duminică, 1 noiembrie 2015

Furtuna pe Bosfor rezumat episodul 9





Furtuna pe Bosfor rezumat episodul 9 pulbere de stele
Cihan îl găsește într-un club pe Oktal, cel carea publicat articolul cu poza dată de Alper și îl ia la bătaie, apoi îl amenință cu darea în judecată. În aceeași zi articolul dispare de pe internet. Dilara și Hazal merg din nou la cumpărături iar când ajung acasă, o găsesc pe Gulseren acolo, care le aștepta. Hazal nu vrea să meargă cu ea și se poartă urât, fiind foarte dură și nepăsătoare. În contrapartidă, și Dilara pățește aproape același lucru cu Cansu, care se întristează când vede că mama ei iar a fost la shopping cu Hazal și vrea să se închidă în dormitor, dar Dilara vine peste ea să încerce să îndrepte situația, însă Cansu doar îi tot repetă să iasă afară din cameră.

Seara, Gulseren rămâne la Derya iar Cihan o sună pe aceasta să afle noutățile, după care vrea s-o convingă, fără succes, însă, pe Dilara s-o trimită acasă pe Hazal. Rahmi se plânge Dilarei că are nevoie de o sumă mare de bani pentru că este dator unui afacerist rus, și că nimeni nu-l ajută. Atunci Dilara îi propune să revină acasă și îi ia cu mașina aducându-l din nou la vilă. n acest timp Cihan vrea s-o facă pe Hazal să înțeleagă că deocamdată este bine să se întoarcă acasă la Gulseren, dar fata începe să plângă și când Dilara apare în sufragerie, ea se refugiază în brațele ei.

Furtuna pe Bosfor rezumat episodul 9 pulbere de stele
După ce Hazal merge în camera ei, Dilara și Cihan discută despre divorț, iar Dilara face așa cum a sfătuit-o Rahmi: adică îi spune lui Cihan că Ozan fiind major nu se pune problema cu cine va sta, dar pe fete le va lua ea, astfel că el va putea să trăiască liniștit alături de Gulseren. Cihan doar se uită amenințător la Dilara apoi iese din încăpere. Când Ozan o vede pe Hazal la masă, se enervează și o provoacă pe maică-sa să spună că Cihan este cu Gulseren. Atunci, el o întreabă pe Cansu unde stă Gulseren și merge acolo, ajungând exact când ea, rămasă în stradă din cauza lui Keriman care n-o mai primește acasă, stătea de vorbă cu Cihan spunându-și păsul. Ozan, deja nervos de acasă, se inflamează și mai mult și face scandal în stradă umilind-o pe Gulseren pe nedrept. După ce Cihan reușește să-l facă să tacă, deși prea târziu, Ozan pleacă și este bătut de doi derbedei la un pasaj de metrou.

A doua zi un alt articol într-un ziar de scandal pune gaz pe foc: articolul spune despre schimbul de bebeluși făcut din greșeală acum 15 ani. Solmaz îi aduce personal Dilarei ziarul. De data asta cu toții au de suferit consecințe de pe urma scandalului de presă. Hazal este încolțită de colegi, Cansu e asaltată de reporteri, Dilara simte că-i fuge pământul de sub picioare.

Furtuna pe Bosfor rezumat episodul 9 pulbere de stele
Keriman merge la bancă și face rost de banii ceruți de Ozkan pe care imediat îi dă așa zisului avocat al acestuia, după care înțelege că de fapt, a fost păcălită, abia după aceea cunoscându-l pe adevăratul avocat al fratelui ei. O televiziune obține acceptul de a face o emisiune în direct acasă la Cihan, cu cele două familii Gulpînar și Gurpînar. Din scenă deocamdată lipsește Ozan, care atunci când vine acasă face scandal că amanta tatălui său nu are ce căuta în casa aceea, fără să țină cont că emisiunea a început. Cihan se agită să fie întreruptă transmisia și iese afară la carul tv parcat în fața vilei lor.

Gulseren, tăcută, iese din casă. Rahmi vorbește la telefon cu afaceristul rus, Ozan se plimbă nervos pe stradă, iar Cihan și Dilara se ceartă când servitoarea le aduce un bilet de la Cansu care consideră că este mai bine pentru toată lumea ca ea să iasă din viața lor...


sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial 
 vă rog accesați pagina Stele tv






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.