miercuri, 9 septembrie 2015

Un destin la rascruce - episodul 21 rezumat





Un destin la rascruce - episodul 21 rezumat
Fahryie insistă ca Șaika să-i spună cine erau cei care o urmăreau și care i-au înjunghiat fratele, dar ea nu se pierde cu firea. Cei cinci care s-au întâlnit la intersecție se duc fiecare în drumul său, dar Macit îi spune lui Cihan că dacă mai vine pe la firmă să treacă pe la el că are să stea de vorbă amândoi. Șinasi se arată iritat de chestia asta, dar Cihan îl liniștește că el fusese la Șaika, și de aceea s-au văzut pe holuri.


După ce Neriman pleacă, Macit se preface și el că se duce acasă, dar face o tură și apoi intră în micul birou unde sunt Cihan cu Șinasi, care se enervează și se aprinde numai cât îl vede acolo pe rivalul său. Macit îi spune să nu se mai uite la el cu ochii ieșiți din orbite și să se obișnuiască să-l vadă prin cartier că acolo locuiește iubita lui și e normal să vină pe la ea. Când Cihan abia îl mai poate ține pe loc pe prietenul său, Macit termină ce are de spus și pleacă.


Un destin la rascruce - episodul 21 rezumat
Ismail și Kader sunt acasă la Aslî și stau de vorbă cu Zehra. Ismail este rezonabil, își cere scuze și este împăciuitor, dar vipera de Kader întinde mâna și spune să vină Aslî să le sărute mâna și să meargă acasă. Zehra o cheamă pe Aslî, care se teme că va fi din nou dată socrilor ei, dar Zehra îi spune să meargă să le arate musafirilor drumul până la ușă. Auzind așa ceva, Kader nu mai suportă și începe păruiala între femei. Cum ele tot merg către ușa sufrageriei, apoi ies, Kader este cu spatele către ieșire și la un moment dat, voind să se tragă înapoi pentru că Zehra o apuca de păr, alunecă și cade pe scările în spirală până jos, unde începe să zbiere că moare, apoi urlă la Ismail să cheme salvarea. În salvare face alt tărăboi, să nu vină Șinasi cu ea, că oricum va depune plângere. Cațele din cartier apar ca din pământ și o căinează pe Aslî, care, după ele, va fi nevoită să o îngrijească pe soacră-sa. Ce-i drept, după o zi, Aslî află că vipera de Kader și-a rupt un picior și este în ghips, acasă.

Un destin la rascruce - episodul 21 rezumat
Dimineață Fahriye vine la prietena ei dar primește un telefon de la tatăl ei, care-i spune că este în Libia și că acolo va mai rămâne o vreme pentru că s-a recăsătorit. Fata se întristează, conștientizând cât de singuri sunt ea și fratele ei, Cihan. Kerim, la firmă, este mulțumit de noul contract cu firma lui Ozgur, apoi îi informează pe Pelin și Macit că Onur și-a lăsat demisia la biroul de personal (în urma unei discuții cu Pelin, în care el îi mărturisește că întotdeauna a iubit-o iar ea îl jignește nepăsătoare). Noul director financiar al firmei este amanta lui Kerim, Figen.

Kader începe să spună că Zehra a împins-o pe scări iar Emre o crede și se duce la ușa Zehrăi să amenințe. Neriman n-o lasă singură pe Fahriye și o ia la atelier. Macit primește cu surprindere vestea că tatăl lui a numit-o pe Figen în locul lui Onur, sef pe departamentul financiar al firmei, lucru care nu-i este pe plac, dar nu comentează. Kerim află de la Pelin că Macit este cu Neriman și că ea nu are de gând să se mai căsătorească cu el, pentru că acest lucru nu mai este de actualitate.

Faizal se duce la atelier la Inci și îi spune că ea își va apăra fiica și o roagă pe Inci să-l țină departe de fata ei pe Macit, pentru că dacă el se va despărți de Neriman, nu e obligația lui Pelin să culeagă resturile. Inci este jignită de felul în care Faizal pune problema, dar femeia este foarte categorică. Neriman și Fahriye ajung în atelier înainte să iasă Faizal de acolo, iar ea, când o aude pe Fahryie strigând-o pe prietena ei, vine și o jignește că joacă foarte bine teatru. Neriman se îmbracă să plece spunând că nu este obligată s-o asculte, dar Faizal o împinge în colțul camerei și o amenință. Atunci intră Macit, Faizal pleacă, iar el le ia pe Neriman și pe Fahriye în oraș, apoi la fermă, petrecându-și ziua toți trei.

Un destin la rascruce - episodul 21 rezumat
Acasă la Zehra iarăși vin niște vecine și începe bârfa despre Kader. Aslî e trimisă să pună de ceai dar ea își amintește mai multe momente violente din viața ei recentă și iese pe stradă, în papuci, ducându-se singură înapoi la Emre, care se bucură s-o vadă și se schimbă în bine față de ea. Însă Kader tot viperă rămâne. La firmă Șaika nu primește cu bucurie vestea că Figen este noua ei șefă și începe să se apropie de Selim. Reșat îi dă lui Nihat o carte de vizită lăsată de Cihan la restaurant împreună cu banii pe ceea ce n-au mai consumat. A doua zi Nihat se duce nervos la Cihan și îi spune că Șaika e femeia lui. Cihan sare la bătaie, Șinasi îl pocnește și el pe Nihat, apoi îl îmbrâncește jos, exact la picioarele Șaikăi.

sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Stele tv.








2 comentarii:

  1. Asteptam urmatoarele 2 episoade de acum.
    .pt ca din cate am vazut ieri nu s-a postat nimic. :(

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu pot in fiecare zi sa fiu in fata monitorului, desi fac tot posibilul sa postez zilnic, este in interesul meu. Azi am postat doua episoade din acest serial. Poate ati vrea sa nu mai comentati asa mult pe tot felul de site-uri, ca sa nu va mai intre mesajele direct in folderul spam?... e o sugestie...

      Ștergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.