luni, 22 februarie 2016

Bahar-viata furata episoadele 46, 47, 48, 49, 50 rezumate





Bahar viata furata, episodul 46

Bahar-viata furata episoadele 46, 47, 48, 49, 50 rezumate
Ates, care a acţionat mereu ca să-i aducă pe Atahani în situaţia de a plăti pentru răul făcut, în sfârşit începe să culeagă fructele eforturilor depuse. Edibe este la închisoare, scandalul companiei Atahan a ieşit la iveală şi acum şi-au pierdut credibilitatea în rândul comunităţii. Hulya se simte foarte îndurerată şi vrea să lovească în toţi duşmanii. Dar Ateș încă nu-şi dă seama de sacrificiul pe care îl va avea de făcut ca să se răzbune până la capăt, ci doar atunci când vede că are s-o piardă pe Bahar, care la rândul ei este prinsă între dorinţa de răzbunare şi iubire. Toate visele ei sunt acum spulberate şi nu ştie încă prin ce va avea de trecut, când se va confrunta cu destinul lui Yusuf. Bahar va afla un adevăr foarte dureros: că existenţa ei cuprinde secrete teribile şi minciuni.

Bahar viata furata, episodul 47

Yusuf Bahar află ce s-a întâmplat cu Bahar Yusuf, îşi dă seama că viaţa ei nu s-a schimbat şi acum vede adevărata faţă a celor doi servitori, iar el apoi consideră inacceptabil să o lase pe nepoata lui să trăiască în minciună. Dar pentru că dacă-i spune direct, probabil Bahar va merge la Nuran să-i reproşeze substituirea, Yusuf se va gândi la o altă metodă Nuran va încerca s-o împiedice pe Bahar să spună adevărul. Crede că Ilyas este cel mai de condamnat dintre toţi. Astfel, pentru a face dreptate, Yusuf se aruncă într-un iureş periculos în care viaţa îi este periclitată.

Bahar viata furata, episodul 48

Pentru Bahar totul se năruie şi se confruntă cu minciuna în care a trăit toată viaţa ei. Le va întoarce spatele celor pe care i-a considerat familia ei, și singurul care-i va întinde o mână va fi Ismail, care îi pune casa la dispoziţie. Când Efsun o găseşte pe Bahar la Ismail, războiul dintre ele reîncepe. Ateș, este conştient că a câştigat războiul vieţii sale în setea lui de dreptate, dar a pierdut iubirea, pe care chiar lipsit de speranţă, încearcă s-o recupereze. În vreme ce familia Atahan se scufundă, Beyza se va da de partea Hulyei, care este foarte hotărâtă s-o "execute" pe Efsun.

Bahar viata furata, episodul 49

Bahar este decisă să le distrugă pe Efsun şi Nuran, iar în ajutorul ei va veni, în mod neaşteptat, Mehmet Emir. Ates, ca s-o recâştige, se oferă şi el s-o sprijine. Efsun devine duşmanul întregii familii Atahan. Mehmet Emir face în aşa fel încât măştile să cadă şi o dă afară pe Nuran, cu jocurile ei cu tot. Dar de această dată Nuran opune rezistenţă şi nu recunoaşte nimic.

Bahar viata furata, episodul 50

Deşi au trecut 25 de ani de când Ilyas a stat de partea lui Nuran, acum a venit vremea ca el să ia o hotărâre în ceea ce priveşte adevărul despre copila care i-a fost încredinţată de către Yusuf, delimitându-se de minciunile şi de fărădelegea lui Nuran. Acum, toată siguranţa ei s-a dus şi a fost înlocuită de frică. Ates, chiar dacă de la distanţă, o protejează pe Bahar împotriva intrigilor care încă se mai ţes în jurul ei. Efsun nu se dă în lături de la nimic şi va unelti împotriva propriului ei tată. Dar adevărata surpriză va veni de la cine nimeni nu se gândea....









12 comentarii:

  1. Răspunsuri
    1. Nu. Ca-n dramele turcesti, in primul episod e mort si in episodul nspe inviaza :))) Cand Nuran si Ilyas sap la mormantul lui il gasesc gol, pt ca el nu era mort.... ce aiureala!

      Ștergere
  2. Unde dispare Bahar ca nu am inteles? O rapeste cineva? Cine i-a distrus casa lui Ates si masina..eu banuiam ca Onur..

    RăspundețiȘtergere
  3. Bahar si Ates vor fi impreuna pana la sfarsitul filmului? :D

    RăspundețiȘtergere
  4. Am comparat rezumatele dintre blogu si dvs si am constatat ca sunteti mult mai tare in traducere si detalii decat blogu.Felicitari!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Florentina, multumesc pentru convingerea ta, dar sa stii ca nu exista nici un concurs intre bloggeri, care-i mai tare si la ce categorie :P. Cel putin, nu este, din punctul meu de vedere, care recunosc ca ma intereseaza destul de putin ce fac altii cu blogul/blogurile lor. Eu sunt genul de persoana care respecta intr-o foarte mare masura un anumnit motto in viata: "mind your own business", adica vezi-ti de treaba/afacerea ta. Indemn scris de Robert Kyiosaki, un miliardar american, intr-o carte de dezvoltare personala si finaciara. Cu alte cuvinte, imi canalizez energiile spre blogul meu, si nu pierd vremea citindu-i pe altii sau interesandu-ma ce fac altii.

      Singurul motiv pt care scriu este recompensa materiala (blogul meu, ca si al altora este monetizat), iar pentru ca aceasta recompensa sa fie satisfacatoare, blogul trebuie sa aiba vizitatori. Ca sa aiba vizitatori, trebuie actualizat des cu articole de interes, scrise bine (ca numar de cuvinte, reguli gramaticale, etc). Acum, uneori pot face o treaba destul de buna, alteori nu, si nu intotdeauna depinde doar de mine.

      La Bahar atat pot face si asta este. Daca altii au reusit mai mult, bravo lor. Alta data am putut eu mai mult, sau la fel ca si altii. Si voi mai putea, pentru ca seriale tot vor mai fi. :)
      Ma oftic cand o dau in bara cu o traducere dintr-o limba inaccesibila mie, dar la urma urmei si la coada cozii, cum zic eu de obicei :D, greselile dovedesc ca muncesc.

      Weekend placut iti doresc!

      Ștergere
    2. P.S. Legat de detaliile unui rezumat, fiecare scrie dupa cum ii e felul, pe mine ma enerveaza sa citesc, si implict sa scriu, rezumate foarte detaliate, si spun asta pt ca uneori gasesc materiale extrem de detaliate la unele seriale si devine aproape chinuitor sa fac din ele un rezumat asa cum imi place mie.

      Asa ca la mine pe blog "rezumate" in care sa fie povestita, de fapt, subtitrarea aproape in totalitate, n-o sa gasesti. Tot ce fac este in limita posibilitatilor mele, si crede-ma ca nu mi-am propus niciodata sa-mi depasesc limitele, pentru ca mi se pare un non-sens sa vrei sa fii altceva decat esti. Iar faptul ca nu suntem toti la fel este o binefacere, ce-ar fi daca toti bloggerii care punem rezumate la seriale pe blog am scrie in acelasi stil?

      Ștergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.