duminică, 13 septembrie 2015

Un destin la rascruce - episodul 25 rezumat





Un destin la rascruce - episodul 25 rezumat
Macit este la spital cu Inci, Ozgun și Pelin. Deocamdată nu se cunoaște starea lui Kerim dar va suferi o intervenție chirurgicală. Neriman stă de vorbă cu Faiz și îi spune adevărul, dar și că a fost cerută în căsătorie. Faiz înțelege că fiica lui se întâlnea de mai multă vreme cu acest Macit (Neriman nu-i spune care este numele de familie). Cu toate acestea o pedepsește și n-o mai lasă la atelier, apoi, auzind-o că vorbește cu el, îi ia și telefonul spunându-i că dacă este cazul va vorbi doar în prezența lui.

Emre o chestionează pe Aslî când revine acasă, iar apoi îi interzice să mai meargă la mama ei sau să mai vină Șinasi pe acolo, dar ea îi spune că nu vrea să nască în casa lui și a părinților lui. Kader, care vrea să audă ce vorbesc cei doi, se tot apleacă până când cade din pat. Atunci Emre îi spune nevestei sale că se vor muta și vor locui separat de părinți.


Figen vine la spital și întreabă de rezerva lui Kerim, dar apare Inci și îi spune să plece și să nu mai vină pe acolo. Figen pleacă ofensată. Acasă la Selim, Pelin le spune direct părinților ei că dacă frauda lui Kerim se va face cunoscută, compania ar putea să se ruineze pentru că va pierde credibilitatea și va fi un scandal media. Faizal și Selim sunt de acord că fiica lor are dreptate, dar așteaptă părerea ei. Pelin spune că soluția este căsătoria ei cu Macit. Faizal nu este de acord cu asta, iar Selim o întreabă dacă ea încă îl iubește pe Macit.

Seara, Fahriye vine pe la Neriman și află că nu are voie să iasă deloc din casă, nici cu ea măcar. Faiz îi pune în vedere că știe de minciunile ei și că a fi prietenă nu înseamnă să se acopere reciproc. Când are ocazia, Neriman ia telefonul lui Fahriye și îl sună pe Macit, dar nu-i pomenește nimic despre pedeapsă. Doar îi spune că are telefonul stricat.

Un destin la rascruce - episodul 25 rezumat
Faizal și Selim vin să-l vadă pe Kerim. Faizal nu se poate stăpâni să nu arunce niște săgeți și aparatele la care este conectat Kerim încep să țiuie. Inci îi scoate afară din salon apoi merge cu ei la restaurnatul spitalului și discută despre situația creată. Selim îi spune că Macit trebuie să se căsătorească cu Pelin și să preia conducerea firmei, ca să se curețe mizeria făcută de Kerim. Inci răspunde că fiul ei nu a putut fi convins să facă așa ceva, dar Selim îi dă timp de gândire până a doua zi. Inci vorbește cu fiul ei și îi spune că falimentul firmei a fost cauzat de fraudele comise de Kerim în detrimentul prietenului său de-o viața, Selim Demirhan. Apoi că singura cale de îndreptare a situației este ca el să se însoare cu Pelin. Macit nu pare să fie de acord dar nu dă nici un răspuns.


Șaika primește niște poze compromițătoare cu ea, de la Nihat. Îl sună și acesta o amenință că dacă nu vine la el, face pozele poster și le pune peste tot. Șaika promite să vină diseară la el, care-i spune că-i va da toate fotografiile cu ea. Aslî vine în vizită la ai ei împreună cu Emre, care n-o lasă singură, și se ajunge la un compromis, să poată să vină și rudele ei în vizită la ea oricând dorește. Zehra și Nezahat se pun de acord să facă treabă în casa lui Kader în locul lui Aslî, ca să nu facă efort și să piardă sarcina. Kader se înduplecă să le primească, dar le copleșește cu treburi încă din prima zi acolo, după care se arată nemulțumită de rezultat.

În vila Demirhan, Faizal o ia la întrebări pe Pelin spunând că ea nu crede că-l mai iubește pe Macit și ar vrea să audă ce-i trece prin minte. Pelin recunoaște că nu-l mai iubește ci îl urăște și vrea să-i facă să sufere, pe el și pe Neriman. Faizal o sfătuiește să nu facă așa ceva, că tot ea va avea de suferit, dar Pelin se arată foarte încrezătoare.

Un destin la rascruce - episodul 25 rezumat
La birou Macit îi spune lui Pelin că nu-l interesează oferta de căsătorie, apoi pleacă să se întâlnească cu Neriman, care ieșise cu Fahriye la cumpărături, după negocieri cu Faiz. El îi face cadou un telefon, iar ea îi spune că a venit ca să-i dea răspunsul la întrebarea pusă acum câteva zile și răspunde că da, se căsătorește cu el. După aceea îi spune despre problemele cu tatăl ei. Nezahat se duce la întâlnirea cu Asîm, iar acesta o roagă să nu se joace cu el, pentru că a mai fost odată înșelat de prima nevastă.

