luni, 8 februarie 2016

Furtuna pe Bosfor rezumat episodul 26





acest episod va fi difuzat pe 23 februarie la Kanal D


Furtuna pe Bosfor rezumat episodul 26
Cansu vede că Ozkan îi plăteşte pe cei doi amici care au venit să devasteze patiseria, iar el încearcă disperat să-i explice cum stau lucrurile, că el ar fi vrut să-l vadă ca pe un erou şi de aceea a făcut asta, dar fata şi-a pierdut încrederea în el şi nu vrea să-l asculte. În acest timp la vilă Rahmi discută cu Dilara despre noile jocuri pe care intenţionează să le facă pentru Cihan, apoi bătrânul se întâlneşte cu un tip care urmează să-i trimită flori lui Gulseren şi să se prefacă în aşa fel încât Cihan să creadă că Gulseren are pe altcineva. Gulseren nu-i spune acestuia despre incidentul cu Ozkan, crezând că poliţia va rezolva totul, dar Cihan află de la Cansu şi se arată îngrijorat, pentru că el ştie ce trebuie făcut. Chiar în timp ce Gulseren şi Cihan stau de vorbă, un curier vine cu florile şi un bilet pe care scrie "te aştept". Gulseren crede că este de la Ozkan.

Ozkan, supărat, merge cu Engin la birtul din cartier, dar se îmbată şi face gălăgie fiind cât pe ce să se bată. Patronul şi prietenii săi îl dau afară imediat, iar Engin îi aminteşte că dacă o vrea pe Cansu, nu trebuie să se bage în bucluc. Ozkan, beat fiind, se duce într-o piaţetă, îşi toarnă o sticlă de benzină în cap şi ameninţă să-şi dea foc dacă nu o obţine pe Cansu. Lumea se adună ca la circ, este chemată şi Keriman, iar un poliţist se duce acasă la Gulseren să-i spună ce se petrece. Ozkan scapără bricheta şi arde cu vălvătaie, lumea aruncă cu haine peste el, apoi imediat vine o ambulanţă. A doua zi Candan îl ceartă foarte dur pentru că dacă mai continuă să facă asemenea gesturi, o va pierde fără doar şi poate pe Cansu.

Furtuna pe Bosfor rezumat episodul 26
Osman dă o probă ca grădinar la Dilara în casă, la recomandarea lui Emine. Rahmi îi ia un interviu de angajare şi după aceea Osman urmează să vină să lucreze 4 zile pe săptămână. Gulseren o angajează pe Nezahat în patiserie ca voluntară, apoi o plăteşte, deşi Derya are îndoieli că femeia a venit cu gânduri curate în patiseria lor. Hazal şi cu Rahmi stau pe terasă la un suc şi pentru că Hazal se poartă din nou urât cu Sema, începe cearta, apoi se alunecă la ameninţări directe. Hazal nu are cu ce să-l ameninţe pe bătrân, dar el îi spune că o s-o facă să înfunde puşcăria. Ozkan se mută de la Keriman la un nou apartament, pus la dispoziţie de către Candan, unde va locui şi Tuba, "soţia" lui Ozkan. Yildîrîm nu este sigur că va câstiga procesul în care îl apără pe Ozan, legat de seara în care a făcut accidentul de maşină. Individul tocmit de Rahmi s-o curteze pe Gulseren o sună, dar îi răspunde Cansu, apoi el închide brusc, după care îl informează pe Rahmi că Cihan a venit la Gulseren.

Furtuna pe Bosfor rezumat episodul 26
Rahmi vrea s-o manipuleze pe Hazal şi îi bagă în cap că Gulseren urmăreşte să se mărite cu Cihan ca să vină la vilă să locuiască împreună cu Cansu şi să le alunge pe ea şi pe Dilara să-şi caute o altă casă. Hazal îl crede pe bătrân, care se va folosi de ea cerându-i să mintă faţă de Cihan că Gulseren are un alt iubit. Hazal se duce la patiserie la Gulseren să o vadă, minţind-o că Cihan nu-i dă voie s-o viziteze. Gulseren îi spune că ea nu vrea s-o ia de la Dilara, pentru că vrea ca ea să poată merge la o şcoală bună şi să aibă parte de confortul din vila Gurpinar. În timp ce Gulseren trebăluieşte pe după tejghea, Hazal reuşeşte să-şi trimită un sms ei însăşi de pe telefonul lui Gulseren. Când ajunge acasă, Hazal izbucneşte în plâns pentru că n-ar vrea să-i facă rău lui Gulseren, dar îi dă telefonul lui Rahmi, care vede mesajul. Keriman se întâlneşte cu Osman pe stradă şi merg împreună într-un magazin de poşete unde ea ar vrea să-l determine pe Osman să-i cumpere o poşetă scumpă. El găseşte o stratagemă şi nu mai cumpără poşeta, dar Keriman îşi da seama că intenţionat face asta supărându-se pe el. Mai târziu Osman apare la uşă cu o bluză, cadou de împăcare.

Furtuna pe Bosfor rezumat episodul 26
Candan ar prelua cazul lui Alper, dar îi pune în vedere să facă un test ADN ca să dovedească faptul că el şi Dilara sunt fraţi, altfel nu acceptă cazul. Yildîrîm la spune celor doi soţi că procesul de divorţ afectează custodia lui Cansu, iar Dilara se bucură crezând că Cihan va renunţa şi va veni să locuiască din nou la vilă. Hazal se duce la Cihan să-l roage să nu-i mai ceară s-o sune pe Gulseren pentru că nu vrea s-o mai vadă. Taică-sau se enervează şi o atenţionează că şi Gulseren este mama ei, dar Hazal îl minte, aşa cum i-a zis Rahmi, că ar fi văzut-o ţinându-se de mână cu un bărbat şi arătau ca doi îndrăgostiţi. Cihan o pune pe Hazal faţă în faţă cu Gulseren care rămâne uimită să audă aşa ceva, apoi fata scoate telefonul mobil şi arată sms-ul în care chipurile Gulseren i-ar cere lui Hazal să nu mai spună la nimeni ce a văzut, menţionând că el şi acel prezumtiv bărbat sunt doar prieteni. Gulseren îi da o palmă lui Hazal şi îi spune că nu este fiica ei, apoi se roțăiește la Cihan să iasă din viaţă ei dacă crede minciunile astea. Apoi Hazal, plângând, recunoaşte că Rahmi este acela care a pus-o să mintă şi să mistifice sms-ul, fiind ameninţată că o trimite la centrul de detenţie pentru tineri (şcoală de corecţie). Cihan se duce nervos la Rahmi şi când îl întreabă cum de se poate folosi de Hazal ca s-o defăimeze pe Gulseren, bătrânul, care se află în grădina vilei, cade jos făcând un atac de cord ...


sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial 
 vă rog accesați pagina Stele tv








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.