marți, 19 ianuarie 2016

Bahar-viata furata, episoadele 25, 26, 27, 28, 29, 30





Bahar-viata furata, episodul 25

Bahar-viata furata, episoadele 25, 26, 27, 28, 29, 30
Politia vine la usa lui Ilyas si Nuran. Sakine este infricosata. E gata-gata sa faca un atac de panica si mai are putin pana sa recunoasca tot ce au facut. De data asta chiar au impresia ca au ajuns la capatul drumului. Ilyas este arestat si i se pun catusele. Bahar simte ca o ia razna si ca nu are nici o speranta. Efsun, care i-a vazut pe Ates si pe Bahar impreuna este plina de manie. Inca odata dorinta de a-i vedea despartiti este mai puternica decat orice altceva. Hasret si Mehmet Emir vazand-o devastata si furioasa, decid ca e vremea sa actioneze. Nuran, care nu stie ca Necati traieste, se duce pe urmele aurului. Dar acest drum periculos este plin de niste obstacole la care ea nu s-a gandit niciodata.

Bahar-viata furata, episodul 26

Ates nu-si poate imagina viata fara Bahar si o asteapta sa se hotarasca. Ea e singura impotriva tuturor si e de partea lui Ates. Cum durerea trecutului se mai estompeaza pentru Nuran si Sakine, intoarcerea lui Necati se dovedeste a fi un cosmar. Insa in acest moment nimeni nu stie in ce se va transforma viata fiecaruia. La conacul Atahan intrigile continua. Hulya face planuri cum sa-si salveze casnicia, dar ceea ce face ea are efectul invers decat cel scontat si asta ii apropie pe Hasret si Mehmet Emir. Efsun face un joc impotriva lui Ates si Bahar care va da totul peste cap. Dupa aceea, nimic nu va mai fi ca inainte.

Bahar-viata furata, episodul 27

Efsun este foarte atenta la ceea ce face Bahar desi pana acum n-a reusit sa puna mana pe Ates. Efsun joaca o carte importanta: il incolteste pe Ates cu minciuna ca ar fi insarcinata cu el ca sa-l oblige s-o ia de nevasta. Dar de data asta Ates nu mai vrea s-o piarda pe Bahar si va face tot posibilul sa demonstreze ca Efsun minte. Bahar, care nu mai vrea sa-si aminteasca de durerea trecutului, ia o decizie importanta care ii da un sens nou vietii. Mehmet Emir si Hasret se mira sa auda ca vor avea un nepot. Problema lui Hasret este ura pe care o are contra Hulyei. Nuran continua sa se foloseasca de Bahar pentru ca Efsun sa aiba viata pe care si-a dorit-o intotdeauna.

Bahar-viata furata, episodul 28

Ates este tulburat auzind ca Bahar s-a hotarat sa plece la Ankara. Hulya a obosit datorita tensiunilor cu Mehmet Emir si Hasret. Cand se asteapta mai putin, Mehmet Emir ii da o raza de speranta. Nuran si Efsun vor sa profite de absenta lui Bahar si organizeaza o petrecere de logodna, dar lucrurile nu se deruleaza asa cum era de asteptat. Ates are de gand sa le faca sa plateasca inzecit. Insa cel care va plati cel mai scump este Ilyas. Bahar este constienta ca daca ramane in oras ii va fi greu. Nu are incotro si alege o noua cale pentru a putea sa mearga mai departe.

Bahar-viata furata, episodul 29

Ilyias este devastat cand Bahar paraseste Istanbulul si ii intoarce spatele definitiv lui Nuran. Pe masura ce starea lui de sanatate se deterioreaza, Nuran nu are altceva de facut decat s-o convinga pe Bahar sa vina inapoi. Cand Efsun afla ca Necati traieste, este inmarmurita si nu stie ce sa faca. Vrea s-o/sa-l protejeze pe Secil dar acest fapt ar putea declansa relevarea unor secrete. Cand Ates afla de jocurile lui Efsun, este hotarat s-o faca sa plateasca totul in cel mai dureros mod. Toate sperantele de azi ale personajelor li se vor intoarce ca dezavantaje.

Bahar-viata furata, episodul 30

Efsun are parte de o atitudine dura din partea lui Ates dar si de furia lui Bahar. Minciuna cu sarcina lui Efsun iese la iveala. Bahar nu mai poate sa taca si spune tot ceea ce stie. Raspunsul lui Mehmet Emir este incredibil de dur. Hulya, care de mult astepta ocazia, nu pierde nici ea momentul pentru a se razbuna. Usa casei Atahan se va inchide atat pentru Efsun cat si pentru Nuran. Efsun afla ca Ates a aflat totul de la Secil. Ates incearca s-o ajute pe Bahar sa depaseasca socul momentului si ii pregateste o surpriza. De acum inainte nimeni nu se va mai baga intre ei doi.