Un destin la rascruce - episodul 25 rezumat
La atelier la Inci vine Faizal și o amenință că dacă nu rezolvă problema cu Macit, vor rămâne fără nimic și vor fi nevoiți să vândă tot ce au ca să se poată descurca. Șaika se duce să ceară pozele de la Nihat, dar acesta o lovește puternic apoi oamenii lui o răpesc. Șaika este adusă într-o casă aproape goală și legată de un scaun. La un moment dat, ea reușește să-și scoată telefonul din cizmă și să dea un mesaj lui Cihan. Cu smartphone-ul el o localizează imediat și cheamă poliția.

Ruya și cu Șinasi sunt pe ultima sută de metri în proiectul lor cu școala de muzică și în curând au stabilit să facă inaugurarea. Au pus afișe prin cartier, au dat pliante cunoscuților și au făcut rost de primii elevi. Neriman mai reușește odată să iasă din casă cu Fahriye apoi se întâlnește cu Macit, care ar vrea să-i spună despre situația dificilă în care se află compania dar nu poate. Neriman ajunge acasă și încearcă să mai discute cu tatăl său, dar îi sună telefonul și Faiz se enervează, i-l cere, apoi o dă afară din cameră. În acest timp, Inci mai încearcă odată, la spital, să-l convingă pe Macit să se logodească cu Pelin. Învins, el acceptă ...

sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Stele tv.








4 comentarii:

  1. Multumim din suflet!!! Am atat de multe lucruri sa iti spun incat nici nu stiu cu ce sa incep ... In primul rand mi-as dori enorm (TE ROG MULT MULT MULT!!!) sa potezi prezentarea noului serial ce va incepe in curand la Kanal D Paramparça (denumirea lui in turca). Cred ca va fi de exceptie. In al doilea rand pentru prima oara de cand intru zilnic ca sa iti citesc noile postari am avut senzatia ca ti-ai parasit cititori, ma refer aici doar la serialul Yaman deoarece nu ai mai postat un episod de aproape o saptamana. Astept cu nerabdare rezumatul episodului 47. In fine cred ca ata-i tot. Multumesc oricum!!! :-f

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Andreea, iti multumesc tare mult pentru ca-mi amintesti de ceea ce mai uit. De cititori nu uit, insa zilele astea sunt superocupata cu zacustile si alte alea-alea pentru iarna. Am crezut ca ma descurc printre picaturi, dar nu mi-a mers :((( Nu stiu daca in seara asta ma mai simt in stare sa scriu rezumatul la Yaman 47, dar maine, in timp ce zacusca prinde sa fiarba cred ca am timpul necesar sa vad episodul (faza cu mestecatul mereu in vasul cu zacusca vine dupa ce incepe sa scada bine de tot).

      Am aflat si eu de Paramparca si ma bucur, dar zau ca nu am timp acum de el, iarasi voi fi plecata din localitate cateva zile si decat sa fac lucrurile pe fuga, prefer sa las prezentarea la acest serial - care nici nu stiu cum se va numi in romaneste - pe cealalta saptamana, cand sunt din nou acasa.

      Mdddaaaa, fac treaba si duminica si de sarbatori, daca nu pot altfel. Azi am bucatarit gogosarii pt zacusca de la 2 si ceva pana acum vreo jumatate de ora. Sunt flenduri, abia ma misc. Si maine, desi este sarbatoare, o iau de la capat, dar macar ma consolez cu gandul ca nu o sa cos, n-o sa tai cu foarfeca si n-o sa spal rufe sau altceva de genul. Doar pazesc zacusca sa fiarba. N-oi fi prea pacatoasa, hmm? Ce zici? :)

      Pupici si o noapte linistita, vine si Yaman, si Inima de frate (poate fac un efort sa postez rezumatul ep. 13 in seara asta) si zi-de-zi-de-zi (:D) Fatih-Harbiye.

      Ștergere
    2. Ai dreptate, pacat ar fi daca ai intra in iarna cu camara goala. Niciodata nu-i pacat sa fi gospodina. Astept cu nerabdare episodul 47 din Yaman.

      SPOR LA TREABA!!! SA-TI IASA ZACUSCA BUNA, BUNA ASA CA TINE!

      Ștergere
    3. Nu stiu daca e pacat sau nu, Andreea, dar la varsta mea iti dai seama ca sunt mult prea obsinuita sa mananc zacusca iarna - desi nu postesc, ca foarte multa lume o face ca sa aiba ce manca dimineata in postul Craciunului - asa ca acum a venit randul meu s-o pregatesc... pana acum erau ai mei mari maestri bucatari :)

      episodul 47 e pus de vreo 2 ore, cred...

      multumesc de urare! :-*

      Ștergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.