marți, 8 septembrie 2015

Un destin la rascruce - episodul 20 rezumat





Un destin la rascruce - episodul 20 rezumat
Neriman este distrusă pentru că are impresia că totul s-a terminat. Pe când Gulter și Fahriye sunt preocupate să știe de unde are Șinasi atâția bani, Neriman pleacă hotărâtă la firmă pentru că Macit îi dă mereu ton de ocupat. Acolo el îi spune că nu trebuie să-i dea socoteală pentru trecutul lui, care-i aparține, că viitorul este al lor. Apoi îi dă o lecție demonstrându-i că este greu să poți cu adevărat să iubești și să ai încredere în cineva. O ține de mâini apoi i le lasă brusc jos, privind-o foarte grav. Pelin deschide ușa, iar Macit spune că oricum Neriman pleca. Ea iese din birou devastată de durere, Macit se întoarce cu spatele și mustăcește în timp ce Pelin închide ușa lăsând-o pe Neriman pe dinafară. După ce termină treburile la firmă, Macit o incită pe maică-sa la o discuție, apoi o rănește spunându-i că-i înțelege atitudinea din moment ce ea nu a fost niciodată îndrăgostită.


Seara, Macit iese cu Ozgur să depene amintiri la un pahar de vorbă. Ozgur îl întreabă de Neriman, iar Macit spune că o iubește enorm de mult dar ea pare că mereu e gata-gata să renunțe la el și lui îi este greu să mențină o relație cu ea în felul ăsta. Pe de altă parte, Șaika se străduiește s-o facă pe Neriman să înțeleagă că omul cu care rămâi până la sfârșit este iubirea cea mai mare, e prima și ultima. Dimineața, Macit și Neriman, fiecare în patul lui, verifică telefonul pe care nu e nici un apel sau mesaj. Macit, trist, vine în sufrageria unde Kerim și Inci îl invită la micul dejun. El spune că rezolvă la serviciu dar Kerim îi amintește de contractul pierdut din cauza lui Neriman. Macit îi repetă că se va revanșa dar Kerim adaugă că ar trebui să facă asta rapid, ca să nu se piardă eforturile de-o viață. Macit, la replica asta, cade pe gânduri privindu-și lung tatăl.


Șinasi încearcă să-i explice Zehrăi că el va obține diploma universitară, dar că acum trebuie să câștige bani. Zehra nu vrea să audă așa ceva și îl trimite să se distreze cu aia pentru care vrea el să câștige bani (adică Neriman). Nihat îl anunță că al patrulea cântec va fi pe un album și că el, Șinasi, va câștiga și mai mulți bani, apoi îi înmânează un plic consistent. Neriman se duce la atelier dar Inci se preface că a uitat că are curs cu ea. Apoi, văzând că fata merge la scaunul și la șevaletul ei, îi dă o temă la alegerea ei, să deseneze ce vrea ea, dar o anunță că azi cursul se va termina mai repede. Neriman desenează doi îndrăgostiți spate în spate, copleșiți de probleme, și luna deasupra lor.

Un destin la rascruce - episodul 20 rezumat
Macit, Onur și Ozur se uită peste niște mostre de țesături discutând despre munca lor. Ozgur dă niște detalii despre unul din materiale, iar Macit se miră că el știe așa multe lucruri, apoi Ozgur le dezvăluie că el a fost în India și a învățat despre industria textilă iar acum are o fabrică de țesături în Franța. Bucuroși că au găsit partenerul de afaceri potrivit, merg cu toții la un restaurant. Neriman o sună pe Șaika să o întrebe de Macit, iar ea îi spune că este cu Pelin la masă. Ozgur citește pe sărite contractul pe care Macit i-l pune sub nas, dar n-ar vrea să se grăbească să semneze. Neriman intră în restaurant și se duce direct la Macit, întinde mâna către el și îi spune că trebuie să meargă cu ea imediat. Macit răspunde că nu imediat, - aici Pelin jubilează - ci numai după ce Ozgur semnează contractul. Macit o ia de mână pe Neriman, Ozgur semnează iar Pelin parcă nu înțelege deloc ce se întâmplă. Macit și Neriman se împacă, ea îi spune că nu poate să respire fără el și îl roagă să nu-i ia iubirea pe care i-a dat-o.

Un destin la rascruce - episodul 20 rezumat
Emre nu mai rezistă fără Aslî și face o criză de nervi în fața maică-sii, urlând la ea că dacă nu i-o aduce acasă pe nevastă-sa, pentru că ea a alungat-o, el pleacă și n-o să-l mai vadă niciodată. Kader se preface că o doare inima, dar nu-l mai păcălește pe Emre. Atunci, merge să se sfătuiască cu Ismail, soțul ei, dar îl minte că Emre ar fi spus că el, tatăl lui, s-o aducă pe Aslî acasă. Ismail nu zice nu, dar nu vrea să meargă singur până acolo. Așa că, amândoi își fac curaj și sună la ușa Zehrăi.


La micul restaurant Șaika și Cihan se înfruntă. El îi reproșează că a făcut atâtea pentru ea, că a fost și înjunghiat, iar ea nici măcar un telefon nu i-a dat. Șaika se enervează și ia un cuțit, se taie la palmă ca să-i curgă sânge și strigă la Cihan că acum sunt chit, că ea nu mai are omenie, ca să-l determine s-o lase în pace. Șaika ajunge acasă, nu zice nimic și se încuie în cameră. Ațipește pe canapeaua ei, așa îmbrăcată de afară cum a venit. În vis, o amintire: ea îi mulțumește lui Nihat pentru ajutorul oferit, iar el o sărută pe gât spunându-i că nu doar prin cuvinte îi va mulțumi.

Un destin la rascruce - episodul 20 rezumat
Macit și Neriman sunt la restaurantul unde el o așteptase degeaba și venise Pelin. Ea o sună pe Șaika să o ajute cu o minciună de spus alor ei. Șaika imediat inventează că e ziua lui Fahriye și că au chemat-o și pe ea acolo. Iese din casă, cumpără un tort și merge la Fahriye, care era singură acasă (Cihan cu Șinasi, Ruya și Nihat iau cina în oraș). La ceasul plecării, Neriman îl roagă pe Macit s-o lase ceva mai departe de casă, să n-o vadă ai ei că a fost cu el. Macit oprește la intersecție, dar tot pe acolo, din direcția opusă vin Șinasi și Cihan cu mașina Ruyei, care și ea oprește pt că cei doi prieteni vor să mai stea la taclale la magazin. Cei cinci coboară din mașini și se privesc insistent ...

sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Stele tv.








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.