vineri, 11 septembrie 2015

Un destin la rascruce - episodul 22 rezumat





Un destin la rascruce - episodul 22 rezumat
Cihan îl pune pe Nihat să-i ceară scuze Șaikăi apoi îi spune că ei nu vor accepta aceste scuze și îl alungă de acolo. Șaika, impresionată, îl îmbrățișează pe Cihan. La micul dejun Inci și Kerim vorbesc despre noile schimbări de direcție în familia lui Pelin iar ea se întreabă cam câte știu ei despre posibilul lor faliment sau despre faptul că s-a discutat despre dezmoștenirea lui Macit. Când fiul lor apare la masă discuția alunecă și la faptul că el habar nu are ce se petrece la firmă, că șefa este Pelin, apoi Kerim pomenește despre o mare dragoste pierdută de Inci și pleacă din sufragerie. Inci simte nevoia să-i povestească lui Macit despre asta, dar el nici nu vrea să audă. Apoi o sună pe Neriman care rămăsese la cofetăria Cemal cu prietenii, iar când ea îi răspunde, Șinasi îi aducea un pahar de ceai spunând că nu este prea tare. Macit o ia la întrebări cu privire la prezența ei lângă Șinasi, dar Neriman spune că amândoi ar trebui să vorbească mai târziu când se vor mai calma.


La cofetărie vine și Ruya, iar Șinasi rupe contractul după care Cihan rămâne să-i povestească de ce. Mai târziu, Ruya se va alătura celor doi prieteni și va reface contractul doar între ea și Șinasi. Pelin are o discuție cu Macit, care-i cere să anuleze ședințele dacă el nu este prezent în firmă, dar ea îi răspunde că nu anulează ședințele pentru ca el să se întâlnească în secret cu iubita lui. Apoi îi sugerează că n-are decât să-și dea demisia dacă nu este în stare să muncească și să fie prezent la ședințe. Neriman sună, Macit îi arată ecranul telefonului lui Pelin, apoi se duce mai încolo să răspundă dar între timp Neriman crede că nu vrea să vorbească cu ea și închide.

Un destin la rascruce - episodul 22 rezumat
Macit caută o fată care să reprezinte imaginea firmei, Ozgur glumește că Pelin este potrivită, ea primește provocarea, apoi discută despre cum să-și petreacă toți patru seara respectivă. Pelin nu scapă ocazia să-l înțepe pe fostul său iubit spunând că Neriman nu poate să vină și ea, pentru că nu are voie să iasă seara, și continuă să facă mișto de el pe tema asta. Însă Neriman era la ușă și chiar aude că se vor întâlni diseară. Pelin își îndreaptă săgețile către ea, mai ales că o vede cu o caserolă de sarmale, făcute de ea și de Fahriye, pe care i le aducea lui Macit. După ce el închide ușa în urma lui Pelin, se ceartă amândoi, el gelos că a luat ceaiul cu Șinasi dar și nervos pe caserola cu sarmale, adusă ca unui muncitor umil. Atunci Neriman îi spune că-l înțelege perfect și că vede că-i este rușine cu ea. După ce iese, stă de vorbă cu Șaika, pe care o vede tulburată (primise o cutie cu trandafiri negri de la Nihat, care semnase "noul tau dusman"), dar ea nu-i spune nimic despre toate astea. Apare Selim care se bucură s-o vadă pe nepoata lui acolo, dar din nou Neriman se ține bățoasă și îi răspunde cu răceală.

Acasă în Fatih, Emre primește citația în urma plângerii lui Aslî. Se enervează și o amenință că dacă nu retrage plângerea, și el depune împotriva Zehrăi pentru tentativă de omor. Aslî îi spune că nu-l iubește dar că singurul lucru care o leagă de el este copilul. Nezahat vine la sora ei trimisă de Zehra care nu mai avea răbdare. Kader se stropșește la ea apoi țipă să iasă afară, că e o criminală. Emre o bruschează și o dă afară, apoi din nou îi spune lui Aslî că dacă se duce după soră-sa, face plângere împotriva Zehrăi.

Un destin la rascruce - episodul 22 rezumat
Inci stă de vorbă cu fiul ei și îi povestește ceea ce voia de dimineață, apoi îi spune că dacă se va căsători cu Neriman, s-ar putea să-și amintească de vreo iubire din trecutul ei, așa cum a făcut Kerim mai devreme, dar că iubirea e singura consolare a vieții. Macit rămâne uimit de cele auzite și Duygu nu merge la seara stabilită de Pelin, ci se duce să cineze cu Selim, care îi vorbește despre faptul că pe el nu-l mai interesează s-o convingă pe Faizal să revină acasă, ci pe Neriman să-și accepte trecutul și averea. Ozgur o sună pe Pelin și, la fel ca și Duygu, o anunță că nu poate veni la serata stabilită. Pelin dă și ea telefon la restaurant și află că Macit nu a venit încă. El se află în mașină, pe drum... Neriman și Fahriye stau de vorbă în bucătărie când cineva bate la ușă. Este Macit...

sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Stele tv.








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.