deși e dimineața foarte devreme, dar Șaika n-a mai apărut și nici nu răspunde la telefon. Ea își petrece timpul cu Cihan plimbându-se și când în sfârșit vine, soarele este deja pe cer. Faiz îi cere socoteală fetei pentru ora la care vine după care Șaika se enervează și pleacă din casă. Gulter aleargă după ea apoi cade în genunchi implorând-o să nu plece. Șaika își amintește cum n copilărie, la fel, Gulter alerga după ea care se afla în brațele cuiva iar mama ei nu o putea ajunge.

Un destin la rascruce - episodul 23 rezumat
Duygu e trezită de apelul lui Selim care-i cere să vină până la el și îi dă un pachet pe care să-l ducă lui Neriman, ca să-i arate cât de mult a iubit-o pe sora lui. Neriman îl ceartă cumva pe Faiz că din cauza regulilor lui prea stricte Șaika era să-și piardă a doua oară mama. Faiz spune că fie că vii, fie că pleci, trebuie să plătești un preț. Neriman îl întreabă dacă el a plătit vreodată prețul pentru că a despărțit-o pe mama ei de familie? Faiz o pune la punct pe fata lui care, însă îl privește cu reproș. La ușă sună cineva și Neriman merge să deschidă. Este Duygu, cu pachetul pe care i-l dă verișoarei ei spunându-i că acolo este mama ei, familia ei.

sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Stele tv.








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.