joi, 21 ianuarie 2016

Feriha Drumul lui Emir episodul 72 rezumat





Feriha Drumul lui Emir episodul 72 rezumat
Emir se întoarce la apartamentul nr. 10 şi este văzut de Zulal care se bucură să-l aibă din nou aproape. Rîza vine să colecteze gunoiul şi Emir îl invită înăuntru, spunându-i că va sta de vorbă cu Omer ca să nu-l mai duşmănească. Seher o sună pe Aysun când află că Emir s-a întors însă aceasta nu-i răspunde imediat ci a doua zi, dar după ce află, mirată, că fiul ei este din nou la vechea adresă, se şi îndreaptă către Etiler. Acolo Zulal o determină să nu se mai certe cu familia Yilmaz pentru că tot ea va fi aceea care ar avea de suferit. Mai târziu Rîza o trimite pe Zulal cu ceva de mâncare la Emir şi-i dă cheia de la apartament spunându-i să facă şi ceva curăţenie. Dar după câteva minute Emir vine acasă, vede mâncarea şi o găseşte pe Zulal la dulapul de haine. Ea îi explică de ce a venit şi cine a trimis-o, dar Emir o dă afară din casă şi îi pune în vedere să nu mai între când vrea ea acolo. Zulal se enervează şi înainte de a ieşi îşi lasă pe jos o brăţară. Ulterior Emir o găsește și i-o dă înapoi cerându-și scuze pentru felul în care s-a purtat.

Yavuz vrea să deschidă un nou club profitând de experiența lui Unal, dar îşi bate joc de acesta de când a devenit angajatul lui iar Sarrafoglu îşi promite să-l facă să plătească. Într-o zi Unal se oprește la un telefon public şi îl denunţă la poliţie pe Yavuz, în mod anonim, în legătură cu anumite fraude care se petrec în cazinoul lui. Yavuz îl bănuieşte de prima dată, dar Unal nu recunoaşte nimic, spunându-i că nu se putea coborî în asemenea hal, că oricum, știa că dacă face așa ceva el va fi primul suspect de pe listă. Însă, pe de altă parte, Can, care preluase denunţul telefonic, află numărul de la care s-a sunat şi apoi urmăreşte pe camerele de supraveghere stradale imaginile înregistrate până când îşi aminteşte că omul care l-a denunţat pe Yavuz este tatăl lui Emir.

Între Koray şi Gulsum apar din nou discuţii pentru că ea nu doreşte o bonă pentru Khan. Însă Koray o lasă pe Pînar să stea cu băiatul lui pentru că ea are nevoie de acest job şi pentru că s-a obişnuit copilul cu ea. Ba mai mult, auzind-o pe Pînar că discută la telefon cu proprietarul apartamentului închiriat în care locuieşte şi acesta vrea s-o dea afară, Koray îi propune să stea la ei câteva zile. Gulsum e disperată că Pînar seamănă cu Hande şi se plânge maică-sii că ea niciodată n-a semănat cu femeia pe care o iubeşte Koray.

Emir și fratele lui vitreg, Can se împacă. Sora vitregă a Larei vine la ea şi îi lasă o copie a testului ADN care dovedeşte că ea este fiica tatălui Larei, apoi îi lasă numărul de telefon spunând că ea nu va mai insista ca să i se închidă telefonul în nas. Dacă Lara dorește, o să ia legătura cu ea. Cansu este manipulată de Haldun în direcţia dorită de Sanem și după o perioadă în care se distanțează de ea, Haldun o sună și îi propune o întâlnire, la deschiderea noului club al lui Yavuz. Cansu este foarte bucuroasă că are un prieten bărbat și îi cere Larei s-o îmbrace cu ce știe ea mai frumos pentru evenimentul respectiv. Can şi Selim află întâmplător unde stă Emir acum, iar Can văzându-l când venea acasă, îi spune că are ceva important de discutat cu el, pentru că vrea să-l informeze despre denunțul făcut de tatăl lui și să afle de ce Unal a făcut asta.









Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.