marți, 26 ianuarie 2016

Furtuna pe Bosfor rezumat episodul 25







Furtuna pe Bosfor rezumat episodul 25
Cansu intră în restaurant şi rămâne cu Gulseren la masă, în timp ce chelnerul îşi cere scuze. Solmaz şi Melek se ridică, ultima bodogănind că ea nu poate să stea în acelaşi restaurant cu amanta cu Gurpinar, iar Cansu auzind-o se bagă în vorbă şi îşi apară mama de jignirile ei. Până la urmă şi Gulseren cu Cansu pleacă acasă, Cihan află totul şi vine la vilă, dar Gulseren de data asta e foarte hotărâtă să plece. Îşi face în grabă bagajele şi abia abţinându-se să nu plângă, pleacă, condusă de cei doi. Înainte de a ieşi din casă, Cansu este sunată de Seyda care îi spune să deschidă televizorul, unde se dă pe post o înregistrare în care apar Cihan şi Gulseren, spunându-se că această femeie este în spatele divorţului dintre Dilara şi Cihan şi că cei doi locuiesc acum împreună. La vila Gurpinar, Rahmi şi Dilara se ceartă cu Ozan şi ea dă vina pe reporteri că l-au urmărit pe Cihan şi au dat pe post povestea, amândoi minţindu-l pe Ozan că nu sunt vinovaţi şi n-au legătură cu cele de la televizor.

Furtuna pe Bosfor rezumat episodul 25
Fatih, soţul lui Melek, o îndeamnă pe aceasta să-şi ceară scuze de la Gulseren pentru că ceea ce a făcut ea nu se face şi după ceva timp merg amândoi la vilă, unde nu-i găsesc decât pe Cihan cu Cansu. Gulseren se duce la Derya şi împreună găsesc o soluţie pentru locuit. A doua zi Derya o ajută pe prietena ei să-şi organizeze noua locuinţă şi să facă curat. Laptopul lui Ozan are o defecţiune şi atunci el cere voie de la Rahmi să folosească calculatorul lui. Astfel, Ozan dă peste înregistrarea cu Cihan şi Alev. Nervos, Ozan îi cere socoteală că ce înseamnă asta şi ia laptopul ducând-se la Cihan să-i arate ce şi cum. În acest timp, Suat, omul pus de Rahmi să supravegheze vila, îl informează pe bătrân că Gulseren s-a mutat de acolo.

Ozkan se duce din nou la Candan să mai vadă ce şanse are s-o recupereze pe Cansu, dar avocata îi spune că face greşeli prea mari şi şansele lui se diminuează. Însă pe de altă parte, cele apărute la televizor pot atârnă greu în balanţă şi Cansu probabil nu va fi încredinţată mamei ei. Ozkan se enervează când aude iar de povestea dintre Gulseren şi Cihan dar se bucură dacă prin asta Cansu i-ar putea fi dată lui. Rahmi şi Cihan au o discuţie în birou la firmă iar Cihan îi aminteşte tatălui său de întâmplări mai vechi, de faptul că la moartea soţiei lui nici măcar nu s-a prezentat la înmormântare şi că în atâţia ani, caracterul său a rămas acelaşi. Rahmi îi explică despre cele pe care le ştie Cihan că n-au fost în totalitate aşa, că avea o amantă şi a vrut să-i cumpere o casă şi să-i ofere stabilitate financiară pentru că nu erau căsătoriţi şi de aceea a pierdut afacerea cu restaurantul, pentru că ea l-a excrocat de bani şi dusă a fost, că aşa sunt valurile tinereţii, că pe atunci era tânăr şi nu gândea limpede. Dar în acelaşi timp, acum ar vrea foarte mult ca Cihan să nu repete aceeaşi greşeală pe care a făcut-o el, Rahmi, la tinereţe.

Osman încearcă să dea de Keriman şi să mai facă rost de ceva bani de la ea, dar Keriman găseşte mereu portiţe de scăpare şi nu îi răspunde la telefon. Însă când Osman o aşteaptă să iasă din bloc, Keriman nu are încotro dar minte că i s-a stricat telefonul. Atunci Osman îi propune să-i cumpere el unul nou, şi împreună cu matahala blondă, merg la magazin. După aceea Keriman îl trimite pe Osman la atelier, la Ozkan.

Furtuna pe Bosfor rezumat episodul 25
Cansu ajunge şi ea cu bagajele la noul apartament închiriat de Gulseren şi cu toate că acesta nu e nici pe departe precum vila pe care au părăsit-o, cele două sunt fericite că sunt împreună. Dilara se întâlneşte cu Candan la un restaurant şi au o discuţie tranşantă despre prietenia lor care a ajuns într-un impas. Candan îi spune că n-a fost niciodată prietenie adevărată pentru că ea, Dilara, mereu s-a simţit mai importantă şi mai presus de alţii, inclusiv de Candan. Dilara îi cere avocatei să nu-l mai reprezinte pe Ozkan pentru că va pierde procesul. Solmaz, de după un perete, ascultă totul apoi îi relatează conversaţia lui Alper, bucurându-se de necazul Dilarei.

Hazal din nou îşi aduce două prietene acasă fără să ceară permisiunea şi îi iese în cale Semei astfel încât ea scapă o farfurie pe jos. Hazal ţipă ca de obicei şi o face proastă, dar Sema nu se mai poate stăpâni şi îi dă replica. Dilara intră în casă şi auzind discuţia, vine să vadă despre ce este vorba. Sema spune că nu mai poate sta în această casă. Fetele pleacă, Dilara o ia deoparte pe Hazal şi o obligă să-i ceară iertare Semei. Hazal de nevoie face asta, nervoasă la culme că trebuie să se plece în faţa unei servitoare.

Furtuna pe Bosfor rezumat episodul 25
La vila Gurpinar se discută din nou despre procesul lui Ozkan şi custodia lui Cansu. Fata află de la Dilara despre ceea ce doreşte tatăl ei natural şi surprinsă, merge la el la atelier ca să-i spună că ea nu vrea să stea cu el şi să fie luată de lângă tatăl ei, Cihan, şi îi pune în vedere să n-o mai caute. În ziua următoare Candan îi aduce pe Ozkan şi pe o prietenă de-a ei la un fotograf să facă poze împreună ca şi cum ar fi căsătoriţi, ca să poată influenţa şi mai mult procesul în favoarea lui, apoi le dă verighete să le poarte şi să se prefacă a fi un cuplu o vreme, pentru că se aşteaptă ca Yildirim să le dea de furcă. Ozkan vine cu un tablouaş acasă şi îl pune la vedere în sufragerie. În acest timp Cansu se duce la patiserie dar nu ştie că este urmărită de trei zdrahoni tocmiţi de Ozkan, care apoi intră înăuntru şi încep să spargă totul şi să dea mesele şi scaunele peste cap. Ca din întâmplare Ozkan era prin zonă şi vine să-i pună la punct pe "derbedei", spunându-i lui Cansu că o iubeşte mai mult decât poate ea să-şi dea seama. Apoi Ozkan pleacă la service, dar şi Cansu se ia după el. Când ajunge acolo, el scoate banii aşa cum s-a înţeles cu "derbedeii" ca să-i plătească pentru treaba făcută, dar Cansu vede totul şi înţelege ce a făcut tatăl ei. Ozkan, atenţionat de amicul său mecanic, o vede pe Cansu şi rămâne înmărmurit ...


sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial 
 vă rog accesați pagina Stele tv








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.