miercuri, 28 octombrie 2015

Iertare/Merhamet - episodul 2 rezumat





Iertare/Merhamet episodul 2 rezumat pulbere-de-stele
Narin încă ezită să se implice cu totul în cazul lui Sermet, tocmai pentru că este cineva din trecutul ei, din satul ei, dar care și-a schimbat numele. Discută despre temerile ei cu un coleg avocat și apoi îl aude pe acesta vorbind cu șeful biroului despre faptul că ea crede că a fost aleasă să reprezinte cazul tocmai ca să se împotmolească, iar Erol spune că dimpotrivă, ea este singura care-l poate determina pe Fîrat să nu se grăbească să confiște averea lui Sermat pentru a recupera datoria băncii.

Într-o seară Deniz se ceartă iarăși cu Can și face gălăgie dându-l afară din casă. Acest fapt generează o ceartă cu Narin a doua zi, pentru că ea îi reproșează lui Deniz că nu se maturizează iar Deniz o face retardată și incapabilă de iubire. Nici nu iese bine din casă, că omul lui Sermet, care o urmărește mereu, vine să-i ceară să accepte invitația mafiotului de a-l vizita acasă, chipurile ca să discute despre caz. Narin nu are încotro, dar când ajunge la fermă, îi spune că l-a recunoscut, că el este Babur cel încăpățânat din satul ei. Sermet se preface că nu este nimic adevărat și că Narin îl confundă, apoi îi cere imperios să reușească să-l determine pe Fîrat să nu treacă la procedura de confiscare, amenințând că în caz contrar va juca murdar. Fetița blondă, Galina, presupusa fiică a partenerului rus al lui Sermet, năvălește în cameră și îi spune lui Narin, în rusește, s-o ducă la mama ei.

Narin pleacă de la Sermet și merge la Erol să-și dea demisia, dar tocmai atunci la televizor arătau că Fîrat fusese atacat când ieșise din bancă și acum era la spital. Narin imediat face legătura între atac și amenințarea lui Sermet, dar atât Erol cât și colegul ei avocat cred că aici ar fi mâna acelui partener rus, pentru că Sermet n-ar avea motive să facă așa ceva. Narin leșină când îl vede pe Fîrat, la televizor, dus pe targă. După ce ajunge acasă, Deniz vine la ea să se împace și apare omul lui Sermet propunându-i s-o ducă la fermă până se liniștesc apele, pentru că sigur se va afla despre caz. Văzând că Narin nu are încotro, Deniz merge împreună cu ea la fermă. La spital, Irmak stă cu Fîrat tot timpul și aduce toate cele necesare, dar îl întreabă dacă o cunoaște pe Narin dinainte, pentru că și-a dat seama că este ceva între ei. Fîrat răspunde evaziv alimentând și mai mult suspiciunile lui Irmak.

Iertare/Merhamet episodul 2 rezumat pulbere-de-stele
Deniz și Narin sunt ținute în puf la ferma lui Sermet, acesta încercând să le convingă de nevinovăția lui și de faptul că partenerul rus a pus la cale atacul. Apoi le invită la o cină într-un loc unde vor ajunge cu elicopterul lui. Deniz este foarte încântată de ceea ce li se oferă, dar Narin nu se sinchisește, apoi îi spune prietenei ei că toți sunt implicați, și Fîrat și Erol, șeful ei, și că din toată treaba asta vor ieși bani frumoși și Irmak va avea un soț bogat. Deniz nu crede așa ceva și zice că poate Fîrat va face pușcărie dar Narin intervine luând-o gura pe dinainte și spunând că ea n-o să-l lase pe Fîrat să ajungă la închisoare. Atunci Deniz își dă seama că bancherul este de fapt tânărul de care Narin îi povestise cândva. Avocata neagă, dar adaugă că dacă Fîrat ăsta nu e acel Fîrat de care era ea îndrăgostită, în schimb Sermet este psihopatul de Babur care o urmărea pe ea când era copilă și îi spunea că va fi nevasta lui într-o zi.

Amintirile din copilăria lui Narin continuă. Recep a consimțit să-l dea pe băiat la fotbal crezând că astfel el va aduce mai mulți bani acasă, dar Mehmet este încă prea tânăr ca să joace, așa că este acceptat doar pentru antrenamente și pentru ca Narin să meargă la școală. Când Necati, antrenorul, îi găsește lui Recep un job de șofer, acesta se enervează că trebuie să lucreze pentru alții și vrea să-l retragă pe băiat de la fotbal ca să-l trimită să muncească, și la fel încearcă și cu Narin, s-o convingă să nu mai învețe, ca să ia note mici și să fie exmatriculată. Mehmet ia bicicleta unui văr după antrenamente și o închiriază altor copii pe bani ca să aducă ceva lui taică-său, dar Narin continuă să învețe enervându-l pe Recep. Mai mult, directorul școlii îi cumpără haine noi și pantofi ca să nu mai umble la școală cu cele vechi și rupte. Într-o seară, Narin îl surprinde pe Recep cu cumnata lui, în magazia casei, iar ei nu-i vine să creadă că este chiar el, preferând să se auto-convingă că ar fi Babur, haimanaua satului. În această perioadă îl cunoaște pe Fîrat, fiul unui bogătaș, care merge cu Mehmet la discoteca din sat.

Iertare/Merhamet episodul 2 rezumat pulbere-de-stele
Anii trec, Narin este mai mare, e deja la liceu, și cu ajutorul directorului are un carnet de note fals, cu note mici, pe care i-l arată lui Recep, care tot o scoate de la ore și n-o trimite să învețe, ci să aducă bani. Mehmet ar trebui să joace în primul lui meci, dar pentru că Recep nu s-a ținut de cuvânt în privința fetei, Necati nu-l trece titular în echipă. Recep vorbește cu Necati iar acesta îl amenință cu pistolul pe masă, că dacă n-o dă la școală pe Narin îl împușcă. Acasă, Recep o bate pe Narin până când ea leșină, apoi Mehmet îl strânge de gât și îi spune că dacă nu se ține de înțelegerile stabilite el nu va mai juca la Beșiktaș, așa cum are ocazia cât de curând, și atunci el îl va omorî cu mâinile lui. Recep, speriat, iese din casă. A doua zi Narin se întâlnește cu Fîrat - urmărită îndeaproape de Babur - care o sărută pe obrazul unde a fost pocnită de Recep și care îi spune că va pleca la Istanbul la facultate și îi cere să nu-l uite.


Pentru alte episoade accesați pagina Stele tv.

sursa foto: capturi video de pe youtube






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.