luni, 7 septembrie 2015

Un destin la rascruce - episodul 19 rezumat





Un destin la rascruce - episodul 19 rezumat
Pelin îi propune lui Șinasi să se alieze și fiecare să-și ia ceea ce iubește înapoi. Șinasi ezită dar nu uită să-i spună lui Pelin să nu cumva să-i facă vreun rău lui Neriman, iar Pelin răspunde că tocmai pentru că nu-i pasă de ea, nu va avea nici un fel de milă. La cofetărie, Cihan trebăluiește iar șeful lui, Cemal, și Gulter îi spun să stea acasă în concediu medical o săptămână. El nu are încotro și se duce acasă apoi o sună pe Șaika, dar ea nu are chef de el. Onur îi pune în vedere Șaikăi să aibă grijă ce face că lui nu-i place de ea. Atunci Șaika se duce la Selim și îi spune că ea este verișoară cu Neriman și că stă în aceeași casă cu ea, apoi îl minte că Neriman n-a acceptat moștenirea numai din cauza lui taică-său. Cihan, care dacă tot e în concediu n-are ce face pe acasă, se duce la firmă și se întâlnește cu Macit căruia îi mulțumește pentru că i-a salvat viața.


Un destin la rascruce - episodul 19 rezumat
Neriman este la atelier unde Inci o pune la tot felul de încercări. Ba o pune să deseneze același desen sugerându-i că are nevoie de răbdare, ba o întreabă dacă și ei i-a spus Macit că s-a îndrăgostit pentru întâia oara? Neriman este descumpănită, pentru că Inci vrea să spună că așa zice fiul ei la toate femeile din viața lui. Inci plusează și afirmă că Macit face la fel cu toate fetele și că ea, ca mamă, s-a săturat să vadă că fiul lui frânge inimi fără să plătească în nici un fel. Apoi, pentru că Neriman glisează subiectul către fericirea mamei ei de a fi cu bărbatul iubit indiferent de obstacole, Inci îi spune că așa i-a povestit Faiz, dar sugerează că adevărul ar fi altul, și că Naazan ar fi avut o altă poveste de viață de spus dacă ar fi trăit. În același timp Pelin marchează, pentru că știe despre o dragoste amară a lui Macit, o anume Defne... iar el se enervează când ea îi pronunță numele, pentru că nu credea că știe despre acea poveste.


Șinasi mai scrie un cântec, pe care îl intitulează "Vechea durere". Cihan vine și el pe la biroul lui Nihat și îl surprinde certându-l pe Reșat că n-a găsit-o pe Șaika și nici pe tipul cu care era la restaurant. Șinasi și managerul lui mai iau un rând de bani de la Nihat, apoi merg amândoi împreună cu Ruya la mica terasă de pe malul Bosforului unde merg ei doi de obicei, la moș Osman. După ce Cihan pleacă acasă (iar pe drum se încrucișează cu Șaika și au o primă discuție tăioasă), Șinasi merge să se plimbe cu Ruya, care intuiește că el încă suferă după o fostă iubire și nu e pregătit de o nouă femeie în viața lui.

Un destin la rascruce - episodul 19 rezumat
Seara, Cihan vine să doarmă la Șinasi pt că ei au uitat să plătească curentul și îl au tăiat. Zehra își face griji să nu apară Emre să facă scandal. Dar Emre tocmai vrea să vină s-o ia pe Aslî și se sfătuiește cu taică-său în această privință. Pelin o sună pe Inci și se bucură amândouă că Inci a reușit să-i bage un spin în inima lui Neriman. Kerim este la birou cu Figen, amanta, contabila și secretara lui, cu care caută soluții de ieșire din criza financiară în care se scufundă. Fahriye, Șaika și Neriman stau la bârfe, Șaika povestind despre cearta dintre Pelin și Macit (când ea a pomenit numele lui Defne).


Apoi Fahriye îi pune Șaikăi o întrebare cheie: de ce ei, care stă de ani de zile în acest cartier, nu i-a ieșit niciodată în cale vreun hoț care să-i vrea geanta? Șaika iese, iar Fahriye are proasta idee să o pună pe Neriman să-l sune pe Macit. El era la barul preferat cu Onur și la un moment dat îl vede pe Ozgur, fostul său coleg de cameră de când erau în America. Când îi răspunde la telefon, Ozgur crede că Macit vorbește cu Defne și strigă în telefon că o salută. Neriman rămâne uimită, confuză și apoi închide. Macit o sună ceva mai încolo de afară, dar nici atunci nu pot vorbi pt că intră Gulter să cheme fetele la o prăjitură .

Un destin la rascruce - episodul 19 rezumat
A doua zi la firmă vine Ozgur și îl caută pe Macit dar dă cu ochii de Duygu și pare că amândoi se plac la prima vedere. Cum Macit trebuie să intre la ședința de raport săptămânal, o roagă pe Duygu să-l însoțească pe Ozgur la o cafea. În acest timp acasă la Șinasi se petrece o mică dramă. Zehra vorbește cu Nezahat despre faptul că nu mai au bani, Șinasi aude și le dă banii câștigați cu muzica, apoi Zehra cade într-o depresie, aruncă toate materialele de croitorie și se supără că băiatul ei nu mai merge la facultate. Fahriye și Neriman care aduceau prăjituri pentru că Aslî are pofte, aud de la ușă gălăgia și rămân uimite să vadă bancnotele (date de Șinasi) aruncate pe jos (de Zehra). În acel moment apare și Emre la ușă, care o roagă cu frumosul pe Aslî să revină acasă la el, dar ea este speriată apoi vin Neriman cu Fahriye și cu Nezahat și îl dau afară pe Emre încuind ușa.

Neriman pleacă să se întâlnească cu Macit și bineînțeles că îl întreabă cine este Defne. El îi spune că nu are importanță și oricum, n-o să-i spună ei despre ceva din trecutul lui. Neriman, iritată, îi povestește că Inci i-a vorbit ieri toată ziua despre fostele iubite ale lui, iar seara când îl sună, cineva de alături transmite salutări lui Defne, apoi se întreabă ce să mai creadă. Macit îi spune foarte serios că n-ar trebui ca ei să-i placă îndoielile, pentru că ele alungă dragostea și el nu-și dorește alături o femeie care nu are încredere în el.

sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Stele tv.








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.