vineri, 19 februarie 2016

Furtuna pe Bosfor rezumat episodul 27








Furtuna pe Bosfor rezumat episodul 27
Rahmi se preface că are un atac de inimă, dar a doua zi va fi eliberat din spital. Hazal este foarte agitată şi speriată că Dilara va afla despre incendiul provocat de ea la grajduri şi îi cere ajutorul lui Gulseren. O roagă s-o lase să stea la ea, dar nu-i spune pentru ce şi se poartă ciudat. Gulseren o pune pe Cansu să încerce să afle care este cauza stării lui Hazal şi începe prin a discuta cu ea despre relaţia ei cu Gulseren şi felul în care o percepe, apoi o asigură că nici Gulseren şi nici Dilara nu vor renunţa la ea pentru că este fiica lor, pentru fiecare în felul ei. Apoi îi aminteşte că Gulseren a salvat-o cu preţul propriei vieţi, dar lui Hazal nu-i convine să fie amintită această atitudine a mamei ei şi îi cere lui Cansu să tacă.

A două zi Cihan o aduce acasă pe Hazal şi îi cere să-i spună Dilarei totul, pentru că nu e normal să ţină în ea o minciună care s-o macine atât de mult. Hazal spune adevărul printre lacrimi, fiindu-i teamă că Dilara o va trimite înapoi la Gulseren, dar aceasta îi spune doar că ştia despre povestea de la grajduri de la Rahmi. Cihan o întreabă de ce n-a stat de vorbă cu Hazal mai de mult dacă ştia ce a făcut, apoi apare Ozan care ţipă că el nu-şi doreşte aşa o soră şi că ar trebui responsabilizată pentru faptele ei. Atunci Cihan le spune celor de faţă că ultimul joc al lui Rahmi este s-o ameninţe pe Hazal şi să se folosească de ea. După aceea el vorbeşte cu Gulseren ca să-i spună lui Cansu adevărul, pentru că ei nu s-au minţit unii pe ceilalţi până acum.

Osman îşi oferă serviciile de spion în casa Gurpinarilor către Candan şi o primă ocazie se iveşte când Dilara, nervoasă de ceea ce a flat de la Cihan, îl ceartă şi îl alungă pe Rahmi iar el îi spune răspicat că amândoi poarta un război şi că trebuie folosite orice arme ca să câştige şi apoi o avertizează că oricum ea ştia de toate jocurile lui murdare, de ce face acum pe nestiutoarea. Apoi o sfătuieşte să nu se poarte onorabil dacă nu vrea să rămână singură. Osman, de după gardul viu, înregistrează totul cu telefonul mobil. Cihan stă de vorba cu Cansu, dar nu-i spune totul despre Hazal şi ceea ce a făcut ea, ci se referă la mesajul trimis de pe mobilul lui Gulseren. Când ajunge să discute şi cu ea (Gulseren) despre problemele lor, amândoi sunt de acord că trebuie să armonizeze totul cu viaţa copiilor lor, dar că sunt sătui de probleme şi de obstacole.

Furtuna pe Bosfor rezumat episodul 27
Rahmi îl sună pe Cihan că să-i dea fotografiile de familie, acesta vine la el la hotel şi îşi amintesc de Turkan, prietena lui Rahmi din tinereţe, care seamănă cu Gulseren, şi amândoi plâng. Cihan îi propune lui Rahmi să locuiască într-una din reşedinţele lor sau într-un hotel deţinut de ei, iar nu în camera sordidă şi înghesuită unde stă acum, la un hotel foarte ieftin. După aceea Rahmi vorbește despre Deniz, sora lui Cihan, care s-a sinucis pentru că el a forţat-o să se mărite cu un bărbat pe care nu-l iubea, ca să poată el să-şi plătească nişte datorii de la jocurile de noroc. Cihan îi spune că pentru Deniz, el nu-l va ierta niciodată şi că nici pe el nu se va ierta că nu şi-a dat seama de durerea prin care trecea sora lui. După ce pleacă Cihan, Rahmi se duce noaptea în cimitir la mormântul lui Deniz și scoate un pistol pe care-l pune la tâmplă și trage, dar pistolul nu avea gloanțe. 

Candan se duce pe la Tuba şi Ozkan şi le face o poză cu telefonul mobil apoi îi pune să repete joaca de-a familia pentru că în scurt timp are loc o nouă înfăţişare la tribunal. Cansu vrea să ia parte şi ea la proces ca să-i spună în faţă lui Ozkan că nu-l vrea, dar Cihan, ca s-o protejeze, o trimite la o altă sală de judecată. La proces, Candan menţionează că Dilara şi Cihan sunt bogaţi şi o pot creşte şi pe Hazal, dar că din cauza problemelor dintre cei doi Hazal ar fi avut o tentativă de suicid, că familia pe care o are acum Hazal nu reprezintă un model pentru un adolescent pentru că Cihan, care are o relaţie cu Gulseren, implică viaţa lui personală şi femeile din viaţa lui şi în educaţia fetelor, Ozan şi-a înjunghiat un prieten, etc. În scurt timp şedinţa se transformă într-un veritabil duel verbal între Candan, care-l prezintă pe Ozkan într-o lumină foarte pură şi sănătoasă, şi Yildirim care încearcă să-i ţină piept argumentelor avocatei. În final, Yildirim îi sugerează lui Cihan să renunţe la procesul de divorţ, chiar dacă vor mai fi audieri, şi fetele să revină fiecare la vechea ei viaţă, dar să le spună că asta se va întâmpla doar până se încheie procesul. Dilara se bucură auzind această variantă de soluţie din partea lui Yildirim, dar Cihan doreşte să găsească o altă cale. Pe de altă parte, Hazal nu va accepta să revină la vechea ei viaţă alături de Gulseren.

Furtuna pe Bosfor rezumat episodul 27
Hazal o roagă pe Dilara să o trimită în vacanţă în Italia, pentru că s-a săturat să-i mintă pe prietenii ei că merge în străinătate în vacanţe. Dilara se miră de această noutate pentru ea, dar acceptă cererea fetei. Yildirim o sfătuieşte pe Dilara să-l lase pe Cihan în vilă până când se pronunţă decizia judecătorească în cazul divorţului, iar ea răspunde că şi aşa, nu l-a dat afară şi nici după divorţ n-o va face. Osman vrea să se răzbune pe Keriman care s-a folosit de banii lui şi l-a părăsit. Candan îl avertizează din nou pe Ozkan să nu cumva să mai iasă în faţă lui Gulseren sau lui Cansu şi că Dilara şi Cihan se vor uni din nou ca s-o aducă pe Cansu la ei. Când Hazal află despre faptul că va trebui să locuiască din nou cu Gulseren, face o criză de nervi acuzându-şi părinţii biologici că nu o iubesc, că ea este fata lor adevărată şi că o iubesc mai mult pe Cansu, chiar dacă nu e fiica lor, că ea se culcă seară de seară cu gândul că a două zi va trebui să-şi ia lucrurile şi să plece ...



sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial 
 vă rog accesați pagina Stele tv








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.