joi, 29 octombrie 2015

Iertare/Merhamet - episodul 3 rezumat





Iertare/Merhamet episodul 3 rezumat pulbere-de-stele
În urma atacului Fîrat are o întrevedere cu Sermet, undeva unde să nu poată fi auziți de cineva, pe malul unui râu. Fîrat îi promite mafiotului că-i trimite un contabil a doua zi ca să reeșaloneze datoria către bancă sistând executarea silită, dar vrea ca în schimb s-o lase în pace pe Narin. Sermet acceptă dar nu se va putea ține de cuvânt. A doua zi îl împușcă pe omul trimis să-l omoare pe Fîrat pentru că nu și-a îndeplinit misiunea.

Deniz și Narin stând de vorbă cu Galina, și dau seama că ea nu este fetița nici unui partener rus și că o cunoaște doar pe mama și pe bunica ei. Sermet recunoaște și el că a făcut un scenariu ca să convingă banca de bunele lui intenții, apoi le spune celor două că s-a înțeles cu Fîrat asupra unor detalii și că acum lucrurile sunt în regulă. După aceea, pentru că Deniz îi spune că știe cine este el, este Babur din sat cu Narin, le propune să meargă la masă într-un nou restaurant unde vor fi doar ei și copila rusoaică, și acolo vor putea discuta despre acest subiect, dar neagă (față de ele doar) că el este Babur. Narin nu acceptă, dar Deniz, care îl place pe Sermet, spune că este o idee foarte bună. La restaurant este adus un kebab mare pe care scrie numele lui Narin.

După ce totul intră în normal și cele două prietene ajung acasă, Fîrat trece pe la Narin să se asigure că este bine, apoi vorbește pe șleau cu ea despre faptul că asta a fost, de fapt, o răpire. După câteva minute vrea să plece dar se întoarce și o sărută pe Narin apoi mai rămâne la ea, deși ea îl întreabă ce se va întâmpla cu Irmak. De altfel, Irmak îl caută de câteva zile și nu-l găsește, știe că s-a externat dar nu poate da de el. Când în sfârșit Fîrat pleacă, nu bagă de seamă că la câțiva metri mai încolo Babur era în mașină așteptând. Ajuns acasă mafiotul face o criză de nervi apoi vine medicul și-i face o injecție cu un calmant.

Mai încolo Sermet află că mama Galinei a ieșit din închisoare dar a fugit și i-a lăsat lui copila pe cap. El, neștiind ce să facă, o aduce la Deniz și apoi pleacă s-o caute pe bunica ei din Rusia. Episodul se termină cum Deniz vede că Fîrat o tot sună pe Narin și apoi, pentru că ea nu-i răspunde, îi trimite un mesaj ...

În trecut amintirile eroinei se deapănă din nou. Mehmet se îndrăgostise de o prostituată de bordel și într-o seară vine fratele ei, o omoară apoi îl împușcă în picior pe el. Astfel, nu va fi prezent pe teren o vreme, dar problemele imediate le reprezintă plata spitalizării și a operației, pentru că clubul de fotbal nu poate plăti așa ceva având în vedere locul în care s-a petrecut drama. Narin își face din nou probleme că toate oalele se vor sparge în capul ei și că Recep o va bate din nou. Din fericire, antrenorul nu se supără foarte tare și Recep va sărbători cu cumnatul lui, Erdogan, până dimineața. La ușa rezervei unde se află Mehmet, așteaptă Narin, dar apar și Babur cu Fîrat. Babur o urmărește mereu pe fată și observă că ea se întâlnește des cu Fîrat, ba chiar ajung să se sărute pe malul Bosforului. Atunci, de nervi, vandalizează mașina lui Fîrat spărgându-i toate parbrizele. Cu o altă ocazie, când cei doi rămân la Fîrat acasă ca să-i gătească bunătăți, Babur îi vede fericiți și de ciudă dă foc la niște obiecte în fața intrării apoi sparge un geam. Dar marea problemă abia urmează să vină. Medicii îi spun lui Mehmet că va rămâne șchiop și că nu va mai putea juca fotbal.


Urmează: Iertare episodul 4
Pentru alte episoade accesați pagina Stele tv.

sursa foto: capturi video de pe youtube






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.