46 de comentarii:

  1. Rezumate.....prea rezumate....le-ai tuns cu masina de tuns iarba?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, cam asa ceva. Rezumatele lungi sunt pe alte site-uri, n-are rost sa le public si eu ca sa fiu acuzata ca fac spam...

      Ștergere
    2. Dar si astea le-ai copiat si nu ai scris nicaieri.Am citit rezumate indentice cu astea pe alte site-uri!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      Ștergere
    3. SI pe mai care le-am copiat, stimate user, dupa parerea dumitale? Inainte de a arunca cu noroi, cauta in memoria cache a site-urilor de unde zici ca am copiat materialele, sa vezi daca ele existau acolo inainte sa le public eu pe blogul meu.

      Sunt traduse de pe un site turcesc care are sectiune in limba engleza. De aceea celelalte, de la inceputul serialului, nu le am, pentru ca nu au versiune engleza pe site-ul respectiv.

      Ștergere
  2. Rezumatele traduse originale sunt pe http://baharviatafurata.blogspot.com
    Rezumatele nu vor mai fi postate in avans deoarece sunt foarte multe site-uri care le copiaza si reposteaza sau le reproduce sub o alta forma. Nu exista rezumate la serialul "O Hayat Benim" in limba engleza.Dati exemple.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ba exista, curajosule anonim, care vrei sa-ti faci doar reclama gratuita pe blogul meu. Tot de acolo le-ai luat si tu si stii prea bine aceasta. Si poti sa intrerupi postarile dumitale, eu pot in 2-3 zile sa postez toate rezumatele pana la numarul 75 (deocamdata), in forma de mai sus.

      Ștergere
  3. Răspunsuri
    1. Poftim dovada ca nu mananc dulciuri turcesti si nici nu beau apa. Daca am spus ca le traduc, pai le traduc. Imi pare rau ca seamana rezumatele mele cu ale tale, e normal din moment ce sursa e aceeasi.

      http://1.bp.blogspot.com/-CUSBt-YQ9VA/VqEqOuV5gcI/AAAAAAAAWP4/_TamyAi1eHY/s320/folder_bahar.jpg

      Ai dosarul de pe desktopul meu cu print-sceenurile rezumatelor in engleza. 25 e marit ca sa vezi la proprietati data la care le-am decupat, adica 11 ianuarie anul asta. 76 si 77 le-am facut printscreen azi.

      Ștergere
    2. Ca sa vezi poza in marimea ei normala, copiaza linkul si apoi lipeste-l in browser. Daca dai direct din comentariu sa se deschida linkul, apare prea mica.

      Ștergere
    3. Multumesc mult pentru rezumate ,serialul este f.bun nu mai am rabdare sa apara episodul unde Bahar afla ca este fiica lui Mehmet Emir.

      Ștergere
    4. Cu drag!

      ==========================

      https://picasaweb.google.com/lh/photo/a1qhQzWpdBMe4R63_g-_6w0YQqKtQNNwKpL7DBKNjYQ?feat=directlink

      alt link sper sa mearga, celalalt nu-mi arata poza la marimea ei normala, totusi.

      Ștergere
    5. cate epis sunt? Am inteles ca 77 si dupa ce se intapla ? Ca nu este finalul? Urmeaza la anu?

      Ștergere
    6. Urmeaza episodul 78, este deja un trailer pe youtube. Deci nu s-a terminat serialul.

      Ștergere
    7. Daca va uitati pe youtube serialul in limba turca este pana la ep 85

      Ștergere
  4. Stiti la fel de bine ca si mine ca a traduce din limba turca nu este chiar asa usor,cit despre acel coment pe site-ul dumneavoastra nu a fost postat cu scopul de a face publicitate, doar pentru o simpla informare.Acea adresa nu se poate numi link deoarece nu face trimitere catre adresa respectiva.In scop de publicitate puteam folosi Nume/Adresa Url .Chiar va rog sa scoateti adresa din coment sau stergerea lui. Succes in continuare

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Este adevarat, de aceea eu nu mai traduc din turceste, pentru ca Google translate da traducerea aiurea si se poate gresi usor sensul frazei.

      Este link, chiar daca nu e accesabil, google il indexeaza ca link. Nu-i bai, nu sterg comentariul.

      O sa caut sa personalizez cat pot de mult rezumatele mele, amandoi stim ca nu e bine pt nici unul dintre noi sa avem postari cu continut foarte asemanator.
      Mult succes si tie!

      Ștergere
  5. Cel mai bun serial ❤ mulțumiiim de rezumat Oana :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da? e asa de bun? :) atunci imi pare rau ca nu-l pot urmari seara de seara..

      Cu drag! :-f

      Ștergere
  6. Oana esti o dulce si o scumpa !Iti multumesc ca pina la urma ai reusit sa ne faci un scurt rezumat al episoadelor. Asa cum povestesti TU, nimeni nu povesteste !
    Chiar daca am vrut sa vad ce urmeaza si am citit alte rezumate, nu mi-au placut si nu le-am mai citit...
    Asa ca inca o data iti multumesc ca existi !
    Singurul lucru pe care nu l-am inteles este Necati..cine este ?Este scris pe undeva si eu nu am citit ?
    Te tzuc cu drag !
    Multumesc mult...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sidy, si eu iti multumesc tare mult! Daca vine de la tine, (parerea) e mai credibila si stiu ca intr-adevar nu muncesc degeaba la acest blog.

      Din pacate nu stiu sa-ti spun cine o fi Necati, eu nu urmaresc serialul, l-am pierdut pe drum si acum, cand as avea timp, ar trebui sa stau sa-l vad de la inceput iar asta cere timp. Eu rezumatele le-am tradus de pe un site turcesc izleciyplatformu (asa ceva), si iti dai seama ca daca acolo scrie Necati, la fel am scris si eu. Dar nu contest ca pot fi greseli acolo, am mai vazut, rareori, dar am mai vazut.

      Te pup si eu cu drag! :-f

      Ștergere
    2. Mutumesc mult Oana...dar poate ma ajuta ceilati cititori, daca ii rog frumos !

      Ștergere
  7. Oana ce se întâmplă în episodul 77

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Din pacate nu stiu in acest moment. Rezumatul pe scurt mentioneaza personajul Kenan, o iubire din trecut a Hulyei care reapare, apoi zice cas Ates este cu inima franta - banuiesc ca are loc o separare de Bahar. Ilyas cred ca e deja mort, pentru ca un alt personaj, o femeie, zice ca incearca sa-si dea seama ce voia el sa spuna despre Efsun la un moment dat. (ma gandesc ca daca era in viata, il putea intreba direct...)

      Ștergere
  8. Am 12 ani si ma uit la acest serial! Mereu am intrat pe acest site chiar si cand a fost TRADAREA, DILA etc... Super! Faceti o treaba super

    RăspundețiȘtergere
  9. Buna :) Am o intrebare: Dar cine este Necati?

    RăspundețiȘtergere
  10. incercati pe poate poate http://www.fox.com.tr

    RăspundețiȘtergere
  11. Ates este distrus pt ca ii moare baietelul( o fosta iubita a aparut subit cu un copil, rezultat din relatia pe care o avusese cu Ates in urma cu 6 ani). Acel Kenan vrea sa se razbune, rapeste copilul si dintr-un accident acesta moare...Ilyas, apropo, traieste si in ep 79 :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iar pt doritori, e mai simplu sa urmariti fiecare episod pe youtube, cu o simpla cautare, iar duminica seara, direct pe postul turcesc care il transmite, FOX.

      Ștergere
  12. hei in ce episod se afla ca bahar e fata lui mehmet emir

    RăspundețiȘtergere
  13. Necati este soferul lui Mehmet

    RăspundețiȘtergere
  14. Acesta este primu meu serial vizionat de la primu episod si este chiar superb eu sunt luptator de mma si e ciudat zic ..:)))

    RăspundețiȘtergere
  15. multe ser06iale turcesti mi/au placut.,dar bahar e nemaipomenit vasileramboaca06.02.2016

    RăspundețiȘtergere
  16. Necatii este fostul sofer a lui mahmed emir

    RăspundețiȘtergere
  17. in ce episod se afla ca Bahar este fata lui Mehmet?

    RăspundețiȘtergere
  18. Imi spune si mie cineva va rog al cui este copilasul care moare in episodul 79? Va rog frumos

    RăspundețiȘtergere
  19. cum faci rezumatele daca nici nu au aparut episoadele respective 29 si 30...?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. dau in carti.... :D

      si ce daca la noi n-au aparut? la turci a aparut si episodul 80, sunt multe surse de unde se pot face rost de rezumate mai lungi sau mai scurte, insa la acest serial, doar rezumate scurte am gasit. In engleza.

      Ștergere
  20. 22 februarie 2016 Victioan
    Ce se intampla cu serialul Bahar?S-a suspendat?Astazi-Luni 22 febr. ar fi trebuit sa fie la ora 20.Nu mai este de luni pana Vineri?Se intercaleaza cu Furtuna pe Bosfor?Unde este anuntat? Casa stim sa ne programam timpul

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In programul tv de pe siteul Kanal D scrie ca Bahar se da de miercurea pana vinerea. Incepanad cu aceasta saptamana.

      Ștergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.