sâmbătă, 12 septembrie 2015

Un destin la rascruce - episodul 24 rezumat





Un destin la rascruce - episodul 24 rezumat
Neriman o invită pe Duygu sus, în camera ei. În pachet este un album cu poze pe care ea nu le mai văzuse până atunci, cu mama ei, cu bunicii, cu ea când era mică. Macit visează că se duce s-o aștepte pe Neriman la atelier, ea iese fericită, el zâmbește, apoi ea trece pe lângă el și se duce în brațele lui Șinasi. Macit se trezește transpirat ... În sufragerie Inci și Kerim discută în contradictoriu, ea trecând de partea fiului ei spunând că s-a săturat de eșecurile lui Kerim puse în spinarea lui Macit. Pelin vine pe la ei, așa dimineață, spunând că n-a mai avut răbdare să aștepte ca Macit să ajungă la birou, și îi pune pe masă mapa cu pozele de la shootingul din ziua precedentă.

Gulter îi spune lui Faiz că fetele se uită pe un album cu pozele lui Nazan. Faiz urcă în dormitorul fiicei sale și se poartă rece cu Duygu, ca și cum nu era nevoie de acele poze, apoi o dă afară pe Duygu spunându-i la revedere fără ca ea să fi dorit asta. Faiz vrea ca fata lui să nu știe numite lucruri din viața mamei ei, și îi spune că nu are nevoie de pozele alea.


Macit o felicită pe Pelin apoi pleacă să se întâlnească cu Ozgur și îi cere o favoare cu care prietenul lui este de acord. Faizal se sfătuiește cu contabilul care a verificat conturile și află că sunt deturnări de fonduri către conturi personale ale lui Kerim. Faizal se duce la Selim și îi pune rapoartele pe masă. Figen îi spune lui Kerim că nu le-a mai rămas mult timp. Duygu îi povestește lui Pelin de întâmplarea cu Faiz apoi menționează despre faptul că el nu știe că Neriman se vede cu Macit. Pelin zâmbește venindu-i o nouă idee despre cum să-i facă rău lui Neriman.

Șinasi închiriază o clădire din cartier împreună cu Ruya ca să facă o școală de muzică și negociază cu administratorul chiria. Nihat este supărat că oamenii lui n-au putut să le facă nimic lui Șinasi și Cihan, și promite vărsare de sânge. Reșat îl informează despre școala pe care vrea s-o deschidă Șinasi și despre faptul că s-a aliat cu Ruya. Nihat promite că va arde cartierul acela până la pământ.

Un destin la rascruce - episodul 24 rezumat
Aslî se simte în continuare rău și simte o durere în abdomen. Emre o ia în brațe și o duce la doctor dar acolo află că sarcina decurge normal, însă doctorița le spune că nu are voie să ridice nimic ci trebuie să stea în pat mai mereu. Când ajung afară, Emre îi reproșează lui Aslî că l-a mințit cu durerea de burtă când ei au atâta treabă acasă. Selim, împins de la spate de Faizal, se duce și îi spune lui Kerim despre frauda descoperită, după care îl dă afară din firmă spunându-i să plece cu ce a venit, adică fără bani și cu tot cu Macit. Seara, Selim iese cu soția la restaurant și o roagă să nu afle, deocamdată, fetele lor despre ceea ce s-a petrecut la firmă. Kerim îi spune lui Inci că totul se duce de râpă. La fel ca și Selim, Inci e de părere că nu trebuie să afle Macit că ei au dat faliment, cel puțin nu acum.

Neriman și Fahriye s-au dus la viitoarea școală să-i ajute pe Șinasi și Ruya la curățenie și redecorare. Apoi vine și Șaika, iar curățenia durează până târziu. Macit e în fața unei case alături de Ozgur, căruia îi mulțumește pentru ajutor. Apoi o sună pe Neriman dar în clipele următoare Cihan trece pe lângă ea chemându-l pe Șinasi. Macit o întreabă de ce se află iar lângă "omul acela"? Ea îi explică situația iar Macit promite că va face în așa fel încât acest lucru - faptul că ea se învârte în același cerc de prieteni cu Șinasi - să înceteze.

Cihan o ia pe Șaika și merg într-o cameră de la etaj ca să discute. El îi reproșează că Șaika se joacă cu sentimentele lui și că ea îl minte mereu. Nezahat urcă încet scara să audă mai bine ce discută cei doi. Șaika îi spune lui Cihan că e un prost apoi se apropie să-l sărute. Nezahat pleacă și se împiedică de o mătură, dând de înțeles fără să vrea, că acolo era cineva care i-a văzut. Acasă, Șaika vede colierul lui Neriman și ea este nevoită să mintă în fața lui Faiz că e de la profesoara Inci drept răsplată pentru talentul ei. Fahriye se gândește să-și ia un job și îl roagă pe fratele ei să discute cu Șinasi pentru un post de secretară. Macit, la firmă, o sună pe Neriman când el este cu Pelin în birou, și îi spune să nu meargă la atelier că-și vor petrece ziua împreună. Pelin se schimbă la față și tace.

Un destin la rascruce - episodul 24 rezumat
Șinasi vine acasă împreună cu Aslî, la care mersese în vizită apoi ceruse voie să discute cu ea în particular. El îi spune că nu trebuie să stea cu familia soțului dacă nu-l iubește, că ei vor avea grijă de copil și că dacă a făcut o greșeală la un moment dat nu trebuie să plătească toată viața pentru ea. În acest timp, Pelin ajunge la Faiz și după ce-l muștruluiește pentru că s-a purtat nepoliticos cu Duygu, o pârăște pe Neriman că în loc să meargă la atelier, de fapt se plimbă cu cineva... Macit o duce la o casă unde (ajutat de Ozgur) a pus niște instalații luminoase și bilețele de iubire pentru ea, iar ultimul e lipit de o cutiuță roșie sub formă de inimă unde este inelul cu diamant, prin care o cere în căsătorie. Însă în acest timp, Figen îl anunță pe Kerim că Selim l-a pus sub acuzare și că ar putea face închisoare. Kerim face un atac de cord. Telefonul lui Macit sună, Neriman îi spune să răspundă, și Inci își anunță fiul despre cele petrecute acasă ...

Faiz vine la atelier și află că Neriman nu este acolo. O sună dar telefonul ei este închis. La spital, Neriman preferă să nu rămână, și pleacă după o scurtă înfruntare cu Pelin. Inci îi spune lui Macit despre faliment și el este copleșit de veștile proaste. Fahriye ajunge acasă la Faiz dar Neriman nu-i. Când vine, Faiz țipă la ea și îi demonstrează că l-a mințit, apoi îi spune că nu mai are încredere în ea și că atât i-a fost...

sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Stele tv.








9 comentarii:

  1. Devine din ce in ce mai interesant. Multumim mult pentru tot ce faci pentru noi!

    RăspundețiȘtergere
  2. Oana, tu ai vazut acest serial pana la sfarsit?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu le-am vazut si subtritate!Este nemaipomenit!

      Ștergere
    2. Nu, deocamdata nu l-am vazut pe tot, ceva mai mult de jumatate, este totusi vremea conservelor de iarna :)

      Si eu tot subtitrate (in engleza) altfel de unde stiam ce isi spun personajele?

      Ștergere
    3. Ne poti da si noua un link pentru episoadele in engleza, te rog? Sau macar cum trebuie sa cautam pe google ca sa le gasim?

      Ștergere
    4. Acum nu mai sunt. Eu am subtitrarile (fisierele .srt) in greceste si le-am tradus cu google in engleza, erau mai demult pe un fisier uploadat pe google drive, dar au fost sterse toate (mai erau si de la alte seriale, Fatmagul, Ezel si inca vreo cateva). Fisiere video in alte limbi se mai gasesc, dar in rusa ori bulgara, de exemplu.

      Ștergere
    5. Le gasiti in engleza pana pe la vreo 40...asa......Laura

      Ștergere
  3. Vineri, in pauza de publicitate, am vazut un promo pentru un nou serial turcesc, in care apare Yasemin ( nu stiu numele actitei exact -Dragoste si pedeapsa-) si Ali -Tradarea-. Imi poate spune cineva despre ce e vorba?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. N-am vazut Dragoste si pedeapsa, iar din Tradarea nu-mi amintesc de Yasemin. Poate te ajuta altcineva?

      Ștergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